Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeśli 15 dnia miałam miec @ a mi się spóźnia... czy jest możliwe że beta by mi jeszcze nie wyszła? Np owu się przesunęła o 3 dni a zagniezdzenie byli 12 dni po ovu..
wiem że to już paranoja.. Ale tak strasznie słabo się czuje..
wylejcie mi kubeł zimnej wody na glowe:)
YellowAnn
-
nick nieaktualny
-
Yellow spokojnie, co ma byc, to bedzie. Mi sie kiedys @ spoznila prawie 10 dni i codziennie sikalam na testy jak wariat. Oczywiscie nic. Beta tez negatywna. Po prostu mi sie cykl taki dziwaczny trafil. Poczekaj kilka dni i sie wyjasni. Ale skoro ci beta nie wyszla, to nie nakrecalabym sie za bardzo. Nadzieja jest zawsze, ale tylko spokoj nas uratuje
YellowAnn lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Yellow a wiesz jak dluga masz fazę lutealna ? Ja np.mam 13 dni. Owu mogla byc później niż sobie wyznaczylas wiec wtedy @ bylaby tez pozniej. Beta wychodzi juz od 10dpo a Ty ile dpo robilas ?
-
Witajcie nowe dziewczyny ☺ im nas więcej do wsparcia tym lepiej.
Ja jestem 8 dpo i czuję się fatalnie. Ale to chyba dlatego, że u córy w żłobku krąży jakaś wirusowka i ona wymiotowała 2 razy w weekend. Coś tak myślę, że teraz mnie może coś brać ale oczywiście i podświadomość mi tam puka i mówi a może się udało i będą dwie krechy? Ale to chyba byłoby za szybko jak na takie objawy co? -
A jak z tym wiesiołkiem jest po jakim czasie zaczyna się poprawiać śluz. Moja przyjaciółka też się stara o dzidziusia ale ona ma totalną suszę cały cykl więc chyba coś nie tak. Doradziłam jej właśnie wiesiołka i zaczęła łykać ale jest już po owu to może w następnym cylku juz sie jej poprawi. Jak było u Was?
-
nick nieaktualnyDziekuje za przyjecie dziewczyny.
Przy staraniach o pierwsze dziecko problemy byly z mojej strony tzn. krotkie cykle i co za tym idzie wczesna owulacja 9-10 dc.do tego podwyzszona prolaktyna,torbiele piersi,horoba tarczycy tzn hashimoto.Ale dzieki bozej pomocy udało sie i mamy nasz maly cud. -
YellowAnn to czekanie najgorsze
ale twm jest dopóki @ nie przyjdzie zawsze się człowiek łudzi, że może jednak.
Tez jeszcze nie mam. Brzuch mnie boli cały dzień. Mam nadzieję że jutro będzie.
W ogóle martwię się bo w przyszłym roku w sierpniu moja siostra wychodzi za mąż. Chciałabym iść, a teraz bądź za miesiąc jak się uda to stanie to pod znakiem zapytania. W lutym kończy mi się umowa. Czas goni ze wsząd a tu dalej nic.. -
Karolka ja bralam wiesiolka bo mialam totalna susze! Po 3 misiacach stosowania mialam mega sluz plodny , wtedy wlasnie sie udalo i zaszlam w ciaze.
Teraz po ciazy co miesiac mam przez 5 dni taki sluz ze wyglada jakby plemniki mialy w nim przetrwac conajmniej rok hehe -
nick nieaktualny