Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi sie odechcialo staran w tym miesiacu Wczoraj obcielam sobie opuszke w palcu, mialam ten kawalek przyszywany, nie wiadomo czy sie przyjmie, mam 10 szwow i boli nonstop jak cholera Jak mysle o seksie to nie moge. Jestem zmeczona, zla, kazdy ruch prawa reka mnie boli. Dobrze ze teoretycznie do owu jeszcze pare dni bo marnie to widze. Mam dosc przez ten palec po prostu. Nie moge garow umyc a co dopiero
-
Kasiula09 wrote:przytulam Październik jest nasz :*
Piegus wrote:Przykro mi, lilirose, oby październik był tym szczęśliwym cyklem Będziesz teraz mierzyć temperaturę?
Hej Fatim, my podobnie ze staraniami, normalnie w trakcie cyklu jak najdzie nas ochota, a w czasie owulacji tak co dwa dni.
zFolwarku wrote:Mi sie odechcialo staran w tym miesiacu Wczoraj obcielam sobie opuszke w palcu, mialam ten kawalek przyszywany, nie wiadomo czy sie przyjmie, mam 10 szwow i boli nonstop jak cholera Jak mysle o seksie to nie moge. Jestem zmeczona, zla, kazdy ruch prawa reka mnie boli. Dobrze ze teoretycznie do owu jeszcze pare dni bo marnie to widze. Mam dosc przez ten palec po prostu. Nie moge garow umyc a co dopieroSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Szatkowalam marchewke recznie Jestem wsciekla bo naprawed nie moge nic normalnie robic. Spac tez nie bo kazde dotkniecie boli. Do tego ten doszyty kawalek moim zdaniem sie nie przyjmuje spowrotem Jutro ide znow do chirurga na kontrole ale srednio to widze. I robota kuchennego kupuje natychmiast.
-
Fatim, ja od tego cyklu mierzę temp i jeśli uda się przespać od 4-ej do 6-ej te 2 h bez pobudki to notuję, a jeśli nie, to zaznaczam żeby nie brać temp pod uwagę. 3 h szczególnie nad ranem to u nas nierealne więc uznałam że 2 wystarczy
to tak tylko dla sprawdzenia i samej siebie, robię jeszcze testy owu, obserwuję śluz i szyjkę. więc np wiem, że owu była najprawdopodobniej wczoraj wieczorem / dziś nad ranem. w nocy miałam ból owulacyjny. ale chcę sprawdzić czy temp to potwierdzi choć wiem, że to tak piąte przez dziesiąte.Fatim lubi tę wiadomość
-
zFolwarku nie zazdroszczę oby ten przyszyty kawałek się przyjął powinien, w końcu to Twoje ciało a jeśli reakcja była szybka to tkanka nie obumarła. aczkolwiek na czucie w nim bym nie liczyła
moja siostra jak była dzieckiem, poszła na łąkę. i głaskała liście trzciny ^^ wsadziła sobie taki liść między palce i przejechała... także mozecie sobie wyobrazić efekt, liście trzciny są jak ostry nóż. w efekcie dłoń jej się rozjechała i miała 18 szwów założone nie ma czucia w trzech palcach -
nick nieaktualny
-
zFolwarku,współczuję cierpienia ale może serduszkowanie zlagodzi bol
Październik bedzie Wasz dziewczynylilirose, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Mi się wydaje, że u mnie jest problem ze śluzem. W płodne nie ma go dużo, nie jest taki jak białko. Dwa lata temu tak samo było i kupiłam żel Conceive, którym zaciążyłam. Teraz też go zamowilam, może pomoże
kaka470 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
czy mogę do Was dołączyć?
mam synka Adasia, który w październiku skonczy 4 lata. od 1,5 roku z przerwami staramy się o rodzeństwo. w zeszłym cyklu była ciąża, ale bardzo krótko to jest pierwszy cykl po poronieniu i nie robie sobie wielkich nadzieji, ale jak już poczyłam się ciążowo to moje pragnienie drugiego dziecka jest teraz jeszcze mocniejsze
przysyłam Wam gorące pozdrowienia :*lilirose lubi tę wiadomość
-
ja prawdę mówiąc nie mam porównania ale podejrzewam, że śluzu mam dość... wczoraj i przedwczoraj, przy śluzie rozciągliwym dosłownie nie dało się ! taki był poślizg aż za bardzo
Alias, witam i współczuję straty długo staraliście się o synka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:39
lilirose lubi tę wiadomość