Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Albo jeszcze przed Toba, moze sie spozni2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Lotopałanka wrote:Cześć dziewczyny
Może głupie pytanie ale pierwszy raz korzystam z tych testów ovu...jak to z nimi jest teraz na dniach spodziewałam się ovu teoretycznie bo w sumie nic za bardzo na to nie wskazywało...wczoraj zdobiłam test i pokazał bardzo bladą drugą kreskę, dziś na teście zrobionym przed chwilą już nie ma drugiej...czy to oznacza że u mnie już po ovu? I nawet jej nie zauważyłam...
Ja tak miałam właśnie w tym cyklu, ale mimo to się udało
Po obserwacjach oszacowałam, że owu musiała być ok. 11 dnia cyklu.Matylda
-
nick nieaktualnyJa przestałam stosować testy owulacyjne, może zbyt tanie kupiłam 30 szt. za 17 zł, stosowalam kilka cykli i w żadnym nie pokazały owulacji mimo że śluz i temperatura na to wskazywały. Co prawda jak kupiłam kiedys w aptece 5 szt. Za ok19 zł to pokazywały owulacji. Cena mnie skusiła.
-
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:Ja przestałam stosować testy owulacyjne, może zbyt tanie kupiłam 30 szt. za 17 zł, stosowalam kilka cykli i w żadnym nie pokazały owulacji mimo że śluz i temperatura na to wskazywały. Co prawda jak kupiłam kiedys w aptece 5 szt. Za ok19 zł to pokazywały owulacji. Cena mnie skusiła.
Ja to polecam słupkowe z Rossmana mi zawsze pokazują owu paskowe są do niczego..
Adele Przykro mi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTesty testami. A tak dużo mówią o slinie, o tych mikroskopach. Czy wierzyć? Bo różne opinie o tym czytałam. Mam nawet mikroskop w domu, było akurat ze 3 dni po owulacji, "paprotki" były, przez kolejne 2 dni coraz mniej, 3 dnia znikły a kolejnego dnia znów ich było dużo. Potem przestałam obserwować.
-
Adele27 wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki :* i za Was również trzymam kciuki :*
Zamowilam sobie na kolejny cykl niepokalanka na ten moj pms..
Wyciąg z niepokalanka ma badania świadczące o skuteczności w łagodzeniu objawów PMS. Daj znać jak to u Ciebie się sprawdza. Wiele dziewczyn poleca Castagnus- zawierający właśnie wyciąg z niepokalanka i są zadowolone. Ostatnio coraz więcej w o ogóle mówi się na temat PMS – fajnie, że to w końcu przestaje być temat tabu, tym bardziej, że tyle dziewczyn się z tym zmaga. Na fb jest bardzo ciekawa kampania #NieTraceDni – widziałyście? Myślę, że czym nas więcej będzie o tym mówić głośno tym większa empatia w społeczeństwie… A przecież jest to tak bardzo potrzebne w te dni.
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!
-
nick nieaktualnyPróbowałam kupić wczoraj Castagnus, nie było w aptece i pani powiedziała że w hurtowniach też tego już nie ma. Muszę odwiedzić inne apteki. Czyżby był za dobry i wycofali a za chwilę wprowadza to samo ale droższe pod inna nazwa czy taki popularny?
-
Hej dziewczyny, ja też używam tych tanich testów owu. Długo mi nic nie pokazywały i zaszlam w drugą ciążę, a teraz pokazują i nic z tego. Mój mąż dziś był na badaniu niesienia za 4 dni robocze ma być wyniki.
Adele bardzo mi przykro. Jesteśmy bardzo zbliżone cyklem. Następny musi być nasz :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny