Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No jasny gwint!
Ja serio musze czesciej przerwy robic. Znowu mnie nie ma kilka dni, bo zalatana jestem i ZNOWU brzucho!
:D
jangwa :* Dziuba kochana rosnij zdrowo, gratulejszyn nojangwa_maua lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:Kat i Emi dziękuję
życzę wam takiego samego szoku jakiego ja doznalam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele a co tam moze byc u mnie, no dupa poki co
Do weekendu @. Juz od wczoraj oburzonko o wszystko hahaha
Ehh... Co ja poradze, jak maz kaleka ostatnio. Do kregarza musi ganiac co tydzien miesiacami teraz, bo ma problemy z kregami szyjnymi i przez to mu cale cialo nawala. Cos naciska na nerwy i cala lewa strona pokichana
Ale mi wczoraj wypalil, ze musze sie tez pobadac, "bo jak juz bede w ciazy"Takze sie chyba jednak znowu zbiera w tym kierunku.
No i zrozumcie chlopow.
Ktos cos sika teraz?
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kat to może uda się w kolejnym cyklu podziałać
U mnie dalej śluz płodny ha ha ha..... ehhh ale już się tak nie rozciąga więc jest nadzieja,że jutro już nie będzie. A owu? może wczoraj może dziś..nie mam pojęcia. Cycki jak nacisnę to po bokach bolą -
nick nieaktualnyA ja już zglupualam, temperatura naprawde niewiele wzrosła, sluz jest rozciagliwy ale bardzo malo, ale ogolnie czuje sie sucha, ovu nie pokazuje owulacji ale mam taki program w komp. z ktorego kozystam od 8 cykli i ten mi zaznaczyl ze wg temp. owulacje mualam 14 dnia a dzis juz mam dzien nieplodny. I nie byloby oroblemu tylko ze mialam 7dpo zrobic progesteron i kiedy mam isc? Endo powiedziala ze miedzy 22 a 25 dc zrobic ale tez nie wiem kiedy teraz robic, czy 22 czy 25? Same problemy.
-
nick nieaktualny