Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
StyczniowaNadzieja wrote:pianistka to Cie uspokoje. Na tym etapie lepiej jak jest troche na plusie wada niz jakby mialo byc 0 bo u tych dzieci co maja 0 czesto idzie to w minusy.
to ciekawe nie wiedziałam..
ja mam tylko -1,5 ale np moja siostra więcej i astygmatyzm, rodzice też noszą okulary. więc pewnie i małą to nie minie -
My byliśmy z moim u okulisty jak miał pol roczku, bo był problem z łzawiącym oczkiem, ale nie miał nigdy badanego wzroku.
Kupiłam kolejny... TEST. więc teraz w domu mam dwa, 25 i 10. Jutro 14 dpo, robie z rana 10. Jak będzie biel vizira to sama już nie wiem...
Hej, pierwsze testy jakie ribilyscie to były 25 czy 10?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
buuu, no co Wy
a ja rano przeżyłam szok! idę do małej a ona ma dalej takie rozszerzone źrenice po wczorajszym okuliście :o
nie wiedziałam co zrobić to napisałam na fb post w grupie dla chustujących mam czy jest jakaś okulistka, i kilka osób się odezwało. pisały kobietki, ze nawet tydzień tak może być! :o szkoda tylko że nikt mnie nie uprzedził -
She jeszcze moze sie zmienic. Mi 3 razy przesuwalo owulke wiec spokojnie :)A sluz obserwujesz?
U mnie dzis 28dc niby termin @. Temp poszla do gory ale lekkie plamienie zauwazylam jak zawsze przed @...
-
Pianistka, okulary przeciwsloneczne dzieciakowi daj Bedzie wygladac jak mala mucha Pamietam, ze po badaniu oczu mnie zawsze strasznie swiatlo przez te wielkie zrenice razi.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele27 wrote:She jeszcze moze sie zmienic. Mi 3 razy przesuwalo owulke wiec spokojnie :)A sluz obserwujesz?
U mnie dzis 28dc niby termin @. Temp poszla do gory ale lekkie plamienie zauwazylam jak zawsze przed @...
Tak obserwuje, byl plodny, ale dziwne bo ostanio owulkę mialam w 16 dc. Mam nadzieje że jeszcze się przsunieNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kat, ma okularki swoje ale wczoraj kurwicy dostawała jak jej próbowałam założyć, więc w efekcie mąż po nas przyjechał i nas odwiózł bo nie mogłam wrócić z nią
Styczniowa, tak, miała zakrapiane przed samym wejściem, jakieś 20 minut. teraz patrzę, że jakby mniejsze już.. ale wiesz, nikt mnie nie uprzedził że to tak długo będzie, a ja rano w szoku!
She, to jeszcze Ci może przesunąć
u mnie dziś 15 dc ale testy owu wciąż negatywne, śluz kremowy, tempka w dole...