Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina87 wydaje mi się, że za bardzo nam wszystkim zależy żeby przestać analizaować i się w to wszystko nie zagłębiać. Siłą rzeczy będziemy bo taka nasza natura. Szczególnie w dzisiejszych czasach z dostępem do internetów
-
Hej dziewczyny . Ja po wizycie i jest zarodek i serduszko. Ciąża młodsza. Mam 2 ogniska odklejajacej się kosmowki więc ciaza zagrożona. Dostałam znów leki na podtrzymanie i mam zakaz dzwigania , seksu i najlepiej leżeć ...
-
Nie wiem od czego. Dobrze,że Nie krwawie. Chyba pójdę jeszcze gdzieś prywatnie,bo ten sprzęt na NFZ nie najlepszy. Nawet nie mogła zmierzyć,a próbowała z 4 razy. Chyba,że tak malutki jest. Na razie nie chce nic mówić za dużo . Wie mama i mam nadzieję że tak zostanie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja juz po wizycie. Jestem załamana. Lekarz mi wypisalam skierowanie na operację bo mam zle zrosnieta bliznę po cc i na usg dosłownie widać ubytek i cala macica jest nie taka jak być powinna. Jest mi przykro bo jeśli się zdecyduje to po operacji pół roku trzeba czekac z kolejnymi próbami. Nie wiem co jeśli bym zaszla w ciążę czy by nie było to zagrożenie ze mi macica poprostu peknie. Jetem rozbita i bardzo smutna.
pęcherzyk 25 mm wiec wszystko jak w zegarku. Czeka mnie poważna decyzja czy iść pod nóż.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGin mi mówił o tej operacji jyz po laparo. Ale żebyśmy probowali i jeśli nie wyjdzie to w tedy się umowic na poprawę tej blizny i usunięcie zrostu. Mój partner mówi żebym szła odrazu bo później nie wiadomo jak będzie z czasem. Także tydzień w szpitalu mnie czeka
-
cześć jangwa, fajnie że ty tutaj
współczuje bo wiem co to znaczy miec zagrożoną ciążę. pewno lekarz przypisał ci tabletki i masz leżeć, ale jak tu się oszczędzać przy małym dziecku.Dużo siły życzę.
Hugolina wydaje mi się, że też lepiej szybciej, co bedziesz mieć z głowy. stres i tak masz, wiec po co sobie to jeszcze przedłużać..Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczeta
Hugolina Tule mocno:* Pomysl ze muisz stworzyc wygodne gniazdko dla swojego przyszłego okruszka. Szybko zleci choc perspektywa szpitala nie rozwesela trzymam kciuki za szybki powrót do staranek
A ja wczoraj bylam na becie i wynik 19,45dzis wizyta u gina i jak na razie ok za wczesnie oczywiscie by cos ujrzec konkretnego. Jutro powtórka bety
oby ładnie przyrosło
dobrej nocki wszystkim
Hugolina87, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A no ja tutaj
.No ciężko przy małej. Więc łatwo nie będzie. Oby jednak było wszystko dobrze.
Hugolina domyślam się że ciężko,bo pół roku przerwy w staraniach to długo,ale chociaż będziesz miała pewność że jak już lokator się zadomowi to nic ani jemu ani tobie nie zagrozi. A może jak będzie się wszystko ładnie goic to i lekarz szybciej da zielone światło -
Hej asioczek86
u mnie też z pierwszym Maluszkiem łatwo nie było, dlatego zobaczysz z drugim pójdzie nam jak po maśle! Znajomy opowiadał że jak wkońcu udało im się po kilku latach to potem się dzieciaczki sypały jeden po drugim
Jangwa współczuję bardzo i zdrówka dla dzidziusia i mama niech trzyma się zaleceń lekarza a będzie dobrze, przyjaciółka praktycznie całe 9 miesięcy przeleżała a pół ciąży krawiła - i to momentami mocno, miała krwiaka ale się wchłonął wkońcu. Teraz chłopiec ma 2 latka.
Hugolina87 może rzeczywiście psychika odpocznie a organizm się zregeneruje, nic nie jest bez powodu, dobrze że lekarz wykrył nieprawidłowość i jestem pewna że dzisiejsza medycyna pomoże.
asioczek86 lubi tę wiadomość
-
Hugolina tulam i trzymam kciuki, bedzie ok. Pol roku zleci szybciutko, choc wiem ze sie trudno tak czeka. Ale fajnie, ze mozesz ta operacje zrobic od razu a nie czekac miesiacami.
jangwa ale moze za kilka tygodni sie mlodziez lepiej zagniezdzi tam i zagrozenie minie? Czy tak musisz cala ciaze plackiem? :*
Scarlett super, daj znac jak druga beta
Adele haha no szybko wlasnie. Dzisiaj 13 dc a mnie boli lewy jajnik, ten taki wiesz, ambitnyDzialamy
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat 83 to u Ciebie jak u mnie lewy głównie działa a prawy śpi
ja dziś mam 12dc i tez owu dziś lub max jutro. Wczoraj mnie jajnik juz bolal fest. Ale ja w ciążę i tak nie zajde bo jednak organizm chyba wie co mu wolno a czego nie. Wątpię żeby się udało i nie wiem.jak by to było z ta cienka niezrosnieta blizna
ech