Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:Jangwa ja czekam co miesiąc na jakieś dolegliwości ciążowe, pamiętam ze w pierwszej ciąży mi piersi urosły w jedna noc ale i tak to tłumaczyłam sobie zbliżająca się @,pierwsza ciąża była nieplanowana wiec nie szukalam zadych objawów. Teraz czekam na coś podobnego, i pewnie niepotrzebnie bo może mnie też zaskocz.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
pozwolę sobie do Was dołączyć. Może są tu osoby które pamiętają mnie z październikowych i listopadowych testerek 2014. 28.07.2015 urodziłam pierwsze dziecko, córeczkę Julię
jest cudowna i razem z mężem postanowiliśmy starac się o rodzeństwo dla niej
to nasz pierwszy cykl starań o drugiego maluszka. Pozdrawiam i trzymam mocno za Was (za nas!) kciuki
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczęta
Hugolina Trzymam kciuki
A ja juz chyba zwariowałam... mdli mnie od paru dni i ciągnie na wymioty, zawroty głowy mam , bóle brzucha posmak mydła w ustach, krzyże bola i jestem taka wiecznie zmeczona ... szyjka wyoko ledwo dosiegam ... wiec zrobiłam sikańca ale nic nie wyszło... Mąz sie smiał ze wypale dziure wzrokiem tak sie przygąldałam z każdej strony...
eh... Moze cos sobie uroiłam albo to przed pierwsza miesiączką po tak długiej przerwie organizm swiruje... Wiyta u gina 25. Jak ja wytrzymam do tej pory...
a Jak u was z pogada ? u mnie chłodno ale słonecznie :*
-
nick nieaktualnyRozmawialam z położna, która mi kibicuje wiernie. I stwierdziła że problem leży poprostu w głowie. Że powinniśmy się wyprowadzić od rodziców bo to źle może na nas dzialac." Nowy domek nowy członek"
i ze jak z pierwszym się udało to z drugim tez się uda, tego życzę każdej z Nas staraczek
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Cześć dziewczyny
pozwolę sobie do Was dołączyć. Może są tu osoby które pamiętają mnie z październikowych i listopadowych testerek 2014. 28.07.2015 urodziłam pierwsze dziecko, córeczkę Julię
jest cudowna i razem z mężem postanowiliśmy starac się o rodzeństwo dla niej
to nasz pierwszy cykl starań o drugiego maluszka. Pozdrawiam i trzymam mocno za Was (za nas!) kciuki
hej
nie byłyśmy czasem razem na lipcówkach po fioletowej stronie mój syn jest z 4 lipca 2015...
Powodzenia