Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, szalone mam ostatnie dwa tygodnie, mąż wyjechał i jestem sama z małą, więc nie mam za bardzo czasu nic pisać... ale staram się Was podczytywać i trzymam kciuki za owulujące i testujące!
JennyXS ja tak mam Tzn. nawet już się odstawiłyśmy od piersi (mała ma prawie rok), ale dalej okresu ani widu, ani słychu... Za miesiąc mam wizytę u gina, to mam nadzieję, że coś wymyśli.
Trzymam kciuki i podziwiam, ja 3 miesiące po porodzie miałam wątpliwości co do ewentualnego rodzeństwa
-
Jenny, powodzenia, moze juz niedlugo
lili, rozumiem Cie doskonale, ja sie kiedys tydzien spoznilam i juz mi sie paszcza smiala, ze moze... I dupa. Trzymam kciuki mimo wszystko. W koncu damy rade.
Adele, kurde, lipa. Pewnie niedlugo tez dolacze do pazdziernikowek.
Pal szesc czekolade. Zrobilam sobie zupke z soczewica. Bagatela, 9 litrow hahahalilirose lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny, dołączam do Was jestem mamą Oliwki, która skończyła dziś rok, dopiero w tym miesiącu dostałam @ więc liczę na to, że może coś ruszy i mnie zaskoczy Nie zabezpieczamy się od początku, teraz podchodzę do tego bez większego spięcia jak za pierwszym razem, wiem już że nie wszystko da się zaplanować i na nie wszystko ma się wpływ miałbyć rok różnicy, nie wyszło, ale może uda się i w przyszłe urodziny będzie już ze swoim rodzeństwem
Spytam z grubej rury. Jak często uprawiacie seks i jakie poczynania podjęłyście by zajść w kolejną ciążę ?lilirose, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Hej dziewczyny, dołączam do Was jestem mamą Oliwki, która skończyła dziś rok, dopiero w tym miesiącu dostałam @ więc liczę na to, że może coś ruszy i mnie zaskoczy Nie zabezpieczamy się od początku, teraz podchodzę do tego bez większego spięcia jak za pierwszym razem, wiem już że nie wszystko da się zaplanować i na nie wszystko ma się wpływ miałbyć rok różnicy, nie wyszło, ale może uda się i w przyszłe urodziny będzie już ze swoim rodzeństwem
Spytam z grubej rury. Jak często uprawiacie seks i jakie poczynania podjęłyście by zajść w kolejną ciążę ?
Hej Fatim, pamiętam Cię z wątków staraczkowych z 2014/2015 roku mój synio ma 15 miesięcy super, że i u Ciebie maleństwo
My tak co dwa - trzy dni, w tym cyklu dokładnie 7,10,13,5 i 16 dc, celowaliśmy kilka dni przed owu na dziewuszkę. Owu mam 17-18 dc, cykle 28-29.
Ja tylko witaminki wspomagająco - żelazo, magnez, kwas foliowy i jod, pije dużo wody, zdrowo jem.
Może jutro dowiem się czy będzie drugi bobas.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Fatim witaj i powodzenia...
Ja Ci powiem jeśli chodzi o nasze starania to różnie jak się uda to co dzień, a jak nie to co drugi... wszystko zależy czy braciszek nam przeszkadza czy nie....;p
a co do innych spraw to w sumie nie biorę nic poza kwasem foliowym, wit. C, euthyrox (na tarczycę) -
Adele, lilirose licze u Was na 2 kreseczki
Hej Fatim! Październikowe wbijają na forum dla staraczek
U mnie humor dopisuje pomimo bólu głowy... niby sie wysypiam a jakiś brak sił mi dokucza czyżby przesilenie jesienne juz mnie dopadło?
U nas przytulania sporo. Czasem codziennie, czasem co drugi dzień, dłuzsze przerwy zdarzają się bardzo zadko -
Przykro mi, lilirose, oby październik był tym szczęśliwym cyklem Będziesz teraz mierzyć temperaturę?
Hej Fatim, my podobnie ze staraniami, normalnie w trakcie cyklu jak najdzie nas ochota, a w czasie owulacji tak co dwa dni.lilirose, Sarita35 lubią tę wiadomość