Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartyna121 wrote:Mother nie zrozumiałam , miałaś słabe kreski przy CB ? Czy CP tzn ciąży pozamacicznej ? Ja to chyba popadam w paranoje z tymi ektopowymi
Nie paranoja tylko sie boisz. Tak jak ja sie balam że strace dziecko jak mialam takie bole ze w nocy nie spalam. -
Iza34 , Ciebie również na prawdę rozumiem . Wiesz , gdybym nie przeszła ciąży pozamacicznej to pewnie podeszla bym do tego na luzie No ale się nie da po prostu . Ja wiem ze to tak się tylko mówi bo jednak trzeba uzbroić się w cierpliwość ale świadomość ze sytuacja może się powtórzyć paraliżuje Mnie wręcz . Ja miałam ból w sobotę , raczej ciągły skurcz ale nie jakiś mocny , podobny do miesiączki plus właśnie nitki brązowe śluzu , dlatego się wystraszyłam 😔 to było 4,5 dni przed spodziewanym okresem a ja nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam , coś tam pobolewalo ale to raczej kilka dni przed @ . Masakra tak to wszystko chaotycznie pisze ale serio .,. Boje się
-
Iza34 wrote:
Hekate a co tam? Pogoda czy dolegliwości ciążowe? Wogole masz jakies dokuczliwe?
.
Przesrane🙄
Twoja Córka nie ma jeszcze dwóch lat, to chyba do porzucenia drzemek jeszcze trochę jej zostało 🤔
A gdybys nie usypiała, to nie padałoby Ci ok 19?
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hej dziewczyny! Moja córcia ma 6 lat, ciąża przypadkowa
Mam Hashimoto, niedoczynność tarczycy dodatkowo jestem mamą z HCV ( jako noworodek już miałam)
Od ponad roku staramy się z mężem o rodzeństwo dla córciniestety bez żadnych skutków.... Był nawet monitoring, przez 3 miesiące brałam również tabletki na stymulację jajników, zastrzyki na pękanie, i nadal nic...
Z mężem : próbuje go namówić na badanie nasienia, ale nie jest to łatwe
Ile kochane się staracie? Może jest ktoś z podobna chorobą autoimmunologiczną i ma problemy ale się udało? -
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Non stop jestem zmęczona, ciężko mi w pracy wytrzymać te 8 godzin ... brzuch mnie boli i mam mega wzdęcia, zwłaszcza w pracy ( praca siedząca ), dziś dodatkowo miałam mdłości i siedziałam pol dnia z pawiem w gardle🤢
Przesrane🙄
Twoja Córka nie ma jeszcze dwóch lat, to chyba do porzucenia drzemek jeszcze trochę jej zostało 🤔
A gdybys nie usypiała, to nie padałoby Ci ok 19?
Uuu to kiepsko. Jeszcze pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu. A probowalas imbir na mdłości?
A moja Ola potrzebuje jeszcze spania tylko ta godzina sie przesuwa, do tego nauczona zasypiania w wózku, obecność Zuzi nie pomaga (przy niej to nawet w wozku nie zasnie) i w efekcie im dluzej to trwa tym gorzej. A wczoraj mi psikusa zrobila, zmeczyla sie na dworze bo nie wystawilam wozka tylko 3 godz.na nozkach i zasnela mi na kolanach po godz 19 (w dzien spala), pospala z 15 min i sie obudzila w doskonalym humorze a potem byl problem. -
nick nieaktualny
-
Martyna tak jak pisalam, beta jest najlepszym wyznacznikiem, tu jest malutka. Albo testy jakies oszukancze albo biochem. 😞. Chyba ze mega wczesna i sie bujnie ale nie wyglada. Koniecznie do powtorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 18:54
-
A czy taki wynik 3 to jest coś normalnego ? Bo wiem ze ogólnie organizm wytwarza jakieś minimalne stężenie . Ja pierwszy raz miałam z czymś takim do czynienia żeby wszystkie testy pokazywały wynik dodatni , robiłam nawet dzisia pinka strumieniowego i pokazała się linia zaróżowiona
-
Nie wiem czy to nie zalezy od labolatorium ale zazwyczaj ciaza jest powyzej wartosci 5.0. Kazdy lab moze miec chyba inne te widelki ale najczesciej sie takie spotyka.
-
Martyna testy pokazują od 10,a ty mialas wynik 3...wiec testy oszukane, albo masz jakieś zaburzenia hormonalne . Możesz powtórzyć bete w środę i rozwieje twoje wątpliwości. Miesiaczke masz mieć za dwa dni? Dobrze kojarzę?Wstaw testy z dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 20:49
-
Martyna tak jak Mysza pisze ciąża jest powyżej 5. Możesz powtórzyć betę, ale niestety wątpię by rosła, bo przy 3 czy mniej to testy by nie wyszły, może to ciąża biochemiczna... 😔 nie wierzę, że aż tyle testów jest wadliwych, prędzej jakieś inne schorzenie, które wpływa na to. Poczekaj może do terminu @
Katte witaj i powodzenia w staraniach ☺ nie trać nadziei, postaraj się namówić męża na badanie nasienia, bo relatywnie tanie, proste, a może wiele wnieść do starań. Nie ma co patrzeć, że przy pierwszym dziecku się udało to teraz na pewno wszystko ok. Ja mam Hashimoto i inne rzeczy (patrz w podpisie), udało nam się z drugim dzieckiem po ponad trzech latach starań. Trzymam kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 21:00
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️