Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Ja przed ciąża i pociąży ważyłam 52-55kg ale przez leczenie przytyłam niestety a cycki to po ciąży mi zostały i po sterydach też tak mi się wydaję z B jest D
-
Kasia 1805 wrote:Zazdro bo moje to ledwusko B. Po ciąży mi zmalaly trochę, a przed też nie były za duże;)
Tylko szkoda,że bolą już od owu przez 2tyg do @ wtedy nie jest tak fajnie hehe -
Adele27 wrote:Czemu tak mało przytyłaś w ciąży? ja 11 kg ale i tak tylko piłeczkę miałam
-
Adele27 wrote:Tylko szkoda,że bolą już od owu przez 2tyg do @ wtedy nie jest tak fajnie hehe
-
Kasia 1805 wrote:Brawo Ty
Ja na szczęście o te rzeczy nie muszę się martwić. Moja najwyższa waga w życiu, nie licząc ciąży w której przytylam ze 4 kg., wynosiła 54,5 szkoda tylko że nie poszło mi to w cycki bo są maleńkie :p
To ja tyle samo ważyłam w ciąży, tylko że przytyłam w niej 12 kg. A po niej schudłam już 14 -
Adele tez mam 170cm i waze 60kg, no moze bez kilograma Uwazam, ze przy takim wzroscie waga jest jak najbardziej ok jak wazylam 63 to tez jeszcze dobrze sie czulam. W ciazy przytylam prawie 20, a sie jakos specjalnie nie obzeralam. Jadlam na co mialam ochote i tyle. Nie mialam szczegolnych zachcianek. Szybko zrzucilam i waze tyle ile przed ciaza. Pewnie w duzej mierze dzieki kp.
Magdis i Truskaweczka tulę :* znam ten bol, piekny wykres i nagle zjazd...Ale trzeba sie podniesc i walczyc dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 14:56
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej dziewczyny !
jestem Karolina mam już synka prawie 3 letniego, w czerwcu podjęliśmy decyzje o drugim dziecku. Narazie jeden cykl za nami szykuje sie drugi, mam nadzieje że owocny. Jak dlugo Wy juz czekacie na drugą ciąże?
Emi12 lubi tę wiadomość
-
karo2 wrote:Hej dziewczyny !
jestem Karolina mam już synka prawie 3 letniego, w czerwcu podjęliśmy decyzje o drugim dziecku. Narazie jeden cykl za nami szykuje sie drugi, mam nadzieje że owocny. Jak dlugo Wy juz czekacie na drugą ciąże?
Powodzenia
-
Hej Karo
Mi mija teraz 3 cykl starań -
Ja na razie w polowie ciazy i na plus mam 2kg. Zobaczymy na ilu sie skonczy, bo poprzednie 11kg i 13kg.
Adele, kiedy planowo u Ciebie @? Ktora oczywiscie nie przyjdziesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
karo2 wrote:U nas syn był totalną wpadką w ogóle nie spodziewaliśmy sie że będzie Jak rozpoznajecie u siebie dni płodne? Jak oprocz kwasu foliowego sie przygotowujecie? Bede wdzieczna za wszystkie rady Obawiam się ze teraz sie nastawimy i nie bedzie wychodzic
Ja kwas foliowy bralam i witaminy dla karmiacych piersia.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.