Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate42 wrote:A dziękuję - całkiem dobrze.
Zmęczona i senna jestem tylko cały czas.....
Dziś byłam na pobraniu krwi.
11.01 - wizyta, wg OM, to bezie 7 tydz.4d...
Man nadzieję usłyszeć serduszko...
To super, no już powinnaś usłyszeć 🙂❤️
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Jestem dzis wykończona. Ola ciagle placze i marudzi chyba ze ją nosze lub siedzi na kolanach. Nic mnie tak dzis nie ucieszylo jak to ze mąż skonczyl prace 2 godz.wczesniej.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Iza34 wrote:Jestem dzis wykończona. Ola ciagle placze i marudzi chyba ze ją nosze lub siedzi na kolanach. Nic mnie tak dzis nie ucieszylo jak to ze mąż skonczyl prace 2 godz.wczesniej.
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Iza może po szczepieniu tak?
Nie mam pojecia. Wczoraj sie cieszylam ze niezagoraczkowala. A dzis jakims cudem sniadanie zjadlam, obiad- dobrze ze byl z wczoraj i zjadlam dzieki Zuzi bo znalazla taka zabawe ze Oli sie spodobalo więc mialam chwile, a tak to siedzialysmy pod choinka i zdejmowalysmy i zakladalysmy ozdoby albo patrzylismy na wiewiorki w ogródku a jak chcialam posadzic na podłodze to krzyczala rzewnie "mama" albo sie kladla i ryczala. A jak po obiedzie chcialam ubrać na spacer to się nie dala, rozryczala sie i poszla spać. Teraz przed spaniem tez dlugi i głośny koncert. I dopiero poszla spac. I tylko do mnie a mnie kciuk boli, wszystko mnie boli. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien. Dzis mi się juz nie chce, nie nam juz sily stac w kuchni i musze rano wstać zrobic obiad bo meza cale dnie nie ma bo szykuje jablka na spdzedaz a jak jutro nie bedzie lepszego dnia to bedzie lipa.
Kasia udanej imprezy zycze. A ze zmywarki bedziesz zadowolona. No, tylko mąż bedzie musiał jeszcze teraz pozmywac, ale to nic, utwierdzi sie w przekonaniu że dobrze ze kupujecie zmywarke 😂.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
Kasia fest impreza się szykuje ☺️ oby wszystko się udało ✊
Hekate ja myślę, że na wizycie będzie już 💓
Mysza @ przyszła?
U mnie synek jeszcze śpi, mąż wrócił z pracy i mnie wybudził, więc zaraz wstaję. Ogólnie coś spać nie mogłam, miałam tysiąc myśli w głowie, głównie remontowych 😶 zaraz muszę jakąś kawkę wypić, bo już czuję, że mnie lekko głowa boli.
Miłego dnia dziewczyny ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 07:57
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJa kawe w zwyczaju pije zimna 😭 bo nie mam kiedy jak jest ciepla. Poszlam spac o 1, wstalam po 7 i międzyczasie kilka razy wstawalam do Oli, ostatnio strasznie sie kreci i wali w szczebelki lozeczka, az się zastanawiam nad ochraniaczem na szczebelki.
A jeszcze mam pytanko takie z innej beczki, moze wiecie. Wczoraj w tv byla bajka Coco. Jest też jeszcze jedna bajka w tym klimacie ale nie Hotel transylwania. Nie znacie moze tytulu tej drugiej? Niedawno w kinach byla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 09:09
-
A ja dzisiaj mam wychodne 😁
Wlasnie jestem w pociagu jade do kolezanki SAMA czaicie??? Wracam wieczorkiem 😄😄😄
Ale już z rana mam takiego nerwa kupiłam wino i babeczki i poprosiłam starszego syna żeby mi zniósł bo miałam małego na rękach i jeszcze jedna torbę a mąż ogarniał samochód na dole (zawozili mnie na stacje) i Janek potłukł mi wino na klatce😩😩 no nie pomyślałabym taki duży chłopak. Już mi powoli przechodzi ten nerw no coz stało się.
Miłego dnia dziewczynki 😘 -
Adelax ulala to miłego spotkania 😁 wino zawsze możesz dokupić 😜
Iza z takich bajek gdzie postacie podobne do tych z hotelu to może "Naprzód"? 🤷AdelaX, Iza34 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Adelax ulala to miłego spotkania 😁 wino zawsze możesz dokupić 😜
Iza z takich bajek gdzie postacie podobne do tych z hotelu to może "Naprzód"? 🤷
No wlasnie nie bo jestem w pociagu a koleżanka ma czekac na stacji 😀 ale napisała mi ze u niej wina pod dostatkiem 😁😆 chodziło o sam fakt, żebym nie pojechała z pustymi rękami😜 -
Aaaaa no najważniejsze, że można u niej dokupić 😜 koleżanka zrozumie i grunt, że się spotkacie 😁
AdelaX lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdelaX ale ci zazdroszcze. Mi to by chyba z rok wypominali ze poszlam sie bawic i zostawilam dzieci. Na chwile nie ma komu a co dopiero nz caly dzien.
Ja tez nerwa zlapalam. A tam, jest beznadziejnie. Ale Ola poszła spać (juz nie pamietam kiedy spała juz o tej godzinie, wczoraj probowalam ale nie wyszło) to coś spokojnie zrobie.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Adelax to milego wypadu takie dni dla mamy sa potzrebne.
Kasia udanej imprezki.
Iza duzo sil dla Ciebie. Bardzo duzo czasu poswiecasz Oli.
Ja dzis mialam taki sen ze budze sie a meza brak juz do pracybpojechal ehh... a do tej pory czuje jakies skurcze macicy i checi zostaly tez miewacie taki sny mnie zdazylo sie 2 raz w zyciu.AdelaX, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyNadzieja ja z dziecmi całe dnie. Az przyznam się wam ze wczoraj jak poszlam dolozyc do pieca to mialam tam ochote chwile posiedzieć odpocząć ale doskonale bylo slychac krzyki Oli (zistsla z Zuzia) więc musialam wracac a wieczorem az sie zdenerwowalam bo juz sil mi brakło. Ale to nic,minie i kiedys bedzie lepiej.
Wiecie co moj mąż dzis zrobil? Zawiozl jablka i poszedl do biedry, zapakowal koszyk, potem do kasy, zakupy do torby i trzeba placic a tu zonk- nie wziął portfela 😭. Nie mial nawet na chleb. Zdaza sie. -
Nadzieja czasem takie sny są 😉 to niech Ci trzymają te chęci na powrót męża 😁
Iza kto nie ma w głowie ten ma w nogach ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother nie, na szczęście ale warge ma jak po botoxie😞
Adelax ale miło z meza strony❤ baw sie dobrze kobieto, korzystaj😁
Iza to moze jakies wieksze spacery w mniej wiecej czasie jej spania, wyspi sie to bedzie inna i zje chętniej i moze wam sie wyreguluje troche z tym snem. Nic nie zrobisz w tym czasie, ale i tak piszesz ze ciężko.
Ja dzisiaj w koncu chate wysprzatałam.
Kasia udanej imprezki.
Mother a ty jak sie czujesz?
Hekate jak wyniki?
Girl jej to juz niedługo ❤ wiki piła xenne przez jakis czas
Nadzieja mmm taki sen... Ale moze faktycznie beda checi na wieczór ☺ mi tez sie takie zdarzajaAdelaX, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
aLunia, dziękuję- wszystko zgodnie z normami, poza dwoma z krwi, ale to chyba drobiazg.
Dzisiaj miałam mega doła - spięłam się z jeszcze mężem, odmówił wykonywania wszelkich prac w domu/ bo on qrwa nie brudzi🤷♀️
I tak strasznie się zestresowałam, że ryczałam jak bóbr dobre pol godziny.
Po czym wzięłam się za sprzątanie i stwierdziłam, że pierdolę go - muszę wytrzymać jeszcze trochę - banki teraz pracują strasznie opieszale😖
On i tak ostatnio już tylko odkurzał i zmywał podłogi, a cała reszta na mojej głowie, więc mam go w dupie👹
I wrócił mój syneczek „malutki” do domu 🙂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️