Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
InBlue, na forum jest osobny wątek, sama z niego korzystałam w 1-wszej ciąży
U mnie po owu jest zalew kremowego śluzu, w minionym cyklu tylko dzień przed @ miałam sucho a tak to powódź, bez wkładki nie da się.
Pianistka, miałam dwa lata temu te same testy z Allegro i u mnie też nigdy nie wyszły równe kreski, zawsze jedna znacznie jaśniejsza. Testowałam raz dziennie, koło 20. Teraz zamówiłam te same i chyba będę dwa razy dziennie sprawdzaćSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Oktawka, żaden test nie da Ci gwarancji czy owu była. Ale myslę, ze jeśli sie je wyczuje na sobie to można poprawnie wskazać kiedy jest pozytyw. jest o tyle trudniej, że gdy inne testy wychodzą ciemne, te praktycznie nigdy, więc trzeba na to brać poprawkę. Kwestia taka, kiedy jest już wystarczająco ciemny by za pozytyw go uznac
-
Pianistka, 200, wow! To ja kupiłam 20 i to wydawało mi się, że już dużo i że nie wykorzystam. Ah, myślenie życzeniowe, że uda się w tym cyklu
Oktawka, witaj ja ufam, bo mi wychodziły blade kreski i pojawiła się dzidziaSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
ucięło mi posta:(
dobrze że piszecie o tych testach z allegro. też je zamówiłam i codzienne testuję, kreska jest co raz ciemniejsza, ale faktycznie różni się od kontrolnej.
dzisiaj mam 16dc i chyba muszę zabrać się za męża, chociaż mam na niego focha
byłam dzisiaj u gina, u którego prowadziłam pierwszą ciążę - chciałam żeby zobaczył czy faktycznie wszystko się samo oczyściło i poradził mi jakie badania zrobić i co może być przyczyną ciąż biochemicznych, bądź bardzo wczesnych poronień ( to ostatnie nie było pierwsze) i bardzo się zawiodłam. właścieiwe mnie spławił. polecił brać Akard i zapisać się do kliniki niepłodności. byłam u niego 15 min z cytologią i Usg włącznie. poryczałam się po powrocie
-
Alias, ja straciłam 4 ciąże na wczesnym etapie niestety wielu ginów to olewa i dopiero po 2-3 przypadku drążą temat, zrzucając wcześniej winę na "natura tak chciała". ok, biochemy się zdarzają, tak naprawdę 50-60% wszystkich ciąż się roni w terminie @ i kobiety o tym nie wiedzą. ale 4 razy pod rząd?! no to nie jest normalne...
i zmień gina -
Alias wrote:ucięło mi posta:(
dobrze że piszecie o tych testach z allegro. też je zamówiłam i codzienne testuję, kreska jest co raz ciemniejsza, ale faktycznie różni się od kontrolnej.
dzisiaj mam 16dc i chyba muszę zabrać się za męża, chociaż mam na niego focha
byłam dzisiaj u gina, u którego prowadziłam pierwszą ciążę - chciałam żeby zobaczył czy faktycznie wszystko się samo oczyściło i poradził mi jakie badania zrobić i co może być przyczyną ciąż biochemicznych, bądź bardzo wczesnych poronień ( to ostatnie nie było pierwsze) i bardzo się zawiodłam. właścieiwe mnie spławił. polecił brać Akard i zapisać się do kliniki niepłodności. byłam u niego 15 min z cytologią i Usg włącznie. poryczałam się po powrocie
No i gdybym się nie uparła to pewnie mojego dziecka nie byloby na świecie, bo wyszło, ze mam wysokie TSH, z którym poronienie nie byłoby czymś dziwnym...
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥