Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba w ogóle za dużo myślę, ale jak tu nie myśleć!? Najpierw @, potem odliczam kiedy się skończy, potem starania i liczenie na owu "no kiedy ta owu, testy blade, brzuch kłuje, a ovufriend wyznacza jeszcze coś innego", potem to czekanie na testowanie, sprawdzanie tempki, pierwszych "objawów", bóle jak na @, latanie do toalety i sprawdzanie czy to już czy tym razem się udało. Zwariować można!
kaka470 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Ja tez raczej wierze w te testy z allegro bo mojej siostrze sie sprawdzily. Muszę sobie je domowic no chyba ze okres juz się nie pojawi to juz nie będą mi potrzebne.
InBlue lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Witajcie nowe staraczki
Ja testom ufam w pierwszej ciazy pokazaly mi i uswaidomily kiedy mam ovulke, mimo ze ta druga kreska nigdy nie byla ciemniejsza to udalo sie za pierwszym razemm teraz niestety nie udalo sie ale mam nadzieje ze starania dlugo nie potrwaja, musze sobie w ogole zamowic te testy bo zostaly mi ze dwa jeszcze z czasow jak sie o corke staralismy -
lili, ja tez kupilam najpierw 25 i myslalam, ze nie wykorzystam. Zasikalam juz chyba ze 200 w ciagu kilku miesiecy.
Druga kreska tez mi wychodzi raz ciemniejsza, raz jasniejsza, ale zazwyczaj nie tak ciemna, jak kontrolka. W tym miesiacu wyjatkowo obie byly rowniuchne
A ja i tak sie ciesze jak glupia, ze jakies tam dwie kreski byly, szkoda ze na owu testach
Wiesci z frontu - brzuch pobolewa. Ekhem.
Dobrej nocy dziewczyny60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele no u mnie tez już 8 cs
co do testów z allegro, to ja z nich byłam bardzo zadowolona
są może mniej czułe,ale przynajmniej pozytyw miałam przez 1 dzień i nie było wątpliwości
a jak zainwestowałam w apteczne, bardziej czułe, to dobre kilka dni miałam watpliwosci czy to juz, czy jeszcze pozytyw, takze wg mnie nie warto przeplacac
a w tym miesiącu bedzie u mnie ciezko ze starankami, bo za tydzień, centralnie w owulkę wyjeżdzam z córa na kilka dni do siostry (bez meża), wiec pozostaje mi liczyć, ze owulka sie przesunie, albo na.... nowy cykl. no zobaczymy. -
Adele, przykro mi
Lu, no to przed owulka na maksa działajcie
Ja właśnie wstałam, pierwszy raz od daaaawna przespana noc. Nafutrowałam małego kasza jaglaną z jabłkiem i żurawina i spał jak niemowlę. Właściwie to nadal śpi (od 20)Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Ja chyba w ogóle za dużo myślę, ale jak tu nie myśleć!? Najpierw @, potem odliczam kiedy się skończy, potem starania i liczenie na owu "no kiedy ta owu, testy blade, brzuch kłuje, a ovufriend wyznacza jeszcze coś innego", potem to czekanie na testowanie, sprawdzanie tempki, pierwszych "objawów", bóle jak na @, latanie do toalety i sprawdzanie czy to już czy tym razem się udało. Zwariować można!
Mam zupełnie to samo.Ale mam wielkiego doła od chwili kiedy zobacze @ i tak prze kolejne dni. Dzis mam 4 dzien i jestem pozbierana, znow zaczynam planowac starania.... A tam...lilirose lubi tę wiadomość