Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana
Hugolina będzie dobrze :* JAk nie teraz to w nastepnym cykluBiorac pod uwage że "robienie dzieci" to sama przyjemnośc nie ma sie co załamywać tylko działac. A póki @ nie ma trzeba mieć nadzieje
-
nick nieaktualny
-
Nie liczy się ilość (czas starania ) a jakość
Jak już sie doczekacie tych 2 kresek to jaka radość będzie:)U nas tez juz rok minoł i nici z ciąży...Ja biel to nawet na owulacyjnych testach mam ;/
-
nick nieaktualnyTo koniecznie zbadaj sobie hormony i ten monitoring. Ja tylko co miesiąc się głowie w czym tkwi problem. Myslama ze może coś z tego będzie w tym cyklu bo zazwyczaj miałam gładka cerę w drugiej fazie a teraz jakiś armagedon plus te piersi większe. Ech
może za krótka mam F lutealna. Zobaczymy kiedy przyjdzie @.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nie zdążyłam nawet zrobić testy, bo przyszła małpa
także się nie udało. Zastanawiam sie czy w tym mies nie wybrac sie do gina na jakiś monitoring cyklu żeby zobaczył kiedy bedzie owulacja zeby mniej wwięcej wiedzieć. No i jak zwykle,smutno się zrobiło.
-
nick nieaktualnyDysiak szkoda
oby kolejny był owocny. Ja po mału juz myślę że nam nie wyjdzie to dzieciątko drugie. Zaraz będę dzwonić do kliniki nieplodnosci bo pracuje tam dobry lekarz którego już dawno mi polecali. Ale to.już ostatni lekarz do którego mam zamiar iść.
dysiak lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, u mnie też już ponad rok i nic
dużo nas tu jest w takiej sytuacji...
Adele, też właśnie myślę o tym badaniu na wrogość śluzu, jak będę u gin to zapytam, chociaż szczerze wam powiem że nie mam ostatnio najmniejszej ochoty chodzić po lekarzach. Pooglądają, pomiętolą, stwierdzą że ok i nic z tego nie ma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde przykro, że jest biel i małpa
Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że osoby które mają już dziecko mogą miec problemy z następnym... Z czego to wynika
-
Wkurzają mnie te moje cykle...mam 13 dzień dni płodnych przecież to chore jest. Nie wiem czy nie wrócę do stymulacji.. wtedy przynajmniej dni płodnych było 5 i owu zawsze w 14dc... ale po co w sumie wracać jak to nie pomogło i musiałabym na monitoringi kasę wydawać...
aaa i tak w ogóle dowiedziałam się,że mój gin nie daje skierowania na hsg na nfz tylko robi u siebie prywatnie sono Hsg za 800zł.... no qrwa... teraz na taką przyjemność to nie mam... a pewnie jakiś gin na nfz tak o mi nie da skierowania.. -
nick nieaktualnyAdele z tym skierowaniem na hsg mi lekarz z nfz kazał jeszcze pół roku się starać czyli po półtora roku by mi dał. Wiec stąd poszłam prywatnie ale mnie się akurat dobrze trafilo ze lekarz ma swój oddział panstwowo i od siebie wysyła.
Ja dziewczyny poki nie ma @ mam jeszcze nadziejenarazie dalej mnie pobolewa podbrzusze i jeśli będzie normalny cykl to @ w sobotę. Tez nie wiem na 100% kiedy była owu. Nadzieja umiera ostatnia. Kciuki w górze cały czas
-
Hugolina87 wrote:
Yellow Ann a testujesz na dniach ?
Ja dziś 11dpo i tez jestem ciekawa ale się nie nastawiam na pozytyw. Podbrzusze mnie cmi coś.
Dysiak przykro mi bardzo. Zbieraj siłę,każdy cykl to kolejna szansa.
Hugolina ale ty jeszcze nie masz dnia @. Mi za pierwszym razem dopiero 3 dni po @ wyszła bladziutka kreseczka.. może jest szansa! Ps. Też mam @ w sobote;) i też robiłam wczoraj test i też bialo;p a jednak mam nadzieje:) także 3mamy kciukii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 13:20
Hugolina87 lubi tę wiadomość
YellowAnn
-
nick nieaktualny