Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mleko z kurkuma, dziewczyny, zapobiegawczo Z cynamonem, imbirem, olejem kokosowym i miodem. Cudo Odpukac w niemalowane, nie choruje poki co, choc pracuje w restauracji i ciagle ktos na mnie prycha.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Luccecita wrote:moja córa sie wczoraj pytała czy jak będzie mieć malego braciszka, to może spróbować mleczka z cycusia myślałam, że padnę, nie wiem skąd jej to do głowy przyszło
To jeszcze nic! córce się nie dziwię ale mój maż też chciał koniecznie spróbować jak się mały urodzil... no to mu troche upuściłam do szklanki Stwierdził tylko że masakrycznie słodkie -
Cześć dziewczyny....
Nie było mnie kilka dni...ale już nadrobiłam zaległości...
Witam nowe koleżanki..
Mój maluszek dziś drugi dzień w żłobku i póki co nie źle sobie radzi... Panie mówią, że super chłopak...płacze tylko kiedy drzwi od sali zamknięte i nie może od razu iść do dzieci tylko musi czekać na Panią...
ja walczę z lekkim przeziębieniem...niby ciepło było, ale chyba jednak na tym weselu coś mnie dopadło....
Pozdrawiam i życzę miłego dnia -
StyczniowaNadzieja to zycze tego żeby nie chorował, u nas też do tej pory oprócz kaszlu i kataru kilka dni nic jej nie było a jak chodzi do żlobka 1,5 miesiąca chodziła bez przerwy a potem jak się zaczął katar potem kaszel i ostatecznie zapalenie spojówek co razem trwało 3 tygodnie bez przerwy to ja jestem już przewrażliwiona i każdy kaszel powoduje u mnie ciarki i mi się coś robi
-
Tak sobie próbowałam przypomnieć oznaki pierwszej ciąży i nie mogę.
A Wy jakieś miałyście?
U mnie na razie trochę ciężkie piersi, a wcześniej szczypały mnie sutki i to na tyle. Ale to przecież tez zwykle objawy przed @Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lilirose ja pamietam ze piersi mnie bolaly po owulce pare dni tylko a przez reszte dni az do terminu @ w ogole nie bolaly i to mnie zdziwilo bo zawsze bite 2ty bolaly okrutnie.
DO tego w terminie @ mialam straszne skurcze jak na @ przez caly wieczor prawie bylam pewna ze zaraz @ bedzie
A tak wczesniej to ktoregos dnia jak bylismy w pubie to w ogole mi piwo nie wchodzilo wypilam tylko pol co u mnie tez dziwne. Pózniej moj partner to powiazal z objawem ciazy ale nie wiem czy to mialo cos wspolnegolilirose lubi tę wiadomość
-
Ból piersi przyszedl po tym jak wiedzialam ze juz jestem w ciazy. Bolaly strasznie i to bardzo dlugo nie pamietam czy w ogole przestaly mnie bolec. Pózniej okropna zaga,bol krzyza i takie tam...w ogole nie byl to dla mnie piekny okres ..
lilirose lubi tę wiadomość
-
A to nie jest tak, że zaszkodzić dziecku można dopiero jak jest łożysko? Myślę, że organizm sam jakoś się przed tym zabezpiecza, skąd kobieta ma wiedzieć, że jest w ciąży, skoro jest jeszcze przed planowanym okresem?
Kurcze, nie wiem co jest, ale (przepraszam, jeśli ktoś będzie zniesmaczony) dziś mam śluz taki płodny, ale w nim była krew, niewiele ale jednak. O co chodzi? A dziś 15 dc.
Co do objawów ciąży, u mnie było zero, więc teraz w ogóle się nie nastawiam, że coś poczuję.
lilirose lubi tę wiadomość
-
Piegus wrote:A to nie jest tak, że zaszkodzić dziecku można dopiero jak jest łożysko? Myślę, że organizm sam jakoś się przed tym zabezpiecza, skąd kobieta ma wiedzieć, że jest w ciąży, skoro jest jeszcze przed planowanym okresem?
Kurcze, nie wiem co jest, ale (przepraszam, jeśli ktoś będzie zniesmaczony) dziś mam śluz taki płodny, ale w nim była krew, niewiele ale jednak. O co chodzi? A dziś 15 dc.
Co do objawów ciąży, u mnie było zero, więc teraz w ogóle się nie nastawiam, że coś poczuję.
Mnie piersi tak trochę pobolewają, wcześniej miałam tez zgagę.
Kurcze, już chce piątek!
Piegus lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
U mnie nie było żadnych oznak, jedynie co to dwa dni przed kuło i swedziało mnie w pępku
Dziewczyny a ja mam pytanie od wczoraj mam jakoś tak dużo śluzu i nie powiem ale jest o nieprzyjemnym zapachu czy to może być jakaś infekcja? W tamtym cyklu też tak miałam ale tylko jeden dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:20
-
Piegus, tak jak pisze lilirose, przy owulacji może wystąpić skąpe krwawienie
Ja z objawów ciąży tak wcześnie, miałam tylko wahania nastroju i biegunkę potem inne objawy doszły ok 6-7 tc
Kasiula, moze być jakaś infekcja...Piegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja w poprzedniej ciąży dopóki nie wykryli u mnie cukrzycy ciążowej, to miałam ciążę marzenie...zero objawów... a potem koszmar...jak narkoman kilka kłóć dziennie, dieta, minimum 8 posiłków dziennie...ale wiem że było warto...
a teraz czekam na tą @ i czekam a ona się nie pojawia...a chcę już ten nowy cykl żeby zacząć konkretnie obserwację, mierzenie temp. i testy owulacyjneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:55