Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny. Tez czasami sobie wmawiam ze nie potrzebuje pomocy ale jak juz mąż mnie nie rozumie to z kim mam gadac? On ostatnio opie... matke, rowno sie z nia sklocil i przeszedl do porzadku dziennego. Ja tak nie potrafie tylko tak dusze to wszystko w sobie.
Wzielam sie za ogródek. Najchetniej wykopalabym to co wartosciowe i spryskala reszte randapem od chwastów, jeden gaj po pas 😲, tak mi zaroslo przez truskawki bo tuz przed bylo opielone. Wrocilam tak mokra od potu ze włosy wyciskalam bo kapalo. I zrobilam moze polowe 🤔 Ale cebulkami zonkili i narcyzow to chyba bede handlowac 😂.
Zuzia cos niedomaga. Nie ma biegunki a czesto chodzi do wc i ma stan podgoraczkowy, źle sie czuje. Nie wiem co jej jest. Ale moja tesciowa twierdzi ze to przez to że ja sie zaszczepilam i ode mnie covida złapała 🤦♀️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 16:20
-
nick nieaktualny
-
Kinga No co jest tak mi przykro 🤗. Jeden z testów co pokazywałeś to nawet nawet taki był to o co tu chodzi. Niemożliwe żeby była ciąża i znów taka beta.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Kinga, przykro 😞ale sobie okropnie ta ciaze wmowilas. Nawet objawami... A te testy ? Ja bym leciala do lekarza bo faktycznie na nich bylo cos widac i ja bym sie dobrze przebadala bo pozytywne testy bez ciazy czasami zle wroza ...
ale w koncu sie uda 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 20:27
-
Hekate gratuluje bety!!!
Kinga no co Ty.. nie wierze😢
Ja odliczam dni do urlopu już wymiękam w pracy ale chociaż premie solidna dostanę, jakiej od wielu lat nie dostałam będzie nożna wydać na wakacje😁 my jedziemy do Ustronia Morskiego z siostra i dzieciakami na początku sierpniaHekate42 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis do pracy przyniosłam ekskres z kapsułkami koleżance bo chciała ale ucieszona i super. Nawet przyniosła mi pół kg kawy w ziarenkach bo stwierdziła że głupio jej tak będzie a na kapsułki też się wykosztowałam. 😁 Także cieszę się że komuś przyda się.
A dziś o mało nie zaspałam do pracy ehhh tak przemęczona jestem ostatnio. Sezon zbiorów trwa u mnie na ogródku trochę owoców też i teraz to wszystko ogarnij. Zaprawiam to co lubimy. Ale po pracy jakiś obiad coś ogarnij do ogródka później to obrabiam że ostatnie 2 tyg. Godz. 22 ja jeszcze z robotą ale mam nadzieję że niedługo. Ale lubię jak spiżarnia się zapełnia a jak otworzą słoiczek i pochwała ze dobre. I musze córce poświęcic czas też. No taki sezon teraz.
Wiera już niebawem zabieg jak się czujesz?
Adelax pozazdrościć premii fajnie jest być docenionym.
Alunia u was tez jest system motywacji premia ze jest wyścig szurow i taka uprzejmość.
Kinga a ty jak się masz fizycznie i psychicznie? Twoje chęci bycia w ciąży po porażce musi być trudna. Ja ogolnie odpuściłam wszystko zajmuje się wszystkim tylko nie myśleniem o niej co ma być to będzie. Teraz dużo pracy mam a później urlop planuję na sierpień. Także nie wiem kiedy wakacje miną.
A jak u was dzionek...? Miłego życzę ☺️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
A u mnie dziś 16dc musiałam policzyć specjalnie 😅 i patrzę rano w WC a tam ze śluzem jakieś nitki krwi 🤷 nie wiem o co kaman nigdy tak nie miałam ale tak myślę teraz może to po owulacji 🤷
-
Kinga przykro mi, to takie przykre i trudne
mam nadzieję że wyjaśni się skąd te testy, bo coś czuję że jak to się dowiesz to może być przełom w staraniach.
Hekate gratuluję ❤️ niech wszystko się pięknie rozwija dalej
Adelax gratulacje premii, dobrze, że tyle pracy i wysiłku nie poszło na marne 💪
Adele mnie raz czy dwa się tak zdarzyło w okolicach owulacji, śluz z nitkami krwi, po ❤️
Nadzieja laparo jutro, właśnie siedzę na izbie przyjęć i czekam i czekam i czekam 🤪 Stracha mam, od weekendu już nie mogę zasnąć, śpię po 5-6h i niby mi się wydaje że się nie denerwuje a jednak stresik jest jak to będzie, co to wyjdzie.
U mnie też teraz akcja przetwory i ogródek, w niedzielę wieczorem (w dzień byliśmy na urodzinach u koleżanki synka z przedszkola) obrywałam ogórki i kisiłam bo przecież szkoda tak zostawić 🙃 A wczoraj od rana sprawy jeszcze miałam inne do załatwienia a potem do pracy. Po pracy wieczorem się pakowałam do szpitala, wzięłam większą torbę niż w zeszłym roku i ledwo się zmieściłam. 😆
Super że ekspres się spisuje, oj będzie mi się teraz marzyć na szpitalnym wikcie taka kawka 😁 a i że są normalne osoby co doceniają gest, a nie tylko głupio komentują.
-
Wiera, trzymam kciuki ✊✊✊za udane laparo.
Ja ostatni na IP spędziłam ponad 4h🙄Wiera lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Aj Wiera to też intensywnie tak bardzo bym chciała żeby U ciebie po laparo był przełom. Dobrze że się teraz zdecydowałaś j będziesz po!
A dziewczyny a jakie są wskazania do laparo ja miałam rok temu HSG i ok ale po laparo się same dobre rzeczy czyta to musie lekarz dać skierowanie?Wiera lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Adele do czwartku, dziś przyjęcie i badania, jutro laparo a w czwartek do domu. 😊
Hekate dziś na IP poszło ekspresowo, tylko godzinka z małym hakiem. 😆 Teraz czekam już po przebieralni, pod gabinetem na obklejenie opaską i dalsze instrukcje, z tłumem kobit w tym samym celu 😏
Nadzieja też miałam hsg w zeszłym roku, potem kilka stymulacji i jedno IUI. Nie wiem czy są jakieś konkretne wytyczne, pewnie też zależy od lekarza, niektórzy odradzają z tego co tu czytałam na forum. Ech będzie co ma być 🤷🏼♀️
Dziękuję dziewczyny za wsparcie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 09:32
-
Wczoraj pojechaliśmy na działkę do znajomych , maz pomagał koledze kopać w ziemi wielki dół na basen. Rozglądali się za jakims stelażowym a jakiś dziadek dal ogłoszenie ze odda za darmo taki 6×4 basen zbrojony i całoroczny. Wypożyczyli ciężarówkę i ledwo się zmiescil. Do tego obuduja na około taras,ale będzie super. Dzieci bawiły się razem,
a ja pomagałam koleżance pielić w ogrodku ,trochę to odwróciło mojej uwagi Od oczekiwania na wynik. Potem kawka i zalogowałam się zeby zobaczyć wynik, w gardle stanęła mi gula rozczarowania i o mało nie wybuchnęłam płaczem, ale się ogarnęłam zeby nie robić histerii przy wszystkich. Mialam się uchlac przy ognisku , ale oczywiście musialam samochodem wracać . W sumie tak jak wcześniej mowilam spodziewałam się takiego wyniku ,objawy po duphastonie się zgadzały, a dzien wcześniej wszystko minęło. Może też się trochę nakrecilam po tych testach.
Jak to pisze leca mi zly..jestem na urlopie...w głowie juz byl plan nie wrócić do pracy po wolnym .
Dzis mial być okres , po tym dupku teraz będę miała opóźniony lekko chyba . Może miało tak być, może ktoś tam na górze uznał ze jeszcze nie zasługuje na bycie mama? Czuje się taka nijaka,do d...y