Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekaRz mówił ze trzy miesiące po tego typu zabiegach są bardziej owocne i żeby próbować. Po samym zabiegu było lekkie krwawienie i antybiotyk brałam wiec na cud jednak nie liczyłam. I nie wiem czy w ogoke owu była bo miałam inna @ niż zazwyczaj. Cycki mi urosły w ubiegłym cyklu wiec progestero był chyba wysoki. Dziś mam 10dc owu za jakieś 3 dni obstawam. Zobaczę co gin jutro powie. Mamy spraedzic na usg w której pozycji macica się odchyla żeby ta drogę dla plemników odblokować wiec będzie wesoło ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie nie bardzo :p dlatego nie czuje żadnych oporów. Gorzej by było gdyby był i przystojny i wolny
To ten sam vo robił mi zabieg wiec juz wszystko wie i widział z bliska. Przed wypisem z nim rozmawiałam to mówił o seksie na brzuchu wiec dziś praktyka idzie w ruch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 09:50
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Kat gratulacje
to już prawie jakbyś zaszła
masz rację, za bardzo się doktoryzujemy ! nasze babki wcale do ginekologów nie chodziły, badań nie robiły, a w ciażę zachodziły.miała nas 7 i oczywiście tylko jak narazie ja z 4dziewczyn miałam jakieś problemy
zobaczymy jeszcze jak będzie u najmłodszej bo jeszcze nawet nie myśli o dzieciach a już miała jedną laparo bo były 2 torbiele. Jedna koleżanka z pracy, która mogłaby być moją mamą też mówiła że ona bez najmniejszych problemów zachodzila w ciążę, a jej 3córki musiały się leczyć bo miały problemy, więc to chyba po prostu takie czasy....
-
Kochane kiedy najlepiej po owulacji wykonać progesteron w którym dpo???Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
nick nieaktualny
-
Adele dziecku przestało bić serduszko. Okazało się że wina było zapalenie, ja wtedy cały czas chorowałam i lekarka sugeruje że to te infekcje wpłynęły ma dziecko. Ponoć tak jest coraz częściej.
My tu kombinujemy pozycje leki wszystko a inne raz ciach i już jest. A tym bardziej że już mamy dzieci jak to jest. Moja mama ma 4 i tylko drugie planowane -
nick nieaktualnyALunia moja mama nie planowała żadnego a tez ma czworo
tata wracał z rejsu i ciąża
my to już więcej wiemy niż lekarze i chyba w tym tkwi problem. Za dużo analizy ;p jakoś trzrba wyluzować i się cieszyć z każdej chwili. Adele świetnie to podsumowała: cieszyć się ze jest się w trójkę a jeśli się trafi drugie to będzie jeszcze lepiej
-
Luccecita wrote:Hugolina
ponoć podawanie kontrastu przy sprawdzaniu drożności ma też działanie lecznicze- bo jajowody zostają przepłukane np. z resztek starego śluzu, zostaje jakby oczyszczona droga dla plemników.
Nie lubię robić testów ciążowych, mimo iż mało razy je wykonywałam... Dziś rano musiałam i w nocy miałam trzy koszmary, chociaż jeden nie był taki straszny i test pokazał 2 kreski. Ale ten realny tylko jedną. Zresztą jeszcze 3 dni do terminu @ a czekoladę już mogłabym jeść tabliczkami:) oprócz bólu w podbrzuszu to i czekolada zwiastuje mi @ -
Hugolina87 wrote:Właśnie nie bardzo :p dlatego nie czuje żadnych oporów. Gorzej by było gdyby był i przystojny i wolny
To ten sam vo robił mi zabieg wiec juz wszystko wie i widział z bliska. Przed wypisem z nim rozmawiałam to mówił o seksie na brzuchu wiec dziś praktyka idzie w ruch.
-
A mi sie wydaje, ze dzisiaj mamy wieksze problemy z zajsciem w ciaze, bo mamy diety do dupy...
Nasze babcie i mamy mialy ogrodki warzywne, swojskie mleko i jajka, kielbaske z wieprzka od sasiada i grzyby z lasu. A my mamy frytki, czipsy, pryskane jablka z tesco i gmo. Chemia wszedzie, hormony w mleku, cukier we wszystkim, lipa.
Takie czasy.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDopiero o 17.30. Prywatnie chodzę do niego bo na nfz trafiłam na konowala dosłownie..kazał mi jescze pół roku próbować mimo tego że już rok minął. Nie zlecił żadnych badań, dosłownie nic. A prywatnie u innego odrazu dał skierowanie na ta laparoskopie do siebie i widać ze chce pomóc.
-
A ja w koncu odebralam swoj wiesiokek wiec lece z koksem haha ciezko bylo go w ogole dostac ale moja apteka jest normalnie niezawodna i mi sciagnela
a w innych mi mówili ze tylko w zielarskim moge kupic pff
-
cześć dziewczyny
szykuję się do dołączenia tu do was na forum, tylko nie wiem czy znajdę odpowiednią ilość czasu na pisanie
od stycznia mamy zacząć starania o drugą dzidzię, ale prawda jest taka, że z tym zachodzeniem w ciążę to nie mieliśmy tak łatwo, dlatego przygotowania musimy zacząć odpowiednio szybciej.