Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi np po porodzie długość cykli nie uległa zmianie, ale zawsze mi mówili, że po porodzie ustaje ból miesiączkowy jeśli się miało wcześniej. Ja umierałam zawsze w @ a teraz ponad pół roku @ i ani jednej tabletki nie musiałam brać. Kiedyś na ketonalu czasami jechałam. A jak u Was?
-
nick nieaktualnyMnie boli przy @, ale czytałam ze to przez to tylozgiecie, bo trudniej się oczyścić macicy. Zawsze też bóle pleców mi towarzyszą. Na szczęście jedna tabletka wystarcza w ten pierwszy dzien.
Ja się zastanawiałam czy to nie ma wpływu ze ten cykl mam krotrzy, że może jakieś zaburzenia drugiej fazy są przz to,ale gin mi mówił ze nie ma sie czym martwić. Poprostu owu jest szybcuej. Ech u mnie jak w zegarku miesiąc w miesiąc a lipa dalej -
hej hej
wieki mnie nie było, ale dużo się działo i starania poszły na bok...teraz powoli się stabilizuje wszystko i zaczynamy z powrotem działania....a jak tam u Was?? Jakieś nowe staraczki od nas zakończyły cykle na zielono???
pozdrawiam -
Też miałam okropne bóle brzucha i jechałam na ketonalu, teraz jest ok. Ale. Od poronienia objawy przed @ co miesiąc mam inne. Już nie wiem co jest norma.
-
nick nieaktualnyMnie tez boli brzuch jak mam @ i troche potrzebuje zeby funkcjonowac. Kiedys byl ketonal, teraz dexak i ewentualnie ibuprom.
Mąż mnie opr... ze nie dalam dziecku bactrimu i bylo spiecie o drugie dziecko, o to ze on uwaza ze źle robie ze stosuje leki homeopatyczne bo to nie leki, zle sie lecze i dziecko tez. I jeszcze moja mama ktora co jakis czas mi sie wyzala bo mamy bardzo chora lezaca babcie a ona juz nie daje rady i fizycznie i psychicznie. Plakac mi sie chce i taka niedziela. -
nick nieaktualnyTeraz to poszlo o infekcje, o to ze wyleczyc sie nie moge i ciagle choruje.i ze wierze w homeopatie w "tą wode". a o dziecko tak wyszlo bo przeciez jak jestem chora to nie bedziemy sie starac. Takie kolko zamkniete. Teraz nie chodze do zadnego ginekologa, kazal pojawić sie w listopadze. I nie wiem czy pojde. Jakos uwazam ze to moja wina ze corka jest ciagle chora. Bo moze faktycznie nie umiem jej leczyc.
-
Hugolina87 wrote:Adele to dłuzsze masz teraz cykle czy zawsze tak miałaś ? Ja miałam kiedyś 28 dniowe a teraz 25/26, w sumie od roku mam krótsze.. i szybko lecą. Owu za 9 dni juz.
Nigdy takich cykli nie miałamzawsze 28 max 30 dni.. Chyba mi ten wiesiolek namieszal nie wiem albo niepokalanek
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, Jestem po in vitro..... pierwszy tydzien bylo ok ale w drugim zaczelam lekko plamic a w srode lecialo jak z kranu az do piatku.... wczoraj tylko troche a dzisiaj nic.... jutro mam zrobic test ciazowy.... troche sie boje i nie wiem co mam mysle....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat
przytulam mocno :*
Hugolina powodzenia w nowym cyklu :* tez mam regularne cykle jak w zegarku...
dysiak tez nie potrafię udawać, jak sie pokłocimy to nawet nie mam ochoty na przytulanie.
Adele może akurat z takiego pokreconego cyklu cos wyjdzie, ciaza lubi zaskakiwac, u mnie owu tez jakoś pt-sob była,ale bez staran, to i zaskoczenia nie bedzie hehe
najbardziej zła tylko jestem, bo byłam na monitoringu, czas i kase straciłam, dokladnie wiedziałam kiedy owulacja i... taka szansa zmarnowana
ale co zrobić, czekam na lepsze czasyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2017, 07:47
-
hej
YellowAnn dziś beta? trzymam kciuki
Luci u mnie monitoringi powodowały za duże ciśnienie naniestety...
nie warto chyba nic planować bez kitu.. ja sobie zaplanowałam,że owu będę miała w Sylwestra bo tak mi z wyliczeń wychodziło,że będzie szalony seks po %%%%% i na pewno powstanie z tego potomek hehe no i się przejechałam bo owu opóźniła mi się prawie o tydzień pfff
-
Adele, a dlaczego nie próbujesz z testami owu? Mając tyle dni potencjalnie płodnych (myślę, że nie wszystkie, które zaznaczasz są rzeczywiście płodne) można oszaleć
Ja bym próbowała na Twoim miejscu znaleźć jakieś dobre testy. A co do monitoringu ja również myślę, że powodują zbyt duże ciśnienie na
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka szkoda mi kasy na testy owu i myślę,że też bym przez nie wprowadziła jakieś ciśnienie... jakbym zobaczyła 2 krechy to zaraz bym chłopa do łóżka targała
tam gdzie mam na wykresie zaznaczony śluz R to na prawdę on jest mega rozciągliwy aż sam ze mnie leci. Nie wiem dlaczego tak mam. Na monitoringu gin mi mówił,że mam bardzo dużo śluzu i to może być na plus jak i na minus ale nie zapytałam czemu miałby on przeszkadzać... może chłopaki się w nim topią hehe
A jak u Ciebie? który dc?