Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, endo na ostatniej wizycie zmniejszyła mi dawkę euthyroxu. Pewnie za jakieś 2 miesiące sprawdzę jak tsh wygląda. Akurat jak będę u gin. Postanowiłam, że na następną wizytę pójdę do mojej. Teraz byłam u innej, a ta nawet usg nie miała w gabinecie. DOstałam łaskawie skierowanie, i mam się tak bujać ehh masakra
-
Cześć dziewczyny wróciłam po dłuższej przerwie do Was z nowym cyklem ale zaczynam sie martwić bo moje temp po owu straszne stoją w miejscu, nie rosną a mi cały czas zimno jest. Boję się że nic znowu nie wyjdzie nigdy tak nie miałam zobaczcie same :
https://ovufriend.pl/graph/1783315c335353bc9043d54293fc2c1e -
Adele, szansa chyba jest. Ostatnio spotkałam się ze stwierdzeniem, że lepiej jak jest nadczynność niż w drugą stronę, ale ile w tym prawdy to nie wiem. W pierwszą ciążę zaszłam z wynikiem wyższym, niż ginka zalecała i było wszystko ok:) więc kto wie;)
Mi wyszło teraz 0,29. Norma jest od 0,35 więc niewiele poniżej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 12:08
-
Truskaweczka, bierzesz jakieś leki albo specyfiki? Czy temp tak sama z siebie jest równiutka?
-
Ellka wrote:Truskaweczka, bierzesz jakieś leki albo specyfiki? Czy temp tak sama z siebie jest równiutka?
Nic nie biorę tylko kwas i magnez a z temp to właśnie nie wiem dlaczego tak równa nawet myślałam ze termometr mi sie popsuł ale sprawdzałam i z nim jest ok znajoma mi mówi że mogę miec problemy z progesteronem :(i zaczynam się bać -
Masz możliwość sprawdzić? Może warto. Albo jest taka wyrównana z innego powodu?
-
Zielonego kropka;) Jak długie masz fl?
-
A mi znajoma podpowiedziała, że te bóle co miałam to mogła być przesunięta owu... Możliwe to to??
-
12dpo ale przy tak niskich temp to chyba marne szanse żeby coś z tego było? ale macica mnie pobolewa od kilku dni juz sama nie wiem boję się że kolejny cykli i nic nie wyjdzie w poprzednim wiem ze doszło po poronienia w dniu @
-
Może się jeszcze podniesie. Masz możliwość zbadać progesteron?
-
Wydaje mi się, że jeśli wyjdzie ok to nie trzeba, ale pewności nie mam
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Daj znać jak będą wyniki, trzymam kciuki:*
-
Truskaweczka, progesteron najlepiej badać 7 dpo
-
No to można sprawdzić
-
ciekawe bo znajoma teraz mi napisała ze to sie tylko rano robi a na stronie laboratorium nie pisze że tylko rano ...a ze moj teraz cały tydz pracuje rano to nie bedę miała samochodu i tez z kim dziecka zostawić