Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:
Truskaweczka to ile dni przed owu bylo ❤ ?
Jeśli chodzi o śluz do płodny miałam od 14 do 16dc serduszkowalismy w 14 i 15dc czyli w moją owu tak mi sie wydaje. Ale jeśli chodzi o temp to OF mi wyznaczył 17dc ale śluz juz miałam biały czyli niepłodny.I teraz juz sama nie wiem kiedy była ta owu... Jeśli chodzi o torbiele to nie mam bo w zwykłym cylku co sie nie starałam nawet w tamtym mc nic mnie nie bolało tylko w tym. -
Wredotka wrote:
Wredotka super! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze :*Wredotka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
madziallena wrote:ale ja to robie z przyjemnoscia w te dni z podwojona Corke tez mam z 3 dni pod rzad Moj maz lyka androvit
Dokładnie u mnie tez to przyjemność a nie obowiązek -
Ja mam cykle 32 dniowe z klendarzyka wychodzi ze od dzisiaj mam dni płodne ale wiecie jak to jest nie mozna sie tym sugerować. Ale jak sie dzisiaj badalam to mialam szyjkę wysoko wiec byc moze ze ovu jest blisko albo juz byla.W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
-
Kciuki za Was dziewczyny :* Myślę, że i tak podświadomie myśli się o ciąży, nawet jeśli stara się cieszyć seksem.
Dzięki za gratulacje, jutro idę na betę i progesteron.
Agulineczka - odstawiłaś inofem jak zaszłaś? Bo chyba bez sensu dalej go pić?
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!!! witam się po długim weekendzie, trochę chciałam odpocząć od myślenia o ciąży więc przepraszam że mnie nie było!!!!
Adele ja oczywiście po pregnylu tak jak po clo żadnych objawów.... czasem mnie ciągnie blizna po cc, ale to zawsze tak mam w 2 fazie cyklu!!! a jak u Ciebie? jak się czujesz?
Wredotka wielkie gratulacje!!!!!!!!!
Pola, Truskaweczka witajcie!!! nie miałam jeszcze okazji się przywitać choć Ciebie Truskaweczko to chyba kojarzę z fioletowej strony! ile lat ma Twoje dzieciątko?Wredotka, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wredotka gratulejszyn!! Super!
Luce heej Ja tez urlop
simon szczesciaro, zero efektow ubocznych
Adele kciukasy :*
*** nie moge sie powstrzymac, podgladam czasem Buziaki ***Wredotka, simon86, majamia lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej ja sobie właśnie czekam w.kolejce do lekarza. Zacznie się
-
simon86 wrote:Truskaweczka witajcie!!! nie miałam jeszcze okazji się przywitać choć Ciebie Truskaweczko to chyba kojarzę z fioletowej strony! ile lat ma Twoje dzieciątko?
No cześć KOCHANA tak ja z fioletowej strony teraz z powrotem na czerwonej Moja córeczka Milenka skończyła 4 czerwca 2 latka i teraz wzięliśmy sie za rodzeństwo dla niej a dokładnie za braciszka ale fajnie że sa "stare" koleżanki -
Hej dziewczyny jak tam samopoczucie???
U mnie dzisiaj chyba ovu odcuwam straszny bol jajnika po prawej stronie zawsze o 20 sie badam wiec sie okaże jak tam szyjka.
A jak u was ktora jest na etapie testowania??W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29