X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • Antonina33 Znajoma

Wysłany: 21 grudnia, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza37 wrote:
    No to nic, trzeba czekać do poniedziałku.
    Twoja teściowa pewnie jest w takim stanie że ani w domu nic nie zrobi ani dziecka ci nie przypilnuje? Też ciężka sprawa bo jak to mówią - kolejne dziecko na głowie. Teść jak alkoholik to też przy nim roboty.

Mnie dziś ból równo zajeżdża, teraz kombo- brzuch i głowa ale powoli sprzątam. Tylko teściowa gotuje flaki a mi aż niedobrze od tego zapachu 🤢

No niestety

Ból głowy u mnie od 2 tygodni jakoś co wieczór
    Dziś zobaczyłam że na bieliźnie mam taki śluz suchy chyba nie potrsfie tego wyjaśnić i badań szyjkę zamknięta twarda chyba bo nie potrafię rozróżnić tego

• Iza37 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ffajnalaura wrote:
    Dziewczyny pomóżcie , moje cykle wypadają gdzieś tak 31-34 . Ostatni okres 17 listopada powinnam mieć go gdzieś 18-19 grudnia dziś mamy 21 , test zrobiony wczoraj negatywny robiony koło 17 nawet po , mam ból prawego jajnika , i często oddaję mocz . Jak myślicie co mam zrobić . Zrobić badania z krwi w poniedziałek czy odpuścić .

Zaznaczam że nigdy w ciąży nie byłam i nie wiem co mam w takim przypadku zrobić

Zrób test rano, z porannego moczu. Zobaczymy co wyjdzie.

‹‹ 2929 2930 2931 2932 2933
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ