Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:nie sądze ja mam cykle 30-33. więc ma czas a fl 14-15 dni.
już tylko dotknąć do owulacji
Wczoraj przeczytałam, że dziewczyna była w trzecim miesiącu i żaden sikaniec jej nie wychodził. Jak to możliwe?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele, rozumiem. Ale i tak mam nadzieję, że się nie rozkręci. Może to będzie wyjątek od reguły
Ja nadal tkwię w zawieszeniu... Wkurza mnie już ten stan.
Dziewczyny, a powiedzcie jak Wasi faceci zapatrują się na intensywne starania w czasie owu, cieszą się z regularnego ♥ czy mają dość tak z automatu, na zawołanie?
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 13:05
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Lilli, a mój różnie. staramy się by nie było przymuszonego seksu ale czasem jest tak, że oboje padamy i on najchętniej by się położył przed tv a ja poszła spać... ale nie chcemy marnować cyklu. On jest w euforii pierwsze 4-5 razy a potem pyta "znowu?!"
u mnie dziś 15 dc i o:
Myślicie ze jeszcze dziś bedzie pozytywny czy jutro?
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Pianistka moja siostra miała taki sam wynik testu jak twój na dole i tego samego dnia działała (raz) i teraz testy ciążowe pokazuja jej 2 kreski. więc do roboty
obydwa testy z dzisiaj, różnica 3 godzin
taki mam plan, i prawdę mówiąc mam nadzieję, że owulacja będzie w czwartek. ostatnie bylo w niedzielę... więc niedziela, wtorek, sroda, i owulacja w czwartek.
miesiąc temu zaczęliśmy dopiero jak test owu wyszedł pozytywny no tak głupio wyszłoInBlue lubi tę wiadomość
-
Moj sam mowi ze on zawsze ma ochote a jak jej nie ma to juz ja wiem co zrobic zeby mial. Ale u nas nie ma tak ze tylko w dni lodne albo ze wtedy jest czesciej. My sie staramy przez caly cykl. Dla nas 5 dni @ to stanowczo za dluga przerwa
InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas ochota jest, ale czasu brak. Ja pracuje w dzien a maz dni i nocki. Jeszcze kurde w hucie. Niby biuro, ale goraco. Ostatnio mu chcialam lodu w gacie nawrzucac, coby sie klejnoty nie przegrzaly
Pianistka, lapaj meza "na gwalt" Lepiej zeby chlopcy czekali dzien czy dwa.
U mnie 4 dpo i podbrzusze mnie kluje. Ki pieronInBlue lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning