Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja_86 wrote:Kasia ja caly sprzet kupilam tam gdzie kuchnie nam robili wszystko rqzem i montowali. Zmyalwarke akurat mam beko model nie wiem ale dno ma metalowe i najlepiej nam pasowala ale bosh tez dobry ale taka jak chcielismy nie mieli w katalogu. Ogolnie tam nam sie oplacalo bo jak wzielismy sprzet caly to jeszce rabat byl duzy. I lodowka dwudrzwiowa z kostkarka cos ok 5 tys.
tylko a np w media 500 zl wiecej musialby zaplacic. Mi najbardziej zalezalo na lodowce i piekarniku a zmywarka ma zmywac i dobrze sobie radzi.
-
Ewi lodówkę np mam samsung
Ewi28 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
AdelaX wrote:Ja mam lodówkę piekarnik i płytę whirlpool i jestem zadowolona, póki co półtora roku 🙂
lodówka samsungEwi28 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Kasia wracamy ze szczepienia. Znow ze za malo wazy.
I glupie pytanie- ile kup robia wasze maluszki? Napisze ci pozniej o zmywarce, jeszcze ma naklejke na dzwiach 🤦♀️.
A ile Ola waży?
Moja 8,8Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 13:51
-
My też mamy lodówkę Samsung i jesteśmy bardzo zadowoleni, jest bardzo pojemna, bo ma cienkie ścianki 😊
Ewi28 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Moja robi średnio 2 dziennie, czasem 3.
A ile Ola waży?
Moja 8,8
Ja nam wrazenie ze ostatnio nic nie robie tylko pieluchy zmieniam, jest 4-5 kup i ganianie za dzieckiem. W bodach, rajstopkach i pieluszce tez 8,8kg, czyli bedzie jakies 8,6kg. Az mi sie nie chce pisac co pediatra na to- bo za duzo kup, za malo mleka pije, ze dlaczego dziecko je kielbase a nie szynke i ze zupa nawet 200-220g na porcje jest za malo tresciwa. -
Ale napisalyscie.... 😁 wszystkie robią remonty ☺️ my wczoraj też rozmawialiśmy i skończyło się na tym ze mąż nie ma teraz czasu w to się angażować (nie wiem dlaczego ale ostatnio mam ochotę go udusić). Mysza możesz coś więcej napisać o tej kuchni (jak z projektem, montażem, transportem, terminami) bo też kusi mnie ikea, jakoś boję się stolarza i tych cen😬 z drugiej strony tak mi się marzą granatowe fronty❤️
Wiera może rozsiejesz swój owulacyjny czar i zwabisz męża do łóżka 😁
No coś ani Jagoda ani Girl się nie odzywaja... Czasami zastanawiam się jeszcze co tam u Hugo4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Iza34 wrote:Ja nam wrazenie ze ostatnio nic nie robie tylko pieluchy zmieniam, jest 4-5 kup i ganianie za dzieckiem. W bodach, rajstopkach i pieluszce tez 8,8kg, czyli bedzie jakies 8,6kg. Az mi sie nie chce pisac co pediatra na to- bo za duzo kup, za malo mleka pije, ze dlaczego dziecko je kielbase a nie szynke i ze zupa nawet 200-220g na porcje jest za malo tresciwa.
-
Iza ja też myślę, że jak trzyma się centyli na siatce to nie ma co się przejmować. Może taka jej uroda, że jest drobniutka.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja bym się tym gadaniem raczej nie przejmowała, na ostatnich zajęciach Ola wyglądała ładnie, normalnie. Ważne że zdrowa i ma apetyt. Moi znajomi badali swoje dzieci pod wszystkimi kątami bo mało ważyły, a dzieci na wylot zdrowe 🤷 moja to pewnie ma przemianę po mnie 😉więc raczej zawsze będzie za mała waga 😅ja do tej pory jeszcze nie usłyszałam że za mało waży, a nawet w szpitalu jak byłyśmy w zeszłym roku to pielęgniarki mówiły że taka uroda i że to dziewczynka więc musi trzymać linię 😁
Mąż tez mi tak mowi zeby nie patrzec na to co mowi pediatra. Jak rozbiore Ole do kąpieli i postawie w wanience to ma juz ladny brzuszek, maz nawet zwrocil na to uwage. Az ostatnio baczniej zaczelam się pepuszkowi przygladac czy z nim ok bo dziwacznie "wylazl", inne dzieci maja takie ladne a ona 🤦♀️ i dzis pytalsm czy z nim wszystko ok czy jakas przepuklina sie nie robi. Ale tez ok. -
nick nieaktualnyA wogole ta pediatra sugeruje jakies zaburzenia wchlaniania czy nawet celiaklie i chce nas wyslac do gastrologa, Bo za malo przybiera i za duzo kupek. Kurcze, jak je to i kupy są, dla mnie są "normalne". Dlaczego zawsze jak wracam z tej przychodni to mam nerwa?
-
nick nieaktualny
-
Miskowa, ja sama zaprojektowalam kuchnie. Mamy taka wydzielona czesc w salonie. Tak wymierzylam ze idealnie co do centymetra wszystko pasuje. Dopasowalam sobie rodzaje szafek, wymiary szuflad, wszystko co tylko chcialam. Bardzo mi sie ta kuchnia podoba. To ikea bodbyn szary, z bialymi bokami. Mam srebrne uchwyty, blat drewniany i czarny granitowy zlew. Z jakosci ikei jestem na maxa zadowolona, mamy wszystkie meble z tego sklepu i sluza od lat. Dodatkowo w przyszlosci mozna dokupic szafki albo jak sie znudza wymienic tylko fronty bo one maja zawiasy na zatrzaski, latwo wyjac po odpieciu 😉 W poprzednim mieszkaniu mielismy od stolarza i wedlug mnie byle co. Ladne byly z poczatku potem juz bylo coraz gorzej. A co do transportu to my pojechalismy i kupilismy ale zamowic do domu jak najbardziej mozna, tylko to juz troche kosztuje.
Sprzety mamy boscha, aby indukcje amica.
Wrocilam dzis szybciej do domu, zle sie czulam caly dzien. Jestem zmeczona, brzuch mnie ciagle boli, leze na kanapie i nie mam sily sie podniesc. Czekam na @ bo ten czas przed jest okropny jak dla mnie. O ciazy nie ma mowy, bo to by musialo byc jakies niepokalane poczecie 😂