Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka no 1 ciąża była coś w stylu a spróbujemy i bach wyszło heh.. ale byłam wtedy młoda luz bluz i w ogóle.. Twój wykres faktycznie trochę dziwny. Albo skoczy do góry niedługo albo jeszcze zejdzie w dól na dniach na owu. Będę trzymać kciuki
nadzieja a czemu brałaś dupka? pytam bo ja mam plamienia przed @ i myśle czy też nie powinnam coś brać ale na ost wizycie u gin zapomniałam o tym wspomnieć wrrr też jestem teraz na stymulacji. Do gina najlepiej tak jak piszesz ok owulki iść. Nie myśl negatywnie jesteś już doświadczona i wiesz ile starania mogą potrwać ale wybierasz się do gina wiesz co posprawdzać więc będzie dobrze
Kasia aaa to owu miałaś tak jak ja u mnie w tym miesiącu może coś tam boli ale w ogóle nie zwracam na to uwagi odpoczywam od tego i tak jak zawsze mój wykres był pełen objawów w II fazie tak teraz pusto tam tylko cyce bolą ale to jak zawsze...
-
Adele, dzięki:) obym jutro się dowiedziała co i jak
-
Dupka brałem bo miałam niski progesteron ale po miesiącu się unormowal ladnie rósł i odstawiłam bylo bez plamien zalecenie gin żeby dmuchać m dzidzie a to widzę że pojawiają się dwie kreseczki to motywuje po cichu gratuluje!! Poza tym przy pierwszej ciazybtez założyłem tu kalendarzyk mieszkam temp i przy drugi cyklu OF się udało i jeszcze wyjazd z mężem pełen luz i spotkań teraz chyba też tak trzej tylko jak moerzyctemp. Jak się wstaje w nocy? Sen jest zaklocony wtedy? Chciałbym wcześniej już mierzyć żeby wiedzieć kiedynowi dokładnie.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Adele27 wrote:endzi który już cykl jesteś na Clo ? próbowałaś czegoś innego ?
-
endzi a może trzeba spróbować stymulacji czymś innym ? a endometrium masz dobrej grubości? niby clo je upośledza ale pewnie to wszystko wiesz..
nadzieja spróbuj mierzyć nawet jak wstajesz w nocy dziewczyny tak robiły i wykres też wychodził, ustawiasz sobie godzinę domyślną a mierzone o innej godzinie będą zaznaczane jako puste kółeczko -
Adele27 wrote:endzi a może trzeba spróbować stymulacji czymś innym ? a endometrium masz dobrej grubości? niby clo je upośledza ale pewnie to wszystko wiesz..
-
Hey au mnie temp zaczęła rosnąć wiec chyba jest ok:) jeśli chodzi o testowanie to OF pokazuje dzisiaj 8dpo a w Ovuwiev ze 11 dpo także poczekam z pierwszym testem do niedzieli 23 bo trmin @ mam na 25..oby nie przyszła
Witam kolejne staraczki -
endzi84 wrote:Endo 8mm moze za malo nie wiem..O stymulacji czyms innym nie myslalam bo w sumie clo na mnie dobrze dziala pecherzyki rosna.. w tym cyklu bylo ich az 6 z czego 4 dominujace wiec to nie z pecherzykami jest problem..mysle ze najpredzej z zadniezdzeniem..postanowilam ze w nastepnym cyklu sprobuje na wlasna reke brac acard przez kilka dni moze on cos pomoze.
endo wg dobre. Czasem organizm dobrze reaguję na zmianę bo na clo ile najdłużej można być ? ja mam stymulacje letrozolem tylko na 3 miechy -
Adele27 wrote:endo wg dobre. Czasem organizm dobrze reaguję na zmianę bo na clo ile najdłużej można być ? ja mam stymulacje letrozolem tylko na 3 miechy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 09:20
-
endzi wiem co czujesz, u mnie to samo. Gdzies juz wczesniej pisalysmy chyba, ze sie staramy podobnie. Tez juz mam dosyc powoli. Moja znajoma ostatnio dramatyzowala, bo sie stara JUZ 3 miesiace i nic. Gryzlam sie w jezyk strasznie
Adele nooo coz. Ganiam chlopa juz trzeci rok do lozka na zawolanie, bo to dzisiaj! i teraz dupa z tego wychodzi. Zrazil sie chlopak No i nie bylo Z tego co czytalam, to jest czesty problem par, ktore sie dlugo staraja, niestety.
nadzieja, moniska witamy :)Powodzenia!
Ellka kciuki za wizyte
Kasia tak, poronienie jest straszne, ale przynajmniej jest szansa, ze kolejne sie utrzyma zdrowo. A tu sie czlowiek produkuje latami i zupelnie nic sie nie dzieje. Choc wiesz, mam w grupie na fejsbuku dziewczyne, ktora ma cudem dwojke dzieci, ale stracila wlasnie 9 ciaze... Wiec nie zazdroszcze.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Truskaweczka250 wrote:Bo mnie przestraszyła jedna dziewczyna że mam problemy z tym progesteronem
I na szczęście na razie jest ok
Nie wiem po czym ona to stwierdziła bo wykres jest normalny widocznie trzeba do niektórych wypowiedzi podchodzić z dystansem
endzi wiem,że nie staram się tak długo jak Ty ale te 18 miesięcy też dały mi w kość. W tym cyklu odpuściłam obserwacje, muszę odpocząć bo bardzo przeżywałam kolejne porażki. Ja nie miałam jeszcze hsg może tu jest przyczyna bo jak nie to też już nie mam pomysłów...Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Kat, dzięki:) Dam znać pewnie jutro wieczorem jak będę po.
Truskaweczka, mnie się Twój wykres baardzo podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 09:37
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Kat83 wrote:endzi wiem co czujesz, u mnie to samo. Gdzies juz wczesniej pisalysmy chyba, ze sie staramy podobnie. Tez juz mam dosyc powoli. Moja znajoma ostatnio dramatyzowala, bo sie stara JUZ 3 miesiace i nic. Gryzlam sie w jezyk strasznie
Adele nooo coz. Ganiam chlopa juz trzeci rok do lozka na zawolanie, bo to dzisiaj! i teraz dupa z tego wychodzi. Zrazil sie chlopak No i nie bylo Z tego co czytalam, to jest czesty problem par, ktore sie dlugo staraja, niestety.
nadzieja, moniska witamy :)Powodzenia!
Ellka kciuki za wizyte
Kasia tak, poronienie jest straszne, ale przynajmniej jest szansa, ze kolejne sie utrzyma zdrowo. A tu sie czlowiek produkuje latami i zupelnie nic sie nie dzieje. Choc wiesz, mam w grupie na fejsbuku dziewczyne, ktora ma cudem dwojke dzieci, ale stracila wlasnie 9 ciaze... Wiec nie zazdroszcze.
... Wiesz ja nadzieję na to że w ogóle kiedykolwiek zajde straciłam po tym jak po półtorej roku lekarz powiedział, że trzeba chyba robić inseminacje bo nici z tego, ale wtedy pojawiła się torbiel, później laparo i cud. Teraz jak staramy się o drugie to wiedziałam że mogę, ale doszłam do wniosku, że chyba nie mam po prostu owulacji bo testy owu zawsze negatywne i od początku dostałam clo, ale po kolejnej laparo wiedziałam już 2kreski, choć nigdy identyczne tylko prawie , więc nadzieja znowu wróciła bo jednak owu też mammagada lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Nie wiem po czym ona to stwierdziła bo wykres jest normalny widocznie trzeba do niektórych wypowiedzi podchodzić z dystansem
endzi wiem,że nie staram się tak długo jak Ty ale te 18 miesięcy też dały mi w kość. W tym cyklu odpuściłam obserwacje, muszę odpocząć bo bardzo przeżywałam kolejne porażki. Ja nie miałam jeszcze hsg może tu jest przyczyna bo jak nie to też już nie mam pomysłów...