Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi o dziwo dół z wczoraj przeszedł i nie będę płakać jednak
szkoda ze ten pt 13go się nie okazał szczęśliwy..
Mnie mój men denerwuje, syn przejechał mu po stopie na hulajnodze I ten zamiast mu wytłumaczyć cokolwiek powiedzieć to poprostu mu zabrał ta hulajnoge i schował. Faceci nie myślą jak dla mnie,a przynajmniej mój.
O dziwo cycki jeszcze się trzymają wiec może będę mieć jak kiedyś. Bo kiedyś mi zawsze rosły przed okreset i coś tam pobolewały.
Zobaczę jak się @ rozkręcia dziś pójdę się napić
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza mi ovufriend zawsze idealnie wyliczał owulację. Najpierw był lekki spadek temp. a na drugi dzień spory skok w górę.
Nova ja tekie bóle @ przed ciążą miałam przez kilkanaście cykli a zaczynały się zaraz po owulacji i trwały przez 12-14 dni do samej @
-
Luci kurde z tymi facetami to tak jest
który u Ciebie dc ? U mnie jak tak dalej bedzie to mnie dogonisz i razem znow będziemy szly heh moze to i przez wiesiolek ale nie biorę go juz ponad tydzień ...
-
aLunia wrote:Hugolina chętnie bym z tobą potopila smutki. Wiem co czujesz. Ja już dziś też sobie płakałam, czuję że będzie wcześniej @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaaa juz leci cholera
brzuch nie boli na szczęście. Jadę na zakupy jakieś pocieszyć się. Ja testów juz nie kupuje. Bez sensu się ludze co miesiąc. I szczerze nie wierze ze w ta druga ciążę zajde w naj bliższej przyszłości. Mam zamiar nie myśleć o tych "staraniach". Trzymam kciuki za resztę oby się posypały II
-
Luci jutro musze koniecznie zmierzyć bo dzis termometr gdzies posialam
Hugolina tule :* wiele jest tu nas co sie dlugo starają :* trzeba wierzyć,ze sie uda jak nie teraz to kiedys :* poszalej na zakupach -
Hugolina rozumiem cie. Ja bardzo bym chciała wrzucić na luz i nie myśleć. Wszyscy dookoła mi tak mówią a ja mam ochotę ich zabić za takie farmazony:( jak tu kurde nie myśleć. Jak pójdę na spontan i nie będę liczyć ovu to tymbardziej nici ..
nowy cykl nowa siła. Ale zawsze ciezko:(
YellowAnn
-
Hugolina przytulam mocno mam nadzieję że wieczór będziesz miała miły :*
Warzywa i owoce do krojenia są super. Moja córka ma i do dziś się bawi. A zabawki, które cały czas się sprawdzają to właśnie Lego Duplo, wózek dla lalki no i lalka, kołyska dla lalki. Uwielbia ciastoline, ma jakiś zestaw z plastikowym nozykiem. To potrafi siedzieć godzinę i kroi. Ogólnie bardzo lubi kreatywne rzeczy. Piasek kinetyczny moim zdaniem robi tak straszny bałagan. Fakt sprawdził się ale mamusia nie lubi
Paula shells masz rację. Mój mąż też bardzo przeżywa. On do samego końca wierzy, że nam się udało i widzę jqk mu przykro jak dostaje @. Jest dla mnie bardzo dużym wsparciem i w tym wszystkim to jest takie pozytywne, że widzę jak on bardzo chce mieć drugie dziecko. No ale mi odbija totalnie.
YellowAnn no właśnie jak tu wyluzowac... Trzeba się obserwować patrzeć, gdzieś zawsze z tyłu głowy to jest...
Adele co ten twój cykl. Może Ci się owu przesunela, a orgqnizm się już przygotowywał i z tego tak długo masz śluz.
My się wczoraj kochalismy. Dawno nic nie było przed samą @ i ja w głowie na początku miałam że po co skoro ciąży z tego nie będzie. To jest przerażające.dysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba musze sobie znaleźć inny cel na ta chwile niż drugie dziecko bo nie zajde w ta ciążę nigdy. Miałam nadzieje ze po tej laparoskopii się ruszy ale się nie rusza wiec czas iść dalej. Czeka mnie zmiana pracy bo póki co jestem na wychowawczym,w starej pracy nie do końca pasują mi godziny i musze zmienić,przez to jestem w takim zawieszeniu zyciowym bo boje się ze jak zacznę prace to zanim mnie przyjmą na stałe zajde w ta ciążę albo już w ogóle mi się w tedy odechce .
Brzuch mnie zaczął mega boleć i plecy przez to całe tylozgiecie,przy @ tak niestety jest.., bez tabsa się nie obeszlo.
Martwią mnie jeszcze nogi bo mnie bola codziennie juz wiec mam chyba jakiś stan zapalny w tych kończynach. Nie wiem co lekarka na to wymysli bo mam zamiar to sprawdzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja po poludniu zabralam corke do lekarza bo dzis piątek a ona ciagle smarka, kaszle, pochrzakuje, nie moze normalnie funkcjonowac. I co-osluchowo ok, gardlo lekko czerwone i dostała bactrim na zielony katar. Ja oczywiscie tez bylam i tez dostalam antybiotyk bo niby cos slychac na oskrzelach. I na razie ani jej ani sobie nie podam. Ostatnio jak coś bylo nie tak to byly 2 antybiotyki, potem bolesne zastrzyki bo niby na pluco juz schidzilo a koniec koncem wyladiwalam u kardiologa z arytmia a rodzinni nadal nic nie slyszeli, nawet ekg zrobić nie chcieli mimo zglaszanych dolegliwisci. Mam nadzieje ze dobrze robie.
-
nick nieaktualnyIza znajdź na necie przepis na miksture bananow z miodem na zapalenie oskrzeli. Mój synek miał zapalenie i dostał antybiotyk. Fakt przeszło mu ale za dwa tyg miał znowu i przepisała następny antybiotyk, nie podałam. Trzy dni pił te banany i przeszło. Spróbuj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja cały czas myślę czy się udało w tym cyklu czy nie.. czemu to czekanie jest takie męczące? Jeszcze 10 dni i będę testować no ile wcześniej nie przyjdzie @. Zdrówka dziewczyny, my się od tygodnia jakoś trzymamy ale jak to w żłobku z dnia na dzień może coś przywlec.