Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No faktyczne ale szczerze to wkurzaja mnie te plamienia nie wiem czy nie poprosze lekarze zeby mi cos przepisal. Twoj lekarz bez problemu przepial Ci duphaston? Wczesniej tak nie mialam zeby @ sie rozkrecala pare dni.
-
nick nieaktualnytak, bez problemu, powiedziałam, że się staram i plamię- nawet tydzień przed @ mi się zdarzało
tylko z tym duphastonem to jest tak, że trzeba brać PO owulacji, bo jak weźmiesz za wcześnie, progesteron zablokuje ci owulkę
ja biorę 16-25 dc, ale miałam monitoringi, owu mam 13-15 dc
-
nick nieaktualnyAdele
tylko, że u mnie duphaston nie wyeliminował całkowicie plamień, po ostatniej tabletce juz plamię i za 2 dni @
no, ale to już po odstawieniu, czyli jak progesteron spada, a nie tak jak wcześniej, tydzień przed
moj gin twierdzi,ze to nie przeszkadza w zajściu w ciąże, bo jak zajde, to organizm doprodukuje proga, zreszta ja po ostatniej tabletce dupka zawsze testuję i jakbym zaszła, a wciaz plamiła, mam zrobić betę i zwiększyć dawkę
nie wiem czy jasno się wyraziłam ? -
Czyli jakbys zaszla to musisz zwiekszyc dawke na podtrzymanie bo bys mogla stracic ciaze ja wlasnie sie o to troche boje bo jak powiedzmy uda mi sie zajsc a plamie to nawet nie mam nic zeby cos brac i utrzymac ta ciaze bo do lekarza tego samego dnia to sie nie dostane.. W 1 ciazy prawie poronilam tez plamilam ale tak konkretnie
-
Biore 1 cykl teraz Castagnusa ale jedyne co widze ze nie mialam takiego PMS jak czesto czyli humorkow. Bo cycki bola bardziej niz wtedy co nie bralam i plamienia tez sa. Moze po kolejnym miesiacu cos pomoze choc to tylko ziola..
-
nick nieaktualny
-
Adele, StyczniowaNadzieja, dziękuję :* u mnie nastrój w miarę ok, trochę senna, ale przy takiej pogodzie to norma. Moglabym mieć kawę podawana dożylnie ha ha
Nie testowałam dziś, bo nie chce znowu widzieć jednej kreski. Postanowiłam, że najwcześniej w piątek. Brzuch mnie lekko ppbolewa co jakiś czas jak na @, piersi teraz miękkie, ale za to wieczorem nadrabiają ciężkością. No nic, tylko czekać na rozwój wydarzeń
Adele, trzymam kciuki, żeby nie rozkręciła się
Kto na dniach testuje?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż sie nad tym zastanawiam
zawsze jeszcze warto zbadać 3-5 dc prolaktynę i TSH, bo dużo dziewczyn ma z tym problem , a nawet nie wie
ja wszystko zbadałam dla świętego spokoju
chodziłam na monitoringi,
teraz pozostają starania i czekanie, kiedyś musi się udać -
nick nieaktualny
-
Czuje ze dzis @ przyjdzie to tylko kwestia godzin Najgorzej ze my z mezemy chcemy 3 dzieci a jak tu z 2 juz jest problem to to trzecie nie wiem kiedy..
Zaraz ide na zakupy to zajme glowe czyms innym