Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko was nadrobić dziewczęta
Hej Karolciu tule mocno :-*
A ja mam radosną nowinęjednak nie dostanę pierwszej miesiaczki po ciąży
test wyszedł pozytywny
normalnie jka sie nie oczekuję niczego wtedy wszystko przychodzi...
magdis, Welina, jangwa_maua, Paula_shells, Iza84, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Dziewczyny sory za takie pytanie ale mam straszne skrzepy podczas tej @.. Nigdy tak nie miałam wiecie moze od czego to zalezy ?
Kochana powiedziałam lekarzowi, że od jakiegoś czasu mam ładny @ ( o ile @ może być ładny) bez skrzepów, oznajmiał mi że bardzo dobrze!! Dlaczego? Ponieważ jak @ jest ze skrzepami to oznaka że źle się oczyszcza... tyle się dowiedziałam!
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
ScarlettKate wrote:Ciężko was nadrobić dziewczęta
Hej Karolciu tule mocno :-*
A ja mam radosną nowinęjednak nie dostanę pierwszej miesiaczki po ciąży
test wyszedł pozytywny
normalnie jka sie nie oczekuję niczego wtedy wszystko przychodzi...
Yuhuu Ale pięknieGratulacje :*
Mój cud Hania 3,5 roku
Anitaa wrote:Witam , od paru dni obserwuje stronę jestem nowa
Mam już córkę 3 latke od stycznia staramy się o rodzeństwo póki co nic z tego nie wychodzi...
Podobno zdrowotnie jest wszystko Ok mam bolesne owulacje właśnie jestem w trakcie testowania
Powodzenia życzę!! Spokojnie Uda się
U mnie tez było zdrowotnie ok.. do czasu! Porób ponownie podstawowe badania po 12 miesiącach starań, może hormony szaleją jak u mnieGłowa do góry :*
Mój cud Hania 3,5 roku
Hej
karolcia trzymam kciuki za nowy cykl :* idziemy tak samo też w nd dostałam @
jangwa co u Ciebie?kiedy kolejna wizyta u gin?
Iza no to walczymy daleja na co bierzesz wiesiołek? na śluz czy coś jeszcze?
Paula_shells wiatajczekamy na II w takim razie
ScarlettKate garatulacje !!!
Anitaa wiatajwiesz... u mnie niby też ok ale jakby się uprzeć to masę badań mogłabym jeszcze porobić... kiedy testujesz?
Luci do Ciebie wredota nie ma prawa przyjść !! musi w końcu któraś z nas dać przykład i zajść cholera w tą ciążę !!
Lenoo też uważam,że okres ze skrzepami nie jest normalny...Powód na pewno jakiś był.. trzymam za Ciebie kciuki
Ja miałam wczoraj straszny dzień..zużyłam prawie cała paczkę podpasek.. no ale dziś 3dc i już tylko plamienie.. Myślę czy coś zbadać w tym miesiącu.. może w końcu pójdę proga zrobić
-
Adele27 wrote:Hej
karolcia trzymam kciuki za nowy cykl :* idziemy tak samo też w nd dostałam @
jangwa co u Ciebie?kiedy kolejna wizyta u gin?
Iza no to walczymy daleja na co bierzesz wiesiołek? na śluz czy coś jeszcze?
Paula_shells wiatajczekamy na II w takim razie
ScarlettKate garatulacje !!!
Anitaa wiatajwiesz... u mnie niby też ok ale jakby się uprzeć to masę badań mogłabym jeszcze porobić... kiedy testujesz?
Luci do Ciebie wredota nie ma prawa przyjść !! musi w końcu któraś z nas dać przykład i zajść cholera w tą ciążę !!
Lenoo też uważam,że okres ze skrzepami nie jest normalny...Powód na pewno jakiś był.. trzymam za Ciebie kciuki
Ja miałam wczoraj straszny dzień..zużyłam prawie cała paczkę podpasek.. no ale dziś 3dc i już tylko plamienie.. Myślę czy coś zbadać w tym miesiącu.. może w końcu pójdę proga zrobić
Kochana bierz sobie wiesiołka i pij kwiat jasnoty białej!!! Jasnota Oczyszcza kobiece narządy!!!!! Mi pomógł zajść w ciążeJak zaczęłam pic kwiat jasnoty białej ( wieczorem jedna szklaneczka) to w tym samym cyklu + wiesiołek zaszłam w ciążę!! Kolega zielarz mi polecił... oczyszcza wszystko
Spróbuj
Poczytaj o jasnocie
Mój cud Hania 3,5 roku
jangwa_maua wrote:Scarlett gratuluję
Ja wizytę mam w czwartek. A dziś czuje się fatalnie. W nocy dopadly mnie wymioty i co godzinę się przytulalam do kibla. Od rana mdłości i nie wiwm jak dziś będę funkcjonować.
Wiem co to znaczy Kochana! (od 2 miesiąca ciąży) 8 miesięcy wymiotowania + na porodówce przez 11 godzin2 razy w szpitalu byłam w 3 mc bo sie odwadniałam przez wymioty!!Dopiero przeszło jak Hanka wyskoczyła ze mnie
Współczuje!!!!!! Pomaga imbir i lody wodneMój cud Hania 3,5 roku
Adele moja szwagierka całe życie ma @ ze skrzepami i lekarz powiedział jej że taka jej uroda. Ale co to oznacza u osoby, u której się takie sytuacje nie zdarzały do tej pory to nie wiem.
ScarlletKate ale się cieszę!!
Może będę jakimś wyjątkiem od reguły, ale przy moich drugich staraniach jak się dowiaduję o ciążach bliskich mi osób to cieszę się ogromnie ich szczęściem, może dlatego że to dopiera początek w staraniach. Chociaż przed pierwszym Maluszkiem w środku bolało że tak długo się nie udaje, ale trwało to tylko chwilę w momencie jak się dowiadywałam o ciążach.
Jangwa i Lenoo współczuję mdłości i wymiotów ja miałam tylko lekkie nudności, żadnych ciążowych dolegliwości oprócz mega bólu kręgosłupa ale to w 3 trymestrze. -
Anitaa wrote:Witam , od paru dni obserwuje stronę jestem nowa
Mam już córkę 3 latke od stycznia staramy się o rodzeństwo póki co nic z tego nie wychodzi...
Podobno zdrowotnie jest wszystko Ok mam bolesne owulacje właśnie jestem w trakcie testowania
Witaj! Powodzenia w staraniach -
Paula_shells wrote:Cześć wszystkim
dopisuję się do Waszego wątku. Wracam do starań. Spodziewam się, że nie będzie łatwo, ale nadzieję mam że uda się szybko zajść w drugą ciążę. Przy pierwszym dziecku podczas 3,5 letnich starań tylko 3 razy robiłam test ciążowy w tym jeden szczęśliwy, po prostu bałam się rozczarowania. Wolałam czekać na @. Tym razem muszę zrobić test w środę bo czeka mnie wizyta u dentysty ze znieczuleniem, nie liczę na pozytyw bo to dopiero 2 cs, ale stresik jest:)
hej hejwitaj! życzę powodzenia. A znieczuleniem u dentysty się nie martw. Można w ciąży
-
Jak to lekarz stwierdziła, aby trochę dopomóc. Wydaje mi sie że miałam wystarczająco wysoki prog.
No noc i dziś na razie tragedia. Zjadłam trochę jogurtu na razie i pije gorzką herbatę z imbirem. Z rana już też zaliczony kibel. Do tego biegunka. Po prostu bajka. Jeszcze dziś mój tata wraca. Jak będę w takim stanie to od razu się zapyta czy w ciąży nie jestem. -
nick nieaktualnyU mnie od wczoraj sluz plodny a podbrzusze pobolewa juz z 4 dzień. Chyba po laparo prawy jajnik ruszył do działania bo na przemian oba bolą wiec może znowu będą dwa pęcherzyki ;p dziewczyny czy ♡ od kiedy pojawia się sluz czy bliżej owu ? Mi gin kiedyś mówił żeby zacząć od 11dc i najlepiej przed tym z 4 dni abstynencji. Jak u was ? Lekarze dawali jakieś rady ?