Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka, i po tych ziółkach zaskoczyłaś? Jak długo piłaś?
-
Ja dziś na becie byłam potwierdzić tą słabą kreskę na teście i wynik 164, także Alicja będzie miała rodzeństwo
Mnie piersi po pierwszym porodzie w ogóle już nie bolą, ani przed @ ani teraz. Dużo sikać zaczęłam i jakoś tak słabo się czuję. Gina mam dopiero za 2 tygodnie bo wcześniej nie mam po co iść.
Powodzenia dziewczyny, trzymam za Was kciukiEllka, Truskaweczka250, magdis lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki nie będę robić tego badania tym razem, poczekam do terminu @ jeśli (nie daj Boże nie wyjdzie) to wtedy pójdę do lekarza. teraz nie będę się stresować
Wszystkim którym się udało bardzo Gratuluję -
nick nieaktualnyhej:)
wszystkim kobietkom zaciazonym gratuluje i zycze zdrowej ciazy
u mnie sie borobilo nie mialam okresu od kwietnia masakra zadne ovarin i tym podobne mistogyn tez mi nie pomogl nie wiem co brac
mam jeszcze pylek pszczeli moze on cos zacznie regulowac
26/09 lece do Polski zrobie badania krwi bo cos jest nie tak
tu w uk wzieli 6 fiolek na badania i wedlug ich wszystko w normie...
nie wiem co robic polecicie mi cos na pcos?
jakies naturalne,ziola pilam kiedys ale jakos tez mi nie pomogly... -
Emi12 wrote:hej:)
wszystkim kobietkom zaciazonym gratuluje i zycze zdrowej ciazy
u mnie sie borobilo nie mialam okresu od kwietnia masakra zadne ovarin i tym podobne mistogyn tez mi nie pomogl nie wiem co brac
mam jeszcze pylek pszczeli moze on cos zacznie regulowac
26/09 lece do Polski zrobie badania krwi bo cos jest nie tak
tu w uk wzieli 6 fiolek na badania i wedlug ich wszystko w normie...
nie wiem co robic polecicie mi cos na pcos?
jakies naturalne,ziola pilam kiedys ale jakos tez mi nie pomogly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 21:24
Emi12 lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:magdis mnie tez zawsze bola piersi od owu i w ciąży tez identycznie bolaly. Kazda ciaza inna więc nie wiadomo czy będą takie same objawy moze akurat w drugiej będą Cie bolec u mnie ten bol oznacza wzrost progesteronu
-
magdis wrote:a mnie dziś zaczęły boleć cyce, a to dla mojego mózgu sygnał że znowu się nie udało zaciążone dziewczynki, bolą was piersi?
Mnie bolały do końca I trymestru, a dokuczały całą ciążę. Były tkliwe, ciężkie a w III trymestrze musiałam spać w staniku z wkładkami, bo inaczej budziłam się w mokrej koszulce...Matylda
-
Adele27 wrote:Wredotka kiedy masz wizytę ?
W środę. Trzymajcie kciuki!
Elka - piłam pięć miesięcy z przerwą dwumiesięczną. Ale ja bardziej wierzę, że pomogła Nowenna niż ziółka
Emi - wiele osób poleca inofem/inofolic, sama piłam i w drugim miesiącu picia zaszłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 23:17
Zgredek 12, Emi12 lubią tę wiadomość
-
Ooooo proszę rozrasta się grono zafasolkowanych gratuluję .
Dziewczyny ja mam pytanie. Tak czysto hipotetycznie. Da się brać tabletki anty tak aby przesunąć sobie troche @ a tym samym i owulacje? Pytam,bo być może z czasem chciałabym się zgrać trochę z moim. A tak to nigdy go nie ma jak mam owu. Na początku jeszcze w miarę się łapał, a teraz już w ogóle nie.