Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka gratuluje córeczki !!
tez o niej marze
moniska a do którego dnia cyklu bralas wiesiolek ? Ja chciałam do samej owu ale myślałam,ze byla 14dc a sie wydluza ciagle czas i w sumie od 12dc go nie biorę
Yellow tule :* :* a co w Sb jakies badnia robisz ?Wredotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się czuje juz malpowo trochę. Ale chyba będzie w terminie czyli w sb. Jeśli jutro nastąpi spadek cycków to już będzie wszystko jasne. Narazie się jeszcze trzymaja.
YellowAnn ja w sb tez zrobie jesli jednak @ nie przyjdziebo owu mogłam mieć w terminie wiec niegdy nie wiadomo ;p
-
Yellow zle cos przeczytałam to pewnie przez to ze 3h spalam
trzymam kciuki w takim razie za Sb
Hugolina za Ciebie tez :*Hugolina87, YellowAnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki. Nie lubię tych dwóch trzech dni przed okresem to czekanie sprawdzanie, nakrecanie się.
Mnie ten Jajnik ciągnął ale czytam, że to PMS -
Hej, również trzymam kciuki
Ja wczoraj poczytałam troche o tych cyklach dłuższych niż 28 dni, i zobaczymy czy i w moim wypadku to sie sprawdzi. A czy któraś używała testów z allegro? Czy one są nic nie warte, bo czytam różne opinie. Normalnie testy owu z 25-30 zl a na allegro po 20 i to z 50 sztuk... Także nie wiem co o tym myśleć.
A ja wiesiołka wtedy co zaszłam w pierwszą ciążę brałam od pierwszego dnia cyklu do owulacji, pamietam że miałam wtedy ładny śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 10:55
-
nick nieaktualnyAdele zdrowia życzę,najgorsze sa dolegliwosci "brzuszne".
Ja wczoraj bylam zdechla, chyba ta banka mnie tak oslabila, czulam sie chora, bolaly mnie migdaly, wezly chlonne, kark, ogolnie taka rozbita bylam, i ta pogoda. Ale dziś lepiej, wyspalam sie, wypocilam. Jeszcze ten wstretny katar. I chyba moja szyjka tez ma katar, pelno sluzu, dzis bialy, gesty, glutowaty. -
dysiak wrote:Hej, również trzymam kciuki
Ja wczoraj poczytałam troche o tych cyklach dłuższych niż 28 dni, i zobaczymy czy i w moim wypadku to sie sprawdzi. A czy któraś używała testów z allegro? Czy one są nic nie warte, bo czytam różne opinie. Normalnie testy owu z 25-30 zl a na allegro po 20 i to z 50 sztuk... Także nie wiem co o tym myśleć.
A ja wiesiołka wtedy co zaszłam w pierwszą ciążę brałam od pierwszego dnia cyklu do owulacji, pamietam że miałam wtedy ładny śluz.polecam, nie są drogie, a działają i jak kupisz większą ilość to możesz robić je przez pół cyklu i się poobserwować
-
Ja również chwalę sobie testy z allegro - te z różową końcówką. Też kupiłam 50 szt i wystarczą mi tylko jeszcze na ten cykl i będę musiała zamówić nowe.
U mnie co miesiąc wychodzą, wcześniej mierzyłam też temp i się wszystko zgadzało, także teraz jak już poznałam swoje cykle to ie mierzę temp, tylko polegam na testach.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mi te tanie testyz niebieska koncowka nie podpasowaly, 2 kreska byla blada w momencie gdy inny test wychodzil pozytywny, gdybym nie kupiła innych tylko sugerowala sie tymi tanimi to mozliwe ze by sie nie udalo bo serduszkowalismy tylko w okresie pozytywnego testu
-
Czyli jak już to brać z allegro ale z różowa końcówką?
Ja właśnie używałam kiedyś tych rossmanowych no i właśnie wyszły 2 grube krechy a nastepnego dnia okres... Także nie wiem czy były jakieś wadliwe czy co. Kupie chyba te z allegro w takim razie skoro polecacie. -
dysiak wrote:Czyli jak już to brać z allegro ale z różowa końcówką?
Ja właśnie używałam kiedyś tych rossmanowych no i właśnie wyszły 2 grube krechy a nastepnego dnia okres... Także nie wiem czy były jakieś wadliwe czy co. Kupie chyba te z allegro w takim razie skoro polecacie.
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Ja kupowałam z apteki Gemini też 50 szt za niecałe 20zl.
Ja z tej apteki mialam 30szt za jakieś 17zl i sie zrazilam bo nigdy nie pokazały owulacji a wg. temperatury i @ powinny byc pozytywne. Ale takie 5szt. za ok.20zl ze zwyklej apteki pokazywaly tylko drogo to wychodzilo. -
Mi przy drugiej ciąży nie pokazały a zaszlam w ciążę. Ale raz też mi wyszło przed okresem i tak się cieszyłam a @ przyszła.
Czytałam jak mamaginekolog pisała o testach owu, że one tylko w 50% się sprawdzają.