Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera2000 wrote:O co chodzi z tymi ziolami?
Są przepisy mieszanki ziołowe poprawiające płodność. Zioła są dobrane pod kątem różnych przypadłości: na owulację, PCOS, zrosty w macicy, hormony w I oraz w II fazie cyklu, przeciwko poronieniom, na torbiele itd.
Nie każdemu pomagają, bo zależy jaka jest przyczyna braku ciąży, ale jest w necie mnóstwo pozytywnych opinii kobiet, które po ziołach zaszły.
Ja teraz piję zioła na II fazę właśnie, mają działać korzystnie na odpowiedni poziom hormonów II fazy.
Matylda
-
Adelcia, wysłałam Ci zaproszenie, bo chyba nie da się wysyłać jeśli się nie ma kogoś w znajomych
-
U mnie się chyba udało Trzymajcie kciuki za pozytywny przyrost Ja na razie z córką w szpitalu wiec jutro jak mnie ktoś zmieni to pójdę zrobić betę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a4f030516f7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 16:23
Madera2000, chabasse, magdis, majamia, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Aendzi,super gratulacje I kciuki za betę :-*
-
Aendzi, a czemu w szpitalu? Stało się coś?
-
Adele27 wrote:teraz najgorsze to czekanie ... w czw z mężem było i dziś powtórzyliśmy ale bez spinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 21:03
-
nick nieaktualnyAendzi gratuluję i zdrówka dla córci
co do ziół Sroki to ja piłam przez 3 cykle, efekt wiadomy, ale różnica była taka, że mialam poźniej owulację niz zwykle i tym samym dłuższy cykl, wiec odstawiłam toto.
ja już po zabiegu dziewczyny, w piątek usunęłam nadżerkę laserowo i teraz mam szlaban na seks, basen i tampony. Dobrze, że nie na alkohol! -
Luccecta, na jak długo masz zakaz?
Ja zaraz zbieram się po wyniki czwartkowe i do gina. Oczywiście tak jak myślałam z racji terminu wizyty przestało mnie boleć heh -
Kasia 1805 wrote:Hej. Mam pytanie- czy Ciebie też tak boli podbrzusze? Mnie dzisiaj od rana, nachodzi to falami, ale strasznie boli podbrzusze i jajniki. I nie chodzi o to że próbuję doszukiwać się już jakichś oznak ciąży bo przecież wiem że na to jeszcze absolutnie za wcześnie, ale nie pamiętam żebym wcześniej tak miała. Bo może to ten ból okoloowulacyjny i ten ból od tego płynu który wydziela się w czasie pękania pęcherzyka, ale owulacja była raczej na pewno wczoraj. No ale dla pewności dzisiaj też będziemy kontynuować ❤
Mnie w sumie w każdym cyklu po owu pobolewały jak nie jajniki to podbrzusze. W tym cyklu jakoś cicho tyle co na owu 2 dni bolało
Aendzi no sikać na test w szpitalu bardzo hmm komfortowo zdrówka dla córki :*
Luci super,że już po :)i jak się czujesz wszystko ok? po jakim czasie możecie wracać do ?? jak szlaban na seks to nic innego jak wino pozostaje a co do ziółek to piłaś może te na II fazę ? ja się nad nimi zastanawiam -
nick nieaktualnyPiłam mieszankę nr 3 od początku cyklu
zabieg nieprzyjemny ale ten mój nowy gin super jest, starał się zagadywać i żartować, także nie było tak źle, kilka godzin po zabiegu piekło i bolało, ale na nast. dzień już ok. teraz tylko upierdliwe upławy mam
mówił, ze gojenie się zalezy od organizmu, w piątek mam kontrolę, ale minimum miesiąc szlabanu... -
Luci może akurat dzięki usunięciu tej nadżerki uda się zaskoczyć. Nie mówiąc już o tym,że będziesz miała spokojniejszą głowę i tak już macie jakiś czas odpoczynku od starań więc jak mąż strzeli po tylu miesiącach to ho ho fajny ten lekarz krótko u niego jesteś a już tyle rzeczy przeszłaś
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki. Morfologia w porządku. Tsh w dalszym ciągu było ponizej normy. Za jakieś dwa miesiące sprawdzę znowu