Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny ja po dluugim weekendzie pelnyn wrażeń przyjaciolka juz po ślubie wyjechali sobie do Francji pozazdrościć teraz odliczanie do mojego ślubu i do dni plodnych dopiero mi sie @ powoli kończy.
Luccecita ja tez juz kawke parze jak u Ciebie juz chyba po @ ?
Pianistka to teraz czekamy ba owoc tej ciężkiej pracy -
nick nieaktualnyPianistko
mocno trzymam kciuki :*
Adele, no u mnie już koniec @, nawet już było
ale przyznam szczerze, że mnie kryzys trochę dopadł i w tym miesiącu odpuszczam mierzenie tempki, robienie testów owu itp., zwłaszcza, że w czwartek wyjeżdzam z córą do siostry do Wawy i centralnie w dni płodne mnie nie bedzie wiec podziałamy przed wyjazdem i po powrocie,ale muszę psychicznie od tych staranek odpocząć...
Adele
a czemu dopiero teraz zdecydowaliście sie na ślub, jesli mozna zapytac? -
luccecita ja tez jeszcze nie mierzylam temp ale chyba zacznę. A co do ślubu ro głównym powodem były pieniadze...dlatego w końcu zdecydowaliśmy sie na skromne przyjęcie poza tym jakos dopiero w tym roku poczuliśmy ze to jest ten moment
Luccecita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja z pracy zaraz robie kawke, dziś córkę zostawiłam w domu i jakoś tak mi było dziwnie i cicho jak jechałam do pracy.
Pianistka to teraz możesz odliczać dni do testowania U mnie dopiero @ sie skończyła wiec kiedy to bedzie jak ja bede odliczac -
Lucecita moze to i lepiej wplynie na Ciebie jak odpoczniesz od tego wszystkiego u mnie w tym cyklu tez sa marne szanse. Zacznę miec ciśnienie od listopada hehe
Kasiu a to tak samo jak u mnie i Luccecity koniec @ -
nick nieaktualny
-
A ja własnie mam wynik proga z soboty czyli z 15dc, zrobiłam bo owu zaznaczylo owulację 8dc. I co ? 2,7! czyli faza owulacyjna a nie zadna lutealna, teraz pytanie kiedy ta owulacja, może dzisiaj? Mąz akurat dziś wyjechał na szkolenie do piątku, ale wczoraj było . Jutro przyjedzie na wieczór, specjalnie zrobi 250km.. no bo szkoda marnować cyklu wiec jutro powtórzymyNatalia 27.03.2016
-
Rany jakby się w pracy dowiedzieli, że mąż nie wziął na jutro noclegu bo żona ma dni płodne, to by mieli ubaw
Edit: wiadomo że nie przyjeżdza tylko po to, małą zobaczy, a mi też inaczej czas zleci, niż miałby przyjechać dopiero w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 18:35
Alias lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
she86 hehe -myślę że taka informacja w pracy wywołałaby dużo śmiechu
mój mąż mi ostatnio po owocnej nocy powiedział " lubie te Twoje dni płodne"
ja się w tym cyklu nie nastawiam na testowanie bo raczej to był cykl bezowulacyjny ( z racji poronienia) w przyszłym miesiącu mam urodziny i liczę że to będzie szczęsliwy cykl.
zarejestrowałam się tez do innego lekarza i mam duży zapał do racy
-
Cześć dziewczyny. Nie było mnie parę dni. Duo roboty i nieszczęsny okres mnie wymęczył. Na dniach zaczynają mi się dni płodne więc będzie szaleństwo. Ja teraz mam ogromną ochotę na seks, już nawet nie z powodu starań ale coś mi się włączyła chetka. A jak u was? Komuś się udało?