Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, szalone mam ostatnie dwa tygodnie, mąż wyjechał i jestem sama z małą, więc nie mam za bardzo czasu nic pisać... ale staram się Was podczytywać i trzymam kciuki za owulujące i testujące!
JennyXS ja tak mam
Tzn. nawet już się odstawiłyśmy od piersi (mała ma prawie rok), ale dalej okresu ani widu, ani słychu... Za miesiąc mam wizytę u gina, to mam nadzieję, że coś wymyśli.
Trzymam kciuki i podziwiam, ja 3 miesiące po porodzie miałam wątpliwości co do ewentualnego rodzeństwa

-
Jenny, powodzenia, moze juz niedlugo

lili, rozumiem Cie doskonale, ja sie kiedys tydzien spoznilam i juz mi sie paszcza smiala, ze moze... I dupa. Trzymam kciuki mimo wszystko. W koncu damy rade.
Adele, kurde, lipa. Pewnie niedlugo tez dolacze do pazdziernikowek.
Pal szesc czekolade. Zrobilam sobie zupke z soczewica. Bagatela, 9 litrow hahaha
lilirose lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
Hej dziewczyny, dołączam do Was
jestem mamą Oliwki, która skończyła dziś rok, dopiero w tym miesiącu dostałam @ więc liczę na to, że może coś ruszy i mnie zaskoczy
Nie zabezpieczamy się od początku, teraz podchodzę do tego bez większego spięcia jak za pierwszym razem, wiem już że nie wszystko da się zaplanować i na nie wszystko ma się wpływ
miałbyć rok różnicy, nie wyszło, ale może uda się i w przyszłe urodziny będzie już ze swoim rodzeństwem 
Spytam z grubej rury. Jak często uprawiacie seks i jakie poczynania podjęłyście by zajść w kolejną ciążę ?
lilirose, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Hej dziewczyny, dołączam do Was
jestem mamą Oliwki, która skończyła dziś rok, dopiero w tym miesiącu dostałam @ więc liczę na to, że może coś ruszy i mnie zaskoczy
Nie zabezpieczamy się od początku, teraz podchodzę do tego bez większego spięcia jak za pierwszym razem, wiem już że nie wszystko da się zaplanować i na nie wszystko ma się wpływ
miałbyć rok różnicy, nie wyszło, ale może uda się i w przyszłe urodziny będzie już ze swoim rodzeństwem 
Spytam z grubej rury. Jak często uprawiacie seks i jakie poczynania podjęłyście by zajść w kolejną ciążę ?
Hej Fatim, pamiętam Cię z wątków staraczkowych z 2014/2015 roku
mój synio ma 15 miesięcy
super, że i u Ciebie maleństwo 
My tak co dwa - trzy dni, w tym cyklu dokładnie 7,10,13,5 i 16 dc, celowaliśmy kilka dni przed owu na dziewuszkę. Owu mam 17-18 dc, cykle 28-29.
Ja tylko witaminki wspomagająco - żelazo, magnez, kwas foliowy i jod, pije dużo wody, zdrowo jem.
Może jutro dowiem się czy będzie drugi bobas.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥

-
Fatim witaj i powodzenia...
Ja Ci powiem jeśli chodzi o nasze starania to różnie jak się uda to co dzień, a jak nie to co drugi...
wszystko zależy czy braciszek nam przeszkadza czy nie....;p
a co do innych spraw to w sumie nie biorę nic poza kwasem foliowym, wit. C, euthyrox (na tarczycę) -
Adele, lilirose licze u Was na 2 kreseczki

Hej Fatim! Październikowe wbijają na forum dla staraczek
U mnie humor dopisuje pomimo bólu głowy... niby sie wysypiam a jakiś brak sił mi dokucza czyżby przesilenie jesienne juz mnie dopadło?
U nas przytulania sporo. Czasem codziennie, czasem co drugi dzień, dłuzsze przerwy zdarzają się bardzo zadko
-
Przykro mi, lilirose, oby październik był tym szczęśliwym cyklem
Będziesz teraz mierzyć temperaturę?
Hej Fatim, my podobnie ze staraniami, normalnie w trakcie cyklu jak najdzie nas ochota, a w czasie owulacji tak co dwa dni.
lilirose, Sarita35 lubią tę wiadomość

Ale przecież powinno, to już dwa tygodnie po owu!

muszę też porobić sobie badania hormonów,bo poprzednio regulowałam 

liczę na październik