Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniś gratulacje!
Ja ćwiczę jogę od 2 tygodni. Głównie skupiłam się na jodze hormonalnej, znalazłam na yt i chyba w tym cyklu owulacja będzie szybciej niż zwyklezazwyczaj 23-28 dc a teraz jest 18 i czuję, że to dziś
a z dietami u mnie różnie, wiem że cukier to wróg płodności ale niestety mój przyjaciel
staram się jak mogę, z różnym skutkiem. Boję się tylko, że przegapiłam ovulkę, bo trochę fochaliśmy się z mężem i nie było
. Dziś tp nadrobimy, może jeszcze się uda
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Santoocha, moniś gratulacje!
magdis - boli po usuwaniu czy ok? Ja miałam normalnie usuwane, ale mąż trochę cierpiał po chirurgicznym.
Witam nowe dziewczyny!
Ja po wizycie - wyniki PAPPA ok, ryzyko niskie, wg mojej pani dr na 80% dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 18:37
Kingulla, Lotopałanka, magdis lubią tę wiadomość
-
Wredotka wrote:Santoocha, moniś gratulacje!
magdis - boli po usuwaniu czy ok? Ja miałam normalnie usuwane, ale mąż trochę cierpiał po chirurgicznym.
Witam nowe dziewczyny!
Ja po wizycie - wyniki PAPPA ok, ryzyko niskie, wg mojej pani dr na 80% dziewczynkaJa dopiero dochodzę do siebie bo o ile sam zabieg spoko, zero bólu i żadnych nieprzyjemnych odczuć, tak na drugi dzień spuchłam, buzi nie mogłam otworzyć no i bez proszków przeciwbólowych ani rusz, do tego na antybiotyku jestem. Teraz jest już w miarę, w pt tylko jeszcze zdjęcie szwów
-
Dzięki dziewczyny! Zobaczymy czy jeszcze siusiak nie urośnie
magdis - no to faktycznie, nieciekawie. Oby szybko zeszło. Na NFZ robiłaś? Mój brat usuwał ósemkę na NFZ i nie dość, że mu tam wszystko zmaltretowali to naruszyła jakiś nerw i nie czuje połowy języka
O, joga! Też chciałam kiedyś zacząć, ale chyba za spokojne ćwiczenia jak dla mnieJa chodzę na BuggyGym, ćwiczenia dla mam z dziećmi na powietrzu, jest super i szczerze polecam.
-
Wredotka wrote:Dzięki dziewczyny! Zobaczymy czy jeszcze siusiak nie urośnie
magdis - no to faktycznie, nieciekawie. Oby szybko zeszło. Na NFZ robiłaś? Mój brat usuwał ósemkę na NFZ i nie dość, że mu tam wszystko zmaltretowali to naruszyła jakiś nerw i nie czuje połowy języka
O, joga! Też chciałam kiedyś zacząć, ale chyba za spokojne ćwiczenia jak dla mnieJa chodzę na BuggyGym, ćwiczenia dla mam z dziećmi na powietrzu, jest super i szczerze polecam.
ale dziś już jest naprawdę spoko, jedynie szwy trochę wkurzają. Dawno miał Twój brat usuwaną? Brak czucia w języku już mu zostanie?
-
witam wszystkie dziewczyny i dużo zdrówka dla mamusiek i waszych maleństw
22.08 mam mieć okres, tak bardzo bym chciała żeby go jednak nie było...
Mam pytanie czy dziewczyny które brały dupaston zauważyły u siebie jakieś zmiany w szczególności w śluzie? -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny! Jest może wśród Was która miała robiona laparoskopie? Byłam dziś u kolejnego ginekologa. Od roku się staramy o drugie dziecko. Partner ma bardzo dobre wyniki, u mnie też bez zarzutów. Pierwsza ciąża zakończyła się cesarka o to być może ma wpływ na nasze niepowodzenia. Progestero super cykle regulerne miesięc w miesiąc jak w zegarku stąd skierowanie na laparoskopie. Może jest wśród nas osoba której pomogło i po zabiegu zaszła w upragnioną ciaze ?
-
Hej dziewczyny
Która ma na dniach termin @ ? u mnie jeszcze tydzień czekania
Tanda znalazłam sobie na you tube joge dla początkujących i zdrowy kręgosłup. Fajne ćwiczenia rozciągające. Kiedyś jak się kładłam na podłogę to stękałam jak mnie plecy bolą takie były po napinane a teraz luzik -
Hugolina87 wrote:Witam dziewczyny! Jest może wśród Was która miała robiona laparoskopie? Byłam dziś u kolejnego ginekologa. Od roku się staramy o drugie dziecko. Partner ma bardzo dobre wyniki, u mnie też bez zarzutów. Pierwsza ciąża zakończyła się cesarka o to być może ma wpływ na nasze niepowodzenia. Progestero super cykle regulerne miesięc w miesiąc jak w zegarku stąd skierowanie na laparoskopie. Może jest wśród nas osoba której pomogło i po zabiegu zaszła w upragnioną ciaze ?
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja miałam dwie laparoskopie i to właśnie dzięki nim zaszlam dwa razy w ciążę
-
Hugolina87 wrote:A po jakim czasie od zabiegu można się znowu starać ? Ja czekam na wynik badania z wymazu i w pon się odrazu umowie bo zbliża się @ akurat,a wiem ze zabieg ma być po. No chyba ze.jej nie będzie w co wątpię niestety.
ja jak usłyszałam że będę miała laparo to szczerze- ucieszyłam się bo wiedziałam że to daje mi ogromne szanse i chyba był to jedyny sposób abym mogła być mamą.
Ja za każdym razem miałam usuwana torbiel, raz po lewej i drugi raz po prawej stronie, a Ty?
-
nick nieaktualnyMi gin wpisał ze mam coś nie tak z blizna po cc i najprawdopodobniej niedrożne jajowody. Z wyników hormonalnych jest wszystko dobrxe jak w zegarku dosłownie co miesiac.Także tylko to mógł mi zlecić. Najbardziej zaniepokojony był blizna po cc bo jestcienka i w miejscu gdzie zgina mi się macica bo mam duże tyłozgięcie do tego i chce to obejrzeć i jeśli nie tak to poprawić. Mówił ze mam się zgłosić po @.