Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:karolcia no u mnie też 16dc i chyba już po owu
dysiak sikaj i już !!
Z tym śluzem podczas owu to różnie jest. Ja miałam cykl,że owu potwierdzona monitoringiem w 14 dc a śluz mi się ciągnął jeszcze przez 2 kolejne dni... Teraz też myślę,że już jestem po owu a śluz ano jeszcze się ciągnął na 10cm heh:P
Ja tez uwazam ze jestem juz po owulacji a czuje sie mokra. Wogole ostatnio mam dziwne sny, kiedys snila mi sie stopa w skarpecie i w starym znoszonym bucie ale reszty ciala nie bylo a dzis obudzilam sie jakas wystraszona i jedynie co pamietam to "2 gramy szczescia". I wogole od 1dc mam wrazenie ze to juz ostatni cykl staran. -
Ja przed ciążą miałam o wiele ładniejszy śluz niż ostatnimi czasy... właśnie dowiedziałam się że moja znajoma spodziewa się bliźniaków i dopiero w 4 miesiącu jej lekarz wykryła drugiego człowieka. Trosze późno...
Lagertha super! Cieszę się. W tym tyg musi być więcej takich wieści na tym wątku
Mnie zaczyna pobolewać lewy jajnik a to dobrze bo lewa strona jest drożna.
Dysiak i jak? -
Dysiak trzymam kciuki. Mi się owulacja typowo dzisiaj rozkręciła, najpierw śluz potem do wieczora już mocne kłucie jajnika. Mąż wykorzystany także teraz czekamy i zobaczymy czy coś z tego cyklu będzie.
Za wszystkie trzymam kciuki.dysiak, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Heeej z rana
U mnie nie bylo owu jeszcze jaaaaa dzis spadek temp wiec bedzie dzis lub jutro kurde no i cykl znow ponad 30 dni. Na Aromku przynajmniej mialam owu w 14dc a teraz jest jak chce pfff
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Hugolina kurde szkoda no ale trudno. Powodzenia z wynikami :*
Adele no i starać się trzeba dłużej hehe.
Mi jakoś strasznie zaczęły wychodzić chrosty. Chyba zwiększona dawka na tarczyce tak działa.
To czekanie zaczyna mnie dobija, czuję że nic z tego a tak bardzo chce żeby jednak były te dwie kreski.
Nova wybierz się na monitoring najlepiej. Ponoć 3-4 cykle w roku mogą być bezowulacyjne. Ale warto sprawdzić uspokoisz się. -
aLunia wrote:Witam się i ja.
Hugolina kurde szkoda no ale trudno. Powodzenia z wynikami :*
Adele no i starać się trzeba dłużej hehe.
Mi jakoś strasznie zaczęły wychodzić chrosty. Chyba zwiększona dawka na tarczyce tak działa.
To czekanie zaczyna mnie dobija, czuję że nic z tego a tak bardzo chce żeby jednak były te dwie kreski.
Nova wybierz się na monitoring najlepiej. Ponoć 3-4 cykle w roku mogą być bezowulacyjne. Ale warto sprawdzić uspokoisz się.
ALunia a czy taki monitoring zrobie normalnie u ginka na nfz??
Bo jak juz pisałam tu moja gin po zrobieniu badania ginekologicznego i cytologi (TYLKO) stwierdziła że najdaje sie do kliniki niepłodności skoro od roku nic nie zdziałaliśmy -
nick nieaktualnyJa wczoraj miałam spadek nastroju jakiś ale że cycek dziś dalej wychodzi ze stanika to znaczy ze jeszcze progesteron działa. Nie robiłam bety dzis. Najpierw zrobię sikanca bo mam na stanie. Ale to jutro lub w czwartek.
Nova87 może Twoja gina cie wysyła do klinii bo się zajmuje przypadkami mniej klopotliwymi. Chyba nie każdy gin się zajmuje nieplodnoscia. Zazwyczaj mają to w swoich kwalifikacjach od czego są i na czym się znają. Ale monitoring powinna zrobić normalnie. -
Nova miałaś w ogóle badane hormony ? po roku starań należało by je zrobić. Możesz na własną rękę je zrobić jak większość tu żeby nie czekać co gin powie a iść już z wynikami. Poszukaj jakiegoś lepszego gina. Monitoring zrobisz u każdego. Tylko lekarze są różni sama wiesz. Widocznie Twoja gin nie ogania leczenia niepłodności i skierowała Cie do kliniki.. Ja nie mam u siebie w mieście kliniki ale mam 1 specjalistę od niepłodności i niestety chodzę do nieo prywatnie bo na nfz nie wiem czy jakiś lekarz u mnie się zna na leczeniu. Rozeznaj się jak jest u Ciebie w mieście. Ale procedura jest przeważnie taka,że najpierw badanie hormonów,monitoringi,badanie drożność jajowodów,stymulacja hormonalna owulacji no i więcej gin nie pomoże wszystko wokół tego się kręci właściwie....
Hugolina rób bete i będzie jasneile dpo jesteś ?
aLunia weź... próbowałam męża rano zbałamucić ale się nie dał skubaniecmoże plemniory wytrzymają z przed 2 dni kurde noo... a Ty za ile termin @ ?
Luci,Magdis wywołuję WAS!! co tam u was proszę napisać!!
Jangwa jak się czujesz?