Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luccecita u mnie tez bedzie ciężko no owulke mam przeważnie w środy od kilku cykli a ost przytulanie bedzie w Nd wiec znow myślenie czy tyle dni przetrwają ..
Pomijając fakt ze kolejna @ przypada jakos na 20.10 a 22.10 biorę ślub... Miec @ na własnym ślubie..zalamka.. Nie wiem co robic czy isc do giną zeby mi dal tabl na przesuniecie @ ? Ale jak staramy się o dziecko to nie chce mieszać sobie w cyklu... I nie wiem dziewczyny ... -
nick nieaktualny
-
Adele przytulam! Ja w dniu ślubu obudziłam sie właśnie z zołzą @ Ale przeżyłam. Podwójne zabezpieczenie zeby nie mysleć czy nie przeciekne i nawet o tym nie myślałam. Nici były tylko z nocy poślubnej bo zostało nam tylko buziakowanie i przytulanie a eneriga na wiecej była. No ale u nas to inna historia bo ja swojego przed ślubem nagiego nawet nie widziałam a co tu mówić o jakiś innych rzeczach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nitta32 wrote:Przed pierwsza ciaza mialam klopot z wysoko prolaktyna. Chce sprawdzic jak jest tym razem. Powiedzcie mi kiedy najlepiej zrobic badanie? chodzi o dzien cyklu.
Adele, nie fajna perspektywa. Może załóż tampon i podpaskę, na bank dadzą radę i będziesz miała wolną głowę, a nie trzeba będzie mieszać w hormonach.
Styczniowa Nadzieja, no właśnie, jak nie widziałaś go nago? Ze względów religijnych?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
lilirose w sumie mozna tak powiedzieć ze ze względów religijnych, chociaż ja nie lubie tego tak określać Jesteśmy oboje osobami wierzącymi i tak sobie postanowiliśmy, założyliśmy że będziemy dla siebie nawzajem prezentem w noc poślubną, oczywiście nikt nie wiedział czy założony plan się uda ale jak widać można (nie mówie ze było łatwo). Wcale nie żałuje i Mąż twierdzi że poczekałby i drugi raz Dosć ciekawe doswiadczenie
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny