Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie
W sumie udalo sie bez wspomagaczy czy leczenia. Jedynie co to bralam wiesiolka na sluz plodny bo kompletnie go nie mialam ! Po 3 miesiacach brania go i pojawieniu sie sluzu zaszlam w ciaze5 czerwca zrobilam test a 7 byla nasza pierwsza rocznica slubu takze mielismy wspanialy prezent
Zobaczymy jak nam teraz pojdzie.Oczywiscie chcieli bysmy dziewczynke , ale jest do dla nas drugorzedna sprawa.
Wam rowniez zycze powodzenia !
Ps. Postaram sie poczytac troche wstecz w wolnej chwili co by Was troszke poznac -
nick nieaktualny
-
Stwierdzilismy z mezem , ze to dobry czas na drugiego malucha. Mikołaj jest naprawde grzeczny nie moge na niego narzekac takze tym bardziej wiem , ze dam sobie rade
Mam taka nadzieje , ze szybciej sie uda mimo ze 9 miesiecy to i tak jest krotko w porownaniu z tym ile inni sie staraja.
-
nick nieaktualnyJa sobie kupiłam tabletki z kasztanowca i maść na te swoje nogi plus potas i wit d. Mam.nadzieje ze na nogi mi pomoże taki zestaw. Kiedys łączyłam ten ból nóg z faza mi cyklu. Teraz bolą mnie prawie cały czas. Wiec to jakaś niewydolność żylna może się zaczynac.
Mój synek miał 2 latka jak zaczęliśmy starania. Wydawał się mały ale jak widać czas leci a ciazy nie widać. Teraz ma 3 i 2 miesiące
Czasami myślę że może podswiadome nie jesteśmy gotowi na drugie dziecko i stad jest jak jest. Czasami poprostu pojawia się strach i obawy mimo wielkiego pragnienia. Ale jak nie teraz to nie wiem czy później będzie łatwiej się zdecydować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuci badali mi w szpitalu jak miałam laparo i mam wyniki w górnych granicach a propo krwi
nie było się do czego doczepić. U mnie to chyba genetyczne bo mama moja miała żylaki na dwóch nogach, siostra tez ma takie juz widoczne żyły. Ja 5 lat pracowałam na nogach i może teraz są tez efekty.
Adele ja myślę że u mnie to ten cykl:p
ALunia przykrok mi. Ale u Ciebei napewno jest szansa na kolejną dzidzia bo byłaś już w ciąży drugiej. Mam nadzieje ze teraz się uda.
Ja sobie robie to pranie mozgu codziennie i słucham tych afirmacji.
"Moje jajeczka są uśmiechnięte i szczęśliwe podczas każdej owulacji" także ten dziewczyny to będzie nasz miesiąc !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 13:35
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem już od czego to zależy, też myślałam że pójdzie raz dwa... Poczekam z poważnymi krokami do czasu aż minie rok staran.
Brała któraś z was inofem?
Moja koleżanka zaszła w ciążę biorąc dwie tabletki duphastonu a w ciąży teraz 3 tabletki. Mam dwa opakowania i mi chodzi po głowie żeby może też tak zrobić teraz
Słuchałam raz rej afirmacji hehe może faktycznie dzięki temu się uda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaLunia właśnie czytałam ostatnio o Inofemie, ponoć jest dobry nie tylko dla kobiet z PCOS, reguluje gospodarke calego organizmu , działa stymulujaco na owulacje, o tu jest fajnie opisane:
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/domowa-apteczka/witamina-b8-inozytol-dzialanie-zrodla-wystepowania-objawy-niedoboru_44618.html
tylko drogie to -
Misia, ewka witamy
Misia ja tez mam Mikolaja, Mikolaje sa super!!
Lykam Inofem jak sobie przypomne, ale poki co ni du duNatomiast moja kuzynka sie starala 6 miesiecy i po 1 cyklu z inofemem zaszla. Moze przypadkiem, nie wiem.
Afirmacje dla robaczkow hahahaJuz widze mojego 2-metrowego chlopa jak popyla po domu w sluchawkach i mruczy pod nosem, ze robaczki sa szczesliwe
MiSia :) lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hugolina czyli za niecały miesiąc dwie kreski
Też sobie poczytam o inofemie.
Cześć MiSia i ewka!
W trakcie afirmacji musiałam przerwać, tatuś sobie z synkiem nie radził, nie mogłam się skupić. Chodzi za mną cały czas... także jeszcze do tego wrócę.