Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie siedzę z farbą na łepetynie u fryzjera 😁
Iza to może coś na szybko kup, jakieś alko jak lubi 😁 albo zrób jakąś romantyczną kolację dla Was na wieczór 😉
Pap co słychać u Ciebie? Nie mam aktualnej foty. Strzelę potem jak wrócę najwyżej ☺️
Co u reszty? Cisza jakaś nastała. Emrica jak się masz? Piszczak jak u Ciebie? Co u reszty staraczek i mamusiek?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Calanthe no czas leci🙊 ale popatrz, Wasza córcia już pół roku, tak samo zleciało raz, dwa ☺️ cieszę się, że sobie radzicie ☺️ kciuki za zakończenie wizyt u fizjo i dostanie się starszej do przedszkola ✊ powodzenia 🤗
Piszczak hm...w sumie może i by mógł sprawdzić, ale nie znam się. Zapytać nie zaszkodzi 😜
Ja padam dziś na ryjek, u fryca zeszło 2 h, potem obiad, po przedszkolu dokończyliśmy pracę na konkurs i szybko obiad na jutro. Mają wpaść koleżanki, których też już dawno nie widziałam przez te choroby itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 18:13
calanthe, Iza34, Wiera, aLunia, Miśkowa, Hekate42, Adele27, AdelaX lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyCalanthe moj cyc opadl po zakonczeniu kpi i jakos tak ciezko mu sie dzwignac 😂. Ale tak na serio to najgorzej mi jak nie moge je we dwie pogodzic, wychodzac do piwnicy powiedzialam zeby sie nie pozabijaly, tak sie niezgadzaly. A wszystkiemu winna Zuzia bo nie daje Oli wchodzic do swojego pokoju i ruszac swoich rzeczy a Ola tam ciagnie. I sa krzyki i niezgoda. A ja miedzy mlotem i kowadlem bo Zuzia chce się ze mnia bawic ale tylko ze mna, ze mna i Ola juz nie i tylko u siebie w pokoju, jak nie pozwala Oli tsm wchodzic a ja nawet na kilka minut nie mam z kim zostawic Oli to poprostu sie nie bawimy i mam przez to wyrzuty ze zaniedbuje Zuzie. Nawet teraz wieczorem nie moge byc tylko z Zuzia bo Ola jeszcze nie spi.
Mother pomysl z kolacja fajny tylko dla kogo jak mąż jeszcze pracuje ☹.
Jak nowa fryzurka? -
Mother piękny zgrabny brzuszek! ♥️
Calanthe miło, że się odezwałaś ☺️ Też byłam na diecie bezmlecznej na kp, nie wspominam tego zbyt przyjemnie, ale że przynosiła rezultaty to się przemeczyłamPotem po takiej przerwie jak zjadłam jogurt to był szok dla moich jelit 😝
Mój syn nie miał zapału do przedszkola od początku i tak mu zostało. To w drugą stronę też powinno zadziałać 😁
Piszczak nie wiem, zapytaj lekarza a nuż się uda -
nick nieaktualnyMother czy mi sie wydaje ze brzusio nisko? Piekny jest.
U mnie dzis byla mama bo tez mialam zamiar zrobic obiad na jutro i nie wyszlo. Teraz juz mi sie nie chce, dziewczyny w koncu śpią to i ja zaraz idę spac.
Wiera przepraszam ze ciebie pytam ale mam dylemat. Bo Zuzia robi te inhalacje i ten kaszel robi jej sie mokry tylko nie może odksztusic, jak ma napad kaszlu to sobie nie radzi, podaje jej hederasal ale myślę czy nie podac flegaminy (mam w tabletkach), silniejsza jest tylko czy nie bedzie bardziej meczyc. Uparte dziadostwo przejsc nie chce. -
Iza przy mokrym kaszlu im więcej się wykrztusi, tym lepiej. Ogólnie im więcej dziecko kaszle tym lepiej, nam lekarka kazała wręcz "zachęcać" do kaszlu, żeby się odrywało i schodziło z dróg oddechowych. Hederasal jest baaaaardzo delikatny, możesz spokojnie dać Zuzi Flegamine, wcale nie jest taka mocna. Tylko od rana, nie na wieczór no i niech Zuzia dużo pije. Po inhalacji dobrze też plecki "opukać" będzie lepszy efekt. Ja swojemu najczęściej daje przy mokrym kaszlu Mucosolvan albo ACC, ACC wtedy jak ma zawalony nos, bo ładnie wtedy mu schodzi i z noska
Iza34 lubi tę wiadomość
-
Mother jaki brzusio😍 widziałam wczoraj ale nie miałam sił napisać. Jak tak patrzę na te brzuszki i małe ciuszki to chce mi się trzeciego bobsa🤣 no i tej wizyty u fryzjera Ci zazdroszczę bo ja już nie mogę wytrzymać ze swoimi włosami
Wiera dobrze że Cię tu mamy
Calanthe fajnie że się odezwałaś, zastanawiałam się co tam u Wasmoje też dwa diabełki ale najkochańsze na świecie
Pap jak u Ciebie?
Hekate bo ja chyba przeoczylam... Macie zielone światło na staranka już czy musisz się ileś wstrzymać?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Do gin idę 10.05 - pewnie da zielone, ale ja straciłam chęci i do starań i do życia😢
Mother🤗
Czytam Was, ale na nic więcej nie mam siły. Przepraszam.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Dziewczyny z nerwica. Czy macie objawy odsercowe, ucisk w klatce piersiowej, dusznosc, niemoc i lęk ze to zawał?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
nick nieaktualnyKimbra wrote:Kochana ja mam nerwicę od lat i mam przez to kołatanie serca przyspieszony puls ciężki oddech kłóćcie w klatce piersiowej i czuję właśnie choćbym miała zawał.Mam też bradykardię 😐
Bo nie wiem co mi jest czy to poczatek nerwicy czy nawrót arytmii. Dzis ten bol nie chce ustapic ☹
-
Iza34 wrote:Bo nie wiem co mi jest czy to poczatek nerwicy czy nawrót arytmii. Dzis ten bol nie chce ustapic ☹Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Ja jestem w szpitalu. Mają dać jakieś tabletki aby sami się ruszyło. Jak się nie ruszy to zabieg.
Wiera ja miałam laparoskopie i przy pierwszej ciąży pomogło zaszlam zaraz po w pierwszym cyklu. Chodź wyszło że wszystko ok i było super dróżno. Za drugim razem też wyszło wszystko ok ale nie pomogło.
Hekate trzymaj się bedzie jeszcze dobrze.
Tutaj mówią że zabieg zawsze jest obarczony ryzykiem że mogą być komplikacje w zajsciu w kolejną ciążę. -
nick nieaktualny