Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś byłam u lekarza. Z kosmowką już lepiej. Zmniejszył się obszar oddzielania. Na sprzęcie NFZ dzidziol młodszy o prawie tydzień. Ma 1,8cm.
dysiak, Iza84, agulineczka, Paula_shells, Wredotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa to dobre wieści.
mnie dopadł pms. Smutno mi i jestem wku@@iona. Kolejne ciąże u mnie, i kolejne porody. Wszystko mi się zbiera. Miałam już nie beczec ale na dniach chyba jednak będę dla ulgi. Jutro pójdę topić smutki wieczorem. Chociaż tyle dobrego
-
Jangwa super
oby dalej bylo juz bez problemów
a jak chlopak ? Zmienilo mu sie cos nastawienie ?
Hugolina wiem co czujesz... Ale zobaczysz,ze w kolejnym cylu znow znajdziesz sily :*
U mnie 19dc a znow mam rozciagliwy sluz.. Jajnik nawala.. A męża nie ma heh.. Tak późnej owu jeszcze nie miałam... -
Hej dziewczyny
Mam pytanko. Jestem 3dpo i boli mnie już brzuch jak na @ a lewy jajnik mam wrażenie że mi zaraz rozerwie ;/ Któraś z Was tak kiedyś miała?? Takie bóle to miewam jakies 3 dni przed @ ale nie 3 dpo ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 19:53
-
jangwa super wieści
a chłop jak to chłop nie ma co się zbytnio przejmować, jak się im nie powie to mało kiedy się domyślają. Co zrobić, taka ich natura. Moj to do tej pory się myli z datą urodzenia i zawsze się upewnia pytając mniea godziny urodzenia czy ile ważyła to już w ogóle kosmos ;p nawet nie wie jaki ma nr buta teraz
Zresztą, z którą koleżanką bym nie rozmawiała każda ma tak samo
ja to czekam tylko żeby ten okres się skończył, i zaczynam dalej.
Pomału się już zastanawiam co by tu na święta i mikołajki na prezenty sprawić córce.
Szukam też jakiś fajnych gier/ puzzli na te jesienne i zimowe wieczory żeby w domu nie sfiksować.
Chyba, że możecie coś polecić fajnego dla ponad dwulatki?
Co macie w planach kupić na Mikołajki/ Święta?
W ogóle coś ją pomału rozbiera, bo zrobiła się marudna,
zmierzyłam temp o oczywiście 37.8, także zaczynamy kurację, Wit C, Lipomale, krople do nosa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 22:00
-
No chyba chłopy tak mają.
Ja jeszcze nie myślałam nad świętami. W zeszłym roku małej kupiliśmy misia horacego. Opowiada bajki,śpiewa,uczy słów i alfabetu. Ale to w sumie leży i czeka aż będzie zainteresowana literami trochę bardziej. -
Jangwa, my mamy siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka, i dostala je jak miała rok, zabawka przeleżała troche i dopiero z jakieś 3 mies temu, zdobyła zainteresowanie
jak zresztą większość zabawek. Ja myślę nad takimi warzywami do krojenia na mikołajki, podobno dzieci lubią sie bawić nimi a ona już ma faze karmienia lalek i misiów i mnie :p
-
agulineczka wrote:Wredotka gratuluję córeczki!!! :)Jak się czujesz? Nadal pracujesz?
Dzięki dziewczynyNie pracuje, jestem na zwolnieniu. Miałam niewielkie plamienia na początku więc wolałam dmuchać na zimne. Czuję się super, u mnie ciąże praktycznie bezobjawowe
-
dysiak wrote:Jangwa, my mamy siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka, i dostala je jak miała rok, zabawka przeleżała troche i dopiero z jakieś 3 mies temu, zdobyła zainteresowanie
jak zresztą większość zabawek. Ja myślę nad takimi warzywami do krojenia na mikołajki, podobno dzieci lubią sie bawić nimi a ona już ma faze karmienia lalek i misiów i mnie :p
polecam też drewniane puzzle w formie pociągu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 08:12
-
Dziewczyny oszaleje... 20dc a sluz piękny ciągnący leje sie ze mnie non stop.. Walne sobie w leb...
Moj syn to tylko lego lego i lego
Nova ja tak nie miałam. Brzuch mnie najwcześniej bolal tak od ok 8dpo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie chyba pms dopada albo samotnosc. Jeden program pokazuje cykl bezowulacyjny, ovu ze 14dc owulacja, chyba mam sobie wybrac. Od 2 dni nie bylo staranek, meza ciagle nie ma, wczoraj w 10 min zjadl obiad, wieczorem przyszedl po 22 i tyle go widzialam, nawet w nocy sie nie przytulamy a porozmawiac to juz nie ma kiedy. klade lache na ten cykl, chorobsko nie chce ustapic, dziecku tez nie i tak sie tulamy we 2 przez caly dzien od posilku do posilku, od leku do leku bo bierzemy to samo. Tak mi smutno i zle i przepraszam za te żale.
-
nick nieaktualnyHej,
Wredotka gratuluje coreczki :*
jangwa super, że już lepiej :*
dysiak przykro mi
Kat i jak, dalej biało na testach?
JRY witamy
magdis kurcze, dziwne z tym Twoim sluzem, moze sprobuj wiesiołka?
Adele nie ogarniam tego Twojego cyklu, moze jednak wiesiolek namieszał? dobry patent z cyckami na wierzchu
u mnie dupa, cykl w plecy, mąż mi się zepsułstraszne ma teraz stresy w pracy, siedzi po godzinach, i niestety się to na nim odbija- w płodne były same
bez finału.
także dziewczyny, dołączam do zbiorowego doła, ale dziś piątek, więc wszystkie chętne zapraszam na drineczka,a nawet dwa! -
nick nieaktualnyDziewczyny czegos nie rozumiem. Wpisalam dzisiejsza temperature i ovu przesunelo mi owulacje na 16 dc. I teraz pytanie -jaka powinna byc temperatura w dniu owulacji, wyzsza,nizsza, spadek czy skok? Mnie kiedys uczyli ze po 6 dniach nizszych temp. ma byc 3 dni wyzszych przy czym zadna z tych 3 wyzszych nie moze byc nizsza lub rowna zadnej z temperatur z tych 6 dni.czyzby po 10 latach zasady sie zmienily? Bo ovu calkowicie inaczej zaznacza niz ja.
-
nick nieaktualny