Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry u mnie samopoczucie mimo @ super nie moge juz się doczekać starań a tu jeszcze tyyyyle czasu. Najgorzej że chyba cos mnie bierze bo nos zatkany i zimno mi chyba zaraz pójde po coś do apteki, i moją chyba tez coś bierze bo rano widziałam z nosa coś zaczynało chyba lecieć ehh te choroby.
Luccecita a prolaktyna to z krwi co ona wykazuje? Ja TSH robiłam ostatnio i mam 1,93 więc chyba dobre?
-
Adele, teścik z rana nie zaszkodzi
Kasiula, dobre, mam takie samo i moja endo dała zielone światło do starań.
Ja jednak coś grypowo się czuję, gardło boki i mam katar. Wczoraj tak samo. Jeszcze chorobska brakuje do kompletuSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:zdrówka dziewczyny :*
prolaktyna to hormon stresu, zbyt wysoka może blokowac owulkę i zagnieżdżenie
dużo dziewczyn zażywa na to Bromergon
Kasia
TSH powinno być 1-2, więc dobre masz
ok to wychodzi że w piątek chyba bym musiała się wybrać na badania. A jakieś jeszcze na początek robić czy tylko to wystarczy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele ja miesiąc temu miałam podobnie. Zanim okres sie rozwinął to kilka dni plamilam. Mam nadzieję ze to jednorazowe zdarzenie bo zanim urodziłam pierwsze dziecko to cały czas tak mialam. Strasznie mnie to irytowalo bo ile w podpaskach można chodzić.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Piękne...
ja ostatnio mam dni, że bez kija nie podchodź...a dziś to chyba już w ogóle wyjdę z siebie, stanę obok i trzasnę drzwiami obrotowymi...
nawet do łazienki wyjść nie mogę...poszłam na chwilę a młody nie wiem jakim cudem przewrócił szafkę w kuchni, pobił talerze, ale na szczęście jemu nic się nie stało...mam nadwyrężony nadgarstek i boli jak chole.. a synuś wiecznie na ręce chce....z wczoraj na dziś całą noc rzucał się i krzyczał, sama nie wiem czemu...więc o spaniu mogłam zapomnieć...
ech ale chociaż dziś już powoli zaczynamy starania...może głupie pytanie ale nigdy nie robiłam tych testów owulacyjnych...od kiedy zacząć je robić?? -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Lili wg wykresu 12dpo ale nie zgadzam się z wyznaczeniem owu. Uważam ze byla wczesniej. Cykle mam 28dni czasem 29. Dzis jest 29dc
Aha. To może jeszcze nie wszystko stracone? @ rozkrecila się na dobre?
Smartunia, łącze się w bólu, mój 15 miesięczniak też wariuje.
Kat, drinka sobie walnij albo tabliczkę czekolady
Ja nie wiem czy testować dziś czy jutro. Dziś 14 dpo.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥