Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wrote:U mnie od wczoraj sluz plodny a podbrzusze pobolewa juz z 4 dzień. Chyba po laparo prawy jajnik ruszył do działania bo na przemian oba bolą wiec może znowu będą dwa pęcherzyki ;p dziewczyny czy ♡ od kiedy pojawia się sluz czy bliżej owu ? Mi gin kiedyś mówił żeby zacząć od 11dc i najlepiej przed tym z 4 dni abstynencji. Jak u was ? Lekarze dawali jakieś rady ?
Mi gin powiedział,że w dni płodne najlepiej codziennie hehe a moje dni płodne trwają dłuuuugo i nie dałabym nawet rady tyle dni pod rząduważam,że nie ma zasady jak jest ochota to
i tyle
-
jangwa_maua wrote:Jak to lekarz stwierdziła, aby trochę dopomóc. Wydaje mi sie że miałam wystarczająco wysoki prog.
No noc i dziś na razie tragedia. Zjadłam trochę jogurtu na razie i pije gorzką herbatę z imbirem. Z rana już też zaliczony kibel. Do tego biegunka. Po prostu bajka. Jeszcze dziś mój tata wraca. Jak będę w takim stanie to od razu się zapyta czy w ciąży nie jestem.
-
Hugolina87 wrote:U mnie od wczoraj sluz plodny a podbrzusze pobolewa juz z 4 dzień. Chyba po laparo prawy jajnik ruszył do działania bo na przemian oba bolą wiec może znowu będą dwa pęcherzyki ;p dziewczyny czy ♡ od kiedy pojawia się sluz czy bliżej owu ? Mi gin kiedyś mówił żeby zacząć od 11dc i najlepiej przed tym z 4 dni abstynencji. Jak u was ? Lekarze dawali jakieś rady ?
-
nick nieaktualnyScarllet gratuluje. A tak sobie ze 2 tyg. Temu pomyslalam ze jakbys zaciazyla to bylabys niezla szczesciara i uciekinierka przed @, tyle czasu bez @. I masz... Udalo ci sie.
Adele wiesiolek na śluz ale mam na 9 dni i mysle czy dokupic czy zmienic na siemie lniane, co lepsze? Bo jak zmienic to chyba teraz a nie blisko dni plodnych?
Czuje ze klotnia w domu wisi w powietrzu...Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza ja nie brałam nigdy nic na poprawę śluzu ale jak chcesz zmienić to nie wiem czy ma znaczenie jakieś jak kilka dni weźmiesz wiesiołek a później siemie hmm w ogóle czytałam,że wiesiołek to tylko do owulki się bierze. Może sobie go kupie na ten cykl
-
Adele27 wrote:Paula_shells a jaki był problem,że o 1 tak długo się staraliście?
I muszę przyznać Wam rację jak tu niektóre pisały, żeby czasem nie myślećmimo iż mamy czarno na białym wyniki od lekarza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 16:49
-
Hugolina87 wrote:Ja mam jeszcze wizytę u gina w 11 dc kontrolna po zabiegu.wiec zobaczy co w trawie piszczy przy okazji. Przeziebiona jestem i skolowana, mojego tez coś bierze
no nic nowy cykl nowe nadzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 16:50
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Mi po hsg polecali zrobić laparo ale bałam się bo różne opinie słyszałam, ale czytam tu na wątku dobre historie i mojej znajomej po laparo przepchali jajnik i zaszła. A tyłozgięcie jak się wykrywa?
niby nie powinna utrudniać ale czasami może. Ja mam dość spore. Reszta po zabiegu okej. Jajowody drożne jajniki tez w porządku. Hormony sobie badam tez są w normach. Mąż badany tez okej a rok już nie wychodzi. Blokada w głowie
i pewnie klimat który nie sprzyja bo mamy cały czas jakieś problemy.
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza ja nie brałam nigdy nic na poprawę śluzu ale jak chcesz zmienić to nie wiem czy ma znaczenie jakieś jak kilka dni weźmiesz wiesiołek a później siemie hmm w ogóle czytałam,że wiesiołek to tylko do owulki się bierze. Może sobie go kupie na ten cykl
Jedni pisza ze do owulki bo pozniej moze powodowac mikro skurcze i utrudnic zagniezdzenie a inni ze mozna przez caly cykl. Ja biore do owulacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Adele wiesiołek zwiększa ilość płodnego śluzu, wiec Tobie akurat jest zbędny
Taaaale czytałam też,że działa przeciwzapalnie,łagodzi pms no i poprawia jakoś śluzu zobaczę na pewno nie zaszkodzi. Jakieś witaminy muszę też kupić bo nie biorę już dłua żadnych prócz kwasu