Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow to nieźle niektóre posiedziałyście 😊 podziwiam Wasze dzieci, że tak długo wytrzymały. Nasz syn zwykle chodzi spać przed 20 to wczoraj o 20.30 już ledwo siedział i poszedł spać 😂 może jakby mąż był i coś się działo to by wytrzymał, a tak matka zmęczona to i jego sen dopadł 😉
Adelax to może faktycznie to trzydniówka była. Oby już temperatura nie wróciła ✊AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dzwonie do lekarza a on odbiera i mówi: i co nie ma gorączki i wysypka? A ja mówię dokładnie tak 🙂 czyli jednak trzydniówka
My tez posiedzieliśmy. Syn dał rade do północy🙂ale on raczej chodzi spac po 22. Trochę potanczylismy powyglupialismy się , oczywiscie Tymek jak zawsze co chwile się budził 😁
W ogóle Wam powiem ze przez ten tydzień zaniedbałam mojego starszego skupiłam się na młodszym wiadomo czemu. Ale jak sobie teraz pomyslalam to musiało być mu smutno. Wczoraj 3 godz się z nim bawiłam, graliśmy w planszowki w gry na tv. Muszę my wynagrodzić ten czasmother84 lubi tę wiadomość
-
Adele nieeee mgła tylko od wczoraj 😜
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Adelax, dobrze, że to tylko trzydniówka 👍 właśnie wstałam po 2godzinnej drzemce😂nie zdążyłam psów wypuścić, bo znowu strzelają 😖„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyMysza pytalas o Ole. Zęby to raz a drugi siostra ktora nie wie ze ma mlodsza siostre i co tylko ta przysypiala to Zuzia niczym bumerang wpadala do pokoju i po spaniu i machiba zmeczenia sie nakrecala az trudno bylo uspokoic.
A dzis juz sie ucieszylam ze 21 i spi i d... Obudzila sid po paru minutach drzemki i mowy nie ma o spaniu. Poszla spac bez kapieli to chcialam zmienic pieluche i mleczko dac. Nigdy przy czyms takim sie nie budzila. Wymiekam. Czy mi sie nie należy wolny wieczor? Sylwester nie, nowy rok nie, inne dni tez nie. Ile można? Tylko ze rady na to nie ma, nie przeforsuje dziecka, to jak walka z wiatrakami. -
Wszystkiego dobrego dziewczyny!
Iza, mój ma 1,5 roku a budzi się 1787#@@@@656 razy i 5 dni w tygodniu ma przerwę w spaniu od 3 do 5. I niestety tak jest odkąd skończył 4 miesiące. I też nie mogę nic z tym zrobić. Od 10 msc życia nie je w nocy mleka.
Mother, a Ty już wiesz czy będziesz mieć córkę czy syna?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula hej 😊 drugi syn będzie 😍 co u Ciebie?
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyPaula jak ty dajesz rade z tym niespaniem? Co robicie w tym czasie kiedy nie spi w nocy?
To chyba musze przestac narzekac a zaczac sie przyzwyczajac do rzeczywistosci 😭. Tylko ze po tylu nocach zawalonych przez laktator to ma sie ochote spac a nie nadal buszowac po nocach. Dzis znow mam gosci i musze ich ustawic pod dzemke Oli bo jak mi szarancza-dzieciarnia wpadnie i ją obudzi albo co gorsza nie zasnie w dzien to nawet zimnej herbaty sie nie napije, nie wspominajac o cieplej 😂. -
Mój pierwszy syn budził się też dużo, ale to nic w porównaniu do tego malucha który nie śpi. Jak daje rade? Chodzę wcześnie spać (21), bo inaczej bym skonała. Dziękuję Bogu, że mogę pracować z domu, bo inaczej nie dałabym rady wstać o 6:30, wyszykować dzieci i siebie i pojechać do pracy.
Mother, dzięki, że pytasz. U nas ok, mąż w poniedziałek się szczepi na covid. Za 2 tygodnie idę z najmłodszym na zabieg usunięcia torbieli.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Moi teściowie i ciocia z wujkiem już są zaszczepieni, bo są lekarzami.
Mój starszy chodzi spać o 21:30 i to mąż go usypia. Młodszy koło 20. Jak czytam, że syn Mother chodzi spać o 20 to jestem zdumiona, że starszak tak szybko laduje w łóżku13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Iza, moja corka dokladnie taka sama byla. Ze spaniem byl najwiekszy problem, ciagle byl placz, nie mogla usnac, budzila sie w nocy. Wstawala o 5 rano. Miala jakies mega krota drzemke w dzien. Wszyscy sie dziwili ze byla taka wymagajaca. Znajome mialy dzieci i zadna nie miala takiego problemu, a ja latalam z nia cale dnie na rekach i w nocy wstawalam jak do noworodka, pomimo ze miala rok. Skumulowaly sie zeby i skoki rozwojowe tak ze bylam przemeczona. Powiedzialam wtedy sie nie chce wiecej dzieci. Jak przychodzil moment kiedy my mielismy jesc ona automatycznie w krzyk, ze zawsze sie ktos musial nia zajmowac. To byl trudny czas, bardzo trudny bo wygladalam jak cien czlowieka. Trwalo to praktycznie od urodzenia bo kolki, zeby itp. Minelo dopiero jak 2 lata skonczyla. Wtedy weszla w bunt dwulatka 🤪ale dogadywalysmy sie o wiele lepiej.
Teraz moja przyjaciolka ma 2 corke i jest dokladnie taka sama. Pierwsza aniol od urodznia, druga high need baby jak nic.
Dacie rade tylko trzeba to jakos przetrwac.
Za to powiem Ci ze teraz moja corcia jest cudowna, bardzo grzeczna. Jak skonczyla te 2 lata tak jakby ktos mi dziecko podmienil. Najlepszy kompan do zycia 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2021, 11:32
-
Paula_071 wrote:Moi teściowie i ciocia z wujkiem już są zaszczepieni, bo są lekarzami.
Mój starszy chodzi spać o 21:30 i to mąż go usypia. Młodszy koło 20. Jak czytam, że syn Mother chodzi spać o 20 to jestem zdumiona, że starszak tak szybko laduje w łóżku
Córką ma rok skończony i dalej ostro je w nocy butle... ciekawe kiedy przestanie. Ja za miesiąc do pracy wracam A zaczynam pracę między 6-7 więc po 5 pobudka. Będzie ciężko. -
Ja mam dziaiaj ochote wsadzic dzieci w rakiete i wystrzelić w kosmos. Za długo juz siedza w domu, tak im odbija. Wiki sobie warge rozwalila skakajac na lozku ma czarnego guza, nogami uderzyla szymka juz milion razy mam naprawde dość. Starszą tak nosi, ze boje sie jej pomysłów. A ze ma katar i kaszel Wiki to spacer tylko krotki wchodzi w grę a nie ma gdzie wyjsc nawet.
Takze uroki rodzicielstwa... Widze kazdy cos praktycznie ma.
Paula duzo siły, oby młody jak najszybciej sie przestawił i iza u ciebie tak samo. Moj wstaje ale zje i spi dalej a i tak mi ciężko z tym takze podziwiam. No ale co można zrobić.
Adelax z dwojga zlego dobrze ze to trzydniowka.
-
nick nieaktualnyMoja starsza tez byla wymagającą. Nic sie na to nie poradzi.
Jeszcze was zapytam. To nie w ramach narzekania, tak po prostu. Czy wy tez tak macie że jak zamierzacie zjesc, macie juz ciepły obiad na talerzu to wasze bobo ma pieluche do zmiany? A ze u nas ostatnio trudna i dluga czynnosc bo przeciez milion innych rzeczy jest fajniejszych to wracam a obiad zimny 😭. Smiejemy sie z tego ale ze starsza tez tak bylo i mnie ciekawi czy tylko ja tak mam.