Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Simon czytałam,ze niektóre dziewczyny biorą znacznie dluzej ale lekarz tak powiedzial,ze 3 cykle i później hsg
Truskaweczka nie masz pewności,ze zrobi sie torbielto tylko na usg mozna zobaczyć. Na monitoring jeszcze sie wybierasz dobrze pamiętam ?
-
Adele27 wrote:
Truskaweczka nie masz pewności,ze zrobi sie torbielto tylko na usg mozna zobaczyć. Na monitoring jeszcze sie wybierasz dobrze pamiętam ?
Tak jutro idę i zobaczycie że wrócę z tą informacją do Was. Od poniedziałku mam takie przeczucie i nie sądzę że będzie inaczej to był by cud a dzisiaj jest 18dc a cykle mam 28 dniowe wiec cudu nie będzie. -
Truskaweczka250 wrote:Tak jutro idę i zobaczycie że wrócę z tą informacją do Was. Od poniedziałku mam takie przeczucie i nie sądzę że będzie inaczej to był by cud a dzisiaj jest 18dc a cykle mam 28 dniowe wiec cudu nie będzie.
To moze spróbuj zmienić lekarza ? -
truskaweczka u mnie tez 4 cs a 1 z mierzeniem temp, 3 z testamo ovu i tez lipa, ja dalam sobie pol roku a jesli sie nie uda to pojde na monitoring albo zobacze co lekarz zaproponuje. z pierwszym dzieckiem tez sie od razu udalo. wytrwalosci kochana bo tylko to nam zostalo
-
Z córką też nam się udało za 2 razem. Teraz po tym poronieniu też jestem załamana, że to 6 cykl a tu nic... Najpierw zajść w tą ciąże, a potem się martwić, żeby urodzić zdrowe dziecko ech
Lekarz mi powiedział, że dużo siedzi w głowie. Ja jakoś w tym cyklu jestem baardzo pozytywnie nastawiona i aż się boję co będzie jak dostanę okres.Kingulla lubi tę wiadomość
-
aLunia to prawda, głowa toruje nam drogę. Ale jak pozbyć się negatywnego myślenia, jak w ogóle pozbyć się myślenia? Ja mam z tym problem, a zwłaszcza jak teraz jestem na urlopie siedzę i czytam, i czytam i tylko wyszukuje kolejnych rzeczy, które są u mnie nie tak. Trzeba wylecieć gdzieś na koniec świata, odciąć się od rzeczywistości i może to coś da2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Adele w szpitalu leżę sobie grzecznie, operacja była wczoraj rano. Czuje się świetnie tylko dupsko boli hahaha chodzilabym sobie po oddziale, ale na mnie krzyczą i tylko karmią mnie częściej bo wołam że glodna jestem.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Właśnie zaliczyłam pierwszą wizytę
Wszystko dobrze i do tego widziałam i słyszałam maleńkie migajace serduszkoI dopiero wtedy tak naprawdę dotarło do mnie że się udało
Jutro jadę do pracy złożyć podanie o przerwaniu wychowawczego, nie lubię załatwiać takich rzeczy, ale nie ma wyjścia. Nie piszę o żadnych badaniach bo jeszcze nic nie robiłam, dopiero za miesiąc przed kolejną wizytą
A teraz czekam z niecierpliwością na Wasze testy bo cały czas kciukam i kibicuję.agulineczka lubi tę wiadomość
-
A ja jestem wkurzona.. Mąż ani wczoraj ani dzis nie podolal.. Ehhh stara sie a finishu nie ma..
dzis obstawiam owulke... Nasza nadzieja w tym,ze plemniki ze Sr dadzą rade. Tyle czasu sie staramy a on znow sie spina jak sie dowie,ze owulka na dniach.. Sama mu nie mowie ale się domyśla ehh
-
Adele27 wrote:A ja jestem wkurzona.. Mąż ani wczoraj ani dzis nie podolal.. Ehhh stara sie a finishu nie ma..
dzis obstawiam owulke... Nasza nadzieja w tym,ze plemniki ze Sr dadzą rade. Tyle czasu sie staramy a on znow sie spina jak sie dowie,ze owulka na dniach.. Sama mu nie mowie ale się domyśla ehh
Napój go winem lub piwem tylko nie za bardzo bo za mocno się rozluźniobejrzyjcie jakiś romantyczny film.
Trzymam kciuki
-
Adele rozluźnijcie atmosferę, lampka wina, może jakaś seksowna bielizna
chociaż sama jakoś w tym nie gustuje, ale też nie wiem czy nie będę musiała niedługo zacząć. Widzę, że stres związany z ciążą na mojego męża tez nie działa korzystnie. Niekiedy winko to dobra rzecz, chociaż ostatnio po 3 lampkach miałam mega ból głowy kolejnego dnia - trzeba rozsądnie
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Oj dziewczyny ile razy juz z winem próbowaliśmy hehe on ma ochotę ale jak wie,ze jest owu to jakos sie spina za bardzo.. Bo mu zalezy.. Wczoraj wyskoczylam w sexi bieliźnie zaczelo sie super a pozniej klops
chyba najlepiej wychodzi jak jest na spontanie ale jak ma być spontan skoro wiem ze jest owu