Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluniaaa wrote:No prosze i widzę koleżankę z grudniowek 2015
Jak tam Tobiaszek?
No proszę! Tobiasz to dziecko cud haha, i nie mówię tak, bo jestem jego mamą, tylko nie mam żadnych problemów. Szybko się rozwija, zaraz zacznie chodzić chyba, wszystko je co mu dam, przesypia całe noce, płacze niewiele. No nie jestem zaprawiona w boju jeśli chodzi o problemy z niemowlakami, więc ciekawa jestem jakie nam się drugie trafi.
A jak Twoja malutka? -
Hej, dziewczyny u mnie dzis 11dc,niestety jestem zla na gina, bo dal mi clo, gdzie nie zdazylam podjac proby starania sie o rodzenstwo, a argumentem byly ostatnia dwa dlugie cykle.. Mieszkam w czechach i wzielam ten lek bo clostybyget nie odrazu skojarzyl mi sie ze skrotem clo, o ktorym tak glosno w watkach z problemami.. Na dodatek zaden monitoring, tylko wizyta dwa miesiace.. Co byscie zrobily? Olaly temat i sie staraly?
-
no wiecie co nie ogarniam już! We wtorek wieczorem i środę rano test owu wyszedł już ciemny ale testowałam dalej. w czwartek biel. no więc uznałam wtorkowy i środowy za pozytywne skoro w czwartek biało... ale temp nie skacze, śluzu tyle jakby mi ktoś wiadro kiślu wlał, szyjka otwarta... myślę no co jest? i dzisiaj zatestowałam owulacyjnym znowu i dosłownie w sekundę wyszła druga kreska i to tak ciemna jak kontrolna! pozytyw bez dwóch zdań. wczoraj nie testowałam ale na 10000% też by był bo zawsze mam pozytywne tak ok 1,5 dnia. weźcie zobaczcie na wykres... myślicie ze owu dziś? a może wczoraj była? Od 3 dni myślę że to już ostatni dzień a tu wychodzi na to że musimy kontynuować?! gdybym wiedziała to tak byśmy nie cisnęli bo nasienie na bank już jest słabe
-
Piegus wrote:No proszę! Tobiasz to dziecko cud haha, i nie mówię tak, bo jestem jego mamą, tylko nie mam żadnych problemów. Szybko się rozwija, zaraz zacznie chodzić chyba, wszystko je co mu dam, przesypia całe noce, płacze niewiele. No nie jestem zaprawiona w boju jeśli chodzi o problemy z niemowlakami, więc ciekawa jestem jakie nam się drugie trafi.
A jak Twoja malutka?
Podobno drugie dzieciaki są już całkiem innePiegus lubi tę wiadomość
-
mika, czesc Ja tez lykam Clo za granica, monitoringu brak. Na czuja. Wizyta u gina 20 grudnia
Pianistka, a ja juz mialam Ci napisac, ze mamy podobny cykl, tylko ja 2-3 dni wczesniej. Nawet wahania nastroju podobne haha
Adele, przykro mi Co do @ w dniu slubu, u mnie to juz rodzinne. Wszystkie babki u mnie okres mialy. Ja mialabym wedlug kalendarza, ale juz bylam w 4 miesiacu ciazy
Styczniowa, cudownie. Rodzina mojego meza jest bardzo wierzaca, i siostra i brat czekali z narzeczonymi. Piekna sprawa Ja z moim bylismy czarnymi owcami w rodzinie, wyrzutkami z wyboru w szkolach i wogle dzikie dzieci Patrz wyzej, 4 miesiac A ja i tak nie zaluje, syna mamy cudnego. A nastepne tez z gory juz obiecane
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Mam klina normalnie. Mialam testowac za tydzien, ale z okazji gory testow w szafce siknelam ot tak se.
Taaak, wiem ze za wczesnie, ale co tam. Nudzilam sie no.
Wczoraj bladzioch. Sie podekscytowalam. Juz mi sie marzyly sledzie. Dzisiaj rano nic, zero, nul.
Na ktorys zle nasikalam
Teraz tylko sie bede denerwowac tydzien kruca fiks.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
6 dpo bladzioch. 7 dpo biel. Zglupialam. Wiem ze za wczesnie, ale coz. Jak mozna przypadkiem druga blada kreske wysikac? Ten test powinien wykryc cos tydzien przed @.
Widzialam Twoj wykres, faktycznie dziwne. Moze faktycznie sie rozmyslilo i bylo drugie podejscie.
Ja w ciagu dwoch lat probowalam wszelkich mozliwych konfiguracji. Codziennie, co drugi, co trzeci i byle jak. Ponoc wlasnie co drugi dzien najlepiej, chlopcow trzeba naprodukowac a jajco i tak siedzi i czeka.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kat a obydwa testy takie same? Obydwa sprawdzone w 10 minut? Któryś świruje...
A co do mojego wykresu to ja śpie czasem godzine (wtedy zaznaczam ignorowanie temp) czasem 2 a czasem 2,5 przed pomiarem wiec nie wiem na ile temu wierzyć. Ale we wtorek i środę testy prawie pozytywne, dzis rano mega pozytyw teraz blednie juz. A szyjka zrobiła sie zamknięta a śluz zanika -
nick nieaktualny