Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiema wam że zazdroszczę wam miesiączek. Ja sie nie moge swojej doczekać by liczyc kiedy dni płodne i działać. jestem juz taka tym rozdrażniona że trace czas...
Juz poł miesiaca od odstawienia mineło. Mały ma 10 mc a dieete rozszerzamy od 6 mieisaca i mało cycał. A tu ani widu ani słychu....
Nie mam punktu odniesienia nawet jakbym zaszła kiedy zrobic test.. wiec robie raz w tyg ale juz mnie to męczy....doła złapałam...
-
Hej
Pisałam ost,ze chciałabym miec cykl w którym nie wiem o co chodzi.. No i mam heh.. 17dc sluz kolejny dzien rozciagliwy.. Temp 36.25 wskazuje,ze owulki jeszcze nie bylo ehh i znow trzeba z mężem dzisja pikole
Iza84 lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Weszłam na chwilę na majowe mamusie skrobnelam post,ale jakoś nikt nawet nie odpisał -.- . Po raz kolejny stwierdzam że forum belly to nie dla mnie
wolę ovu.
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Luci pewnie taa.. Ale przetrzepalam caly Internet i nie znalazłam nic na temat,ze moze przesunąć owu..wlasnie działa stymulujaco na owulke i widac wlasnie jak mi stymuluje hehe ze jajniki pekna po tylu dniach
smieje sie ale wkurzona jestem bo znow trzeba sie seksic z mężem
ost
bylo 2 dni temu
Aneta90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ból brzucha,ktory nasila się wieczorem i okrutna bezsenność
. Na dodatek jak mała przesypiala noce i nie karmiłam jej w nocy tak teraz się budzi i tylko "cycy,cycy" . Nie wiem czy może coś wyczuwa czy co. Słyszałam, że smak mleka zmienia się w ciąży i dzieci często się odstawiaja,a u niej chyba odwrotnie
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hej
Pisałam ost,ze chciałabym miec cykl w którym nie wiem o co chodzi.. No i mam heh.. 17dc sluz kolejny dzien rozciagliwy.. Temp 36.25 wskazuje,ze owulki jeszcze nie bylo ehh i znow trzeba z mężem dzisja pikole
U mnie 18dc i jest to samo co u ciebie.a wczoraj tak mnie brzuch bolal, tak ostro kulo na dole po prawej ze ledwo chodzilam i podczas ❤ tez bolalo i bylo ciezko. A dzis rano lezymy i mowie do meza ze chyba w ciazy jestem a on ze skad to wiem, a ja ze jak ostatnio tak mnie biodra bolaly w nocy ze spac nie moglam to bylam w ciazy. Heh, jrszcze ovulki nie bylo a ja juz sie nastawiam. -
Wydawało by się, że "bezpłodność" lub też niemożność zajścia w drugą ciążę to choroba cywilizacji 21wieku, ale po wczorajszej wizycie w warszawskim zoo powiedziałabym zupełnie co innego. Tam nie tylko było więcej dzieci niż ich rodziców, ale co drugi wózek to wózek z bliznietami
nawet jak już wracaliśmy do samochodu to po drodze też co chwila jakieś bliźnięta
zresztą niedawno jedna koleżanka urodziła bliźnięta , a druga z kolei jest w bliźniaczej ciąży, więc mój wniosek-kobietki widzę dla Was coraz większe szanse
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny