Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele to rzeczywiście długo jak na ten śluz.ja chciałam brać olej z wiesiołka ale po pierwszym cyklu zrezygnowałam bo miałam wrazenie ze jakoś sobie tym szkodze i się rozreguluje cykl, a sluz zawsze miałam wiec uznałam go za zbędny jednak. Niepokalanka nie próbowałam wiec nie pomogę.
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Lotopałanka Ty juz pilas ten wywar z niepokalanka ? Miałaś jakies objawy ?
Ja ost kilka cykli owu zawsze miałam w 14dc.. Mam juz dosc tego śluzu. Ciagle mysle,ze owu juz byla a wstaje rano patrzę,ze znów ze mnie leci i takie moje zdziwienie what?! Jeszcze sluz jest ..nie myślcie,ze jestem jakas nie normalna tylko ale to na prawdę irytuje. Mozna miec dni plodne 3-5dni ale 10?! .... To sobie popisalam
Nie ja jeszcze nie piłam czekam na nowy cykl ale jak czytam to co piszesz to nie wiem czy chcę pić -
nick nieaktualnyAdele ja tak jak ty zaczelam castagnus od tego cyklu i tez jest inaczej. Mialam 1 dzien wczesniej @ niz ty. Dzis 17dc, niby temp. wyzsza bo wczesniej mialam tak do 36.6 a dzis 37.4 st a sluz nadal jest tylko ze ja go musze szukać, zawsze owulacja byla ok.15 dc a tu ciort wie czu to juz czy jeszcze. Moze ta temp. to wynik gorszej nocy bo jak dziecko ma katar to spie u niej w pokoju i czesto sie budze i wstaje. Jade zaraz w Polske po sadzonki truskawek.
-
nick nieaktualny
-
Castagnus ma małą ilość niepokalanka tylko 45mg a ja biorę czysty który ma aż 400mg hehe
Lotopałanka nie wystrasz się moim przypadkiemja zawsze mam dużo śluzu i dość długo. Tylko najdłużej miałam 7dni a teraz już 9
dziś znów mam ból owulacyjny więc może już po w trakcie lub przed owu
Ale jak na razie widzę plus czyli brak bólu cycków a to z jego powodu zaczęłam łykać niepokalanka. Zobaczę jak będzie z objawami pms po owu
Wiesiołka nawet nie bałam pod uwagę ze względu na mój nadmiar śluzu -
nick nieaktualny
-
Jagwa jeszcze raz gratuluje i witam po fioletowej stronie
dziewczynki za Was też trzymam kciuki
Co do sezonu przeziębień to moja Oli też już coś niestety złapała Ja już prawie na mecie i Wam również tego życzę
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Gratulacje super ze sie udało. W pirszej ciąży bylam pewna na 100 % ze lada dzień będzie okres. Ale ciężko się wyłączyć i nie myśleć o dzidzi, jedno wiem na pewno ze łatwiej o tyle że ma sie juz jedno słoneczko
Hugolina87, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Zgredek 12 wrote:Cześć. Czy ja dobrze rozumiem?'jangwa udało się? Gratki!!
Adele co.u Ciebie? Jak.starania? Sorki.ale nie nadrobie wszystkiego.
U nas ok, prenatalne super i prawdopodobnie dziewczynka:-)
Gratuluje i zazdroszczę dziewczynkia u mnie okres owulacji wiec dzialamy
ale bez stymulacji juz
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza oby leczenie pomoglo :* niestety taka pogoda sie zaczyna robic,ze zaraz w przedszkolu jedno za drugim bedzie chore jak zawsze...
Moze i moja kuracja by pomogla gdyby nie fakt ze pod moja nieobecnosc dziecko wzielo loda a babcia pozwolila zeby zjadla i to calego. Ostatnio w maju po takims czyms nastepnego dnia bylysmy u lekarza. Mala nie rozumie a babcia jeszcze bardziej. Lac i jedna i druga za takie glupie pomysly. -
jangwa_maua wrote:Weszłam na chwilę na majowe mamusie skrobnelam post,ale jakoś nikt nawet nie odpisał -.- . Po raz kolejny stwierdzam że forum belly to nie dla mnie
wolę ovu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 20:43
jangwa_maua lubi tę wiadomość