Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Simon, gratulacje:)
Rozsiewajcie wiruski dziewczyny, żeby tu kolejne zaskakiwały -
Witajcie
Dzisiaj już temp urosła z 36.64 na 36.67 wiec chyba nie jest źle
Jakoś źle sie czuję wgl głowa zaczyna mnie boleć i nie mam siły na nic od wczoraj zmęczona jestem jak by ktoś powietrze ze mnie spuścił, a to tego dzisiaj mam tonę cukinii bo mi urosła w ogródku i muszę z niej sałatkę zrobić zaraz zabieram się za robotę,ale nie chce mi się
Simon no to gratuluję -
No no Gratulejszyn dziewczyny! Rosnijcie zdrowo!
Emi ja mam pcos i jem inositol. Amazon haha
Schudlam 5 kilo, cycki mnie nie bola juz od owu (jesli mam w ogole), cera lepsza, psychozy pms-owe sie uspokoily Cos sie reguluje powoli. Wcinam juz 2 miesiace jakos.Emi12 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
jangwa ja pamiętam wzięłam tabl jakoś tydzień przed terminem @ bo akurat miała być na wakacje @ nie przylazła i po powrocie z wakacji je odstawiałam i już chyba na drugi dzień dostałam. Tylko zaznaczę,że wtedy nie staraliśmy się o dziecko więc było mi wsio ryba co tam się stanie ale kolejny cykl był normalny więc nic mi nie namieszały
Kat a co u Ciebie ogólnie? już po owu ? niedługo jakoś odchodzisz z roboty ta? -
nick nieaktualnyKasia ten metformax biore znaczy bralam 2 x850 i okres byl ale po jakims czasie moj zoladek zaczal sie buntowac i bralam tylko jedna rano no i okres od kwietnia nie przyszedl,biore takie tabletki na zoladek i juz lepiej i znow biore dwie zobaczymy jak to bedzie w tym miesiacu
Kat dziekuje za wskazowki zamowie tez bede lykac
Simon gratulacje -
Emi12 wrote:Kasia ten metformax biore znaczy bralam 2 x850 i okres byl ale po jakims czasie moj zoladek zaczal sie buntowac i bralam tylko jedna rano no i okres od kwietnia nie przyszedl,biore takie tabletki na zoladek i juz lepiej i znow biore dwie zobaczymy jak to bedzie w tym miesiacu
Kat dziekuje za wskazowki zamowie tez bede lykac
Simon gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 10:31
Emi12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emi12 wrote:hej:)
wszystkim kobietkom zaciazonym gratuluje i zycze zdrowej ciazy
u mnie sie borobilo nie mialam okresu od kwietnia masakra zadne ovarin i tym podobne mistogyn tez mi nie pomogl nie wiem co brac
mam jeszcze pylek pszczeli moze on cos zacznie regulowac
26/09 lece do Polski zrobie badania krwi bo cos jest nie tak
tu w uk wzieli 6 fiolek na badania i wedlug ich wszystko w normie...
nie wiem co robic polecicie mi cos na pcos?
jakies naturalne,ziola pilam kiedys ale jakos tez mi nie pomogly...
Moze Castagnus? To są ziołowe tabletki z niepokalanka, regulują cykl.
Albo zioła na II fazę ojca sroki, bo może z progesteronem problem? Moja siostra jak się "zablokowała" dostawała zastrzyk z progesteronu i okres przychodził, zioła na Ii fazę też wpływają na jego odpowiedni poziom, tylko naturalnie i o wiele słabiej, ale może akurat. Tylko nie wiem jak to się ma do PCOS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 13:36
Emi12 lubi tę wiadomość
Matylda
-
Simon, po cichu gratuluję!
I trochę zazdroszczę, ale tak pozytywnie
jangwa_maua wrote:To jak będę u gina to z nim pogadamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 13:36
Matylda
-
Agulineczka, co tam u Ciebie? Ostatnio coś mało się odzywasz
-
Byłam dziś oddać krew do badania na progesteron - miałam zrobić w 21 dc, dziś co prawda 19/20 (@ dostałam wieczorem a wykres prowadzę od następnego dnia rano) ale nie mam jak dostać się rano do labu już w tym tygodniu. A jest szansa, że owu była w 12-13 dc więc mam nadzieję, że taki wynik lekarzowi wystarczy.
Generalnie mam problem z żyłami - są cienkie, trudno je znaleźć, jeszcze trudniej się wbić a to i tak nie gwarantuje, że poleci. Mąż się śmieje, że przynajmniej się nie wykrwawię
No i znów mam pamiątkę po pobraniu w postaci siniaka w zgięciu łokcia.
Z tego grzebania w żyłach zawsze mi słabo, czasem zdarzy mi się odjechać.
Wyniki mam dostać na maila późnym wieczorem. Ciekawe co tam wyjdzie.
Matylda
-
Tanda, mam tak samo jeśli chodzi o żyły. Pochowane, ciężko się wbić, a jak już coś poleci to gęste bardzo;p
-
Czesć dziewczyny,
ja czekam z niecierpliwością na wizytę w czwartek. MAm stresa i jakies dziwne przeczucia. Tyle że w miarę dobrze się czuję. Słyszę jak przez ścianę mąż usypia córkę-krew mnie zalewa. Po minucie znów daje jej zabawki,bo "nie jest jeszcze śpiąca". Nie rozumie,że musi się przespać bo do 21 nie da nam zyć. W ogóle,jakoś mnie ostatnio strasznie denerwuje.