Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Piszczak gratulacje ✊
Dziewczyny dużo zdrowia dla Was i dla bliskich.
Mnie trzyma jeszcze kaszel trochę to uciążliwe taki suchy. 5 dzien izolacji jeszcze 5 dni. Córce wydluzyli kwarantanne znów o 17 dni od mojego testu więc jej kwarantanna będzie łącznie trwala 25 dni.
Wesołych Świąt 🐥mother84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja również Wam życzę wesołych i co najważniejsze zdrowych Świąt Wielkanocnych 🐣🐣🐣🐰🐰🐰 żeby ten czas był takim przełamaniem dla tej pandemii, niech ten wirus naprawdę już powoli się wycofuje, a nasze życie wraca do normalności.
Miśkowa lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny zdrowych pogodnych świąt 🐣💐
mother84, Miśkowa lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nadrobilam ale nie dam rady odpisać każdej. Ja mam wynik negatywny ale czuję się kiepsko w dodatku wczoraj pół dnia spędziłam z Hanią na izbie przyjęć bo miała podejrzenie zapalenia płuc. Na szczęście wyniki były dobre i z lekami wrocilysmy do domu o 22... A dziś wszystko się krecilo wokół leków, glutow, kaszlu itd.
Piszczak ściskam mocno kciuki!
Dziewczyny życzę Wam przede wszystkim zdrowia i aby każdej z Was spełniły się życzenia i te małe i te dużeRadosnych Świąt Wielkanocnych!
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa dużo zdrowia dla Was 🤗 oby z każdym dniem było lepiej. Dobrze, że nie siedzicie w szpitalu
Miśkowa lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Cześć
chciałam się zapytać czy jest tu jakaś dziewczyna, której udało się zajść w pierwsza ciąże po badaniu drożności jajowodów (u mnie badanie potwierdziło drożność ale dokładnie w tym samym cyklu po prawie 2 latach staran zaszłam w ciąże) teraz staramy się o długie dziecko i boje się ze znowu uda się dopiero po badaniu HSG. Może macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Wiem ze na ciąże nie ma reguły ale jeśli ktoś jest lub był w podobnej sytuacji i mógł się podzielić swoim doświadczeniem to będę wdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2021, 12:13
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Cześć
chciałam się zapytać czy jest tu jakaś dziewczyna, której udało się zajść w pierwsza ciąże po badaniu drożności jajowodów (u mnie badanie potwierdziło drożność ale dokładnie w tym samym cyklu po prawie 2 latach staran zaszłam w ciąże) teraz staramy się o długie dziecko i boje się ze znowu uda się dopiero po badaniu HSG. Może macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Wiem ze na ciąże nie ma reguły ale jeśli ktoś jest lub był w podobnej sytuacji i mógł się podzielić swoim doświadczeniem to będę wdzięczna
Witaj. Mi po hsg sie nie udalo ale jest tu Kasia ktora zachodzila tylko po laparoskopii (to juz bardziej inwazyjne), moze sie odezwie. I chyba Miskowej po czyms sie udalo. Dzis z racji świąt tutaj cisza, poczekaj chwile a na pewno sie odezwa.Dori1811, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tam święta? Ja mam juz dosc świątecznego sniadanka, takie teksty slysze od tesciowej ze pod byle pretekstem odchodze od stołu bo juz mi ciezko sie nie odgryzc, a nie chce bo mamy gosci i nie chce robic dymu.
Dori1811, Piszczak lubią tę wiadomość
-
Dzieląc się jajkiem,
w te piękne Święta,
życzę samych radości.
Niech będzie zdrowie,
niech będzie szczęście,
dobrobyt niech w Was gości
Niechaj Wielkanocne życzenie,
pełne nadziei i miłości,
przyniesie sercu zadowolenie
dzisiaj i zawsze😘mother84 lubi tę wiadomość
-
My siedzimy jednak w domu... Maz wczoraj wieczorem oświadczył ze jest przeziębiony i ma katar.katar tylko ma jak mu się przypomni,bo czasem zapomina ze jest chory... nie wiem o co kaman. Mieliśmy jechać na obiad do jego rodziców a później do moich. Brat z żoną u mnie są na swieta, teraz pojechali do mamy , mój z mala na plac zabaw poszedl ..A ja zostałam sama . Jak ma isc na plac zabaw to zdrowy sie zrobil.Nie planowałam nic na obiad bo miał być wyjazd, a teraz weź coś tu wymyśl. Jestem zmęczona, najchętniej poszłabym spac. A i w piątek przyszła wkoncu ta menda @, może i dlatego mam dola.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2021, 14:02
-
Troche spoznione ale wesolych swiat dziewczyny, spedzonych w najblizszym gronie, w zdrowiu, duzo radosci 🌷🐣💛☺️
Mnie niestety choroba rozlozyla wiec od wczoraj glownie leze, odpoczywam. Dobrze ze wczesniej wszystko zrobilam i posprzatalam. Maz teraz zabral corke do rodziny, na kawe a ja zostalam w domu. Wypije kawe z tata 😃