Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina ja właśnie też chciałam żeby były 3 lata różnicy...
Wiesiolek od okresu do owu najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 10:37
-
Dzieki aLunia, popytam o niego w aptece.
Tez chcialam nieduża różnice wieku, ale różne czynniki sprawiały, ze musielismy odwlekac ta decyzje.
Młody ma juz 6lat, więc nam sie przepaść zrobiła
Czasami żałuję, ze nie zdecydowalismy sie wcześniej, no ale to juz przeszłość....
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny dawno mnie nie było hmmm
U nas bez zmian dalej walczymy pisze bo nie które z Was biorą leki na tarczyce a ja właśnie zaczęłam brać euthyrox25 w sumie mój wynik nie jest zly2,56 ale gin stwierdziła że można włączyć dziś dopiero 2 dzień biorę i nic mi nie jest ale mam pytanie do Was czy są jakieś skutki uboczne?
Brałam w tym cyklu również lamette ale dość długo bo od 3 DC do 11dc gdzyz nic nie chciało urosnąć ostatecznie w 11 DC na lewym bylo4 a na prawym1 pęcherzyk nie wiem czy pękły nie dostałam nic na pęknięcie ale ten cykl taki spokojny nic nie boli oprócz głowy...
A jak u Was ? -
nick nieaktualny
-
Ja wcześniej nie czułam się gotowa na dziecko. Pamiętam jak córka miała z dwa miesiące i mi dużo płakała (alergia na mleko wykryto dopiero w 5msc) i była u mnie teściowa i jej mówiłam, że ja już więcej dzieci nie będę miała. Taka byłam zmęczona. I ciągle. Mi to w głowie siedzi.
Nie mam też efektów ubocznych żadnych naszczescie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa to Tobie ładnie to tsh spada na 50. Ja miałam wynik ponad 3 i zaczęłam od 25, później 50 co okazuje się ze było min. Teraz biorę 75 i wynik 1,9 ostatni. Ale uważam że ok bo reszta wyników podskoczyla wiec wydaje się że taka dawka jest dla mnie odpowiednią. W sumie to biorę dla samopoczucia bardziej.
W tym miesiącu tucze endo migdałami
Ja teraz żałuję że zaczęliśmy starania tak późno, ale czasu nie cofne i co ma być to będzie. Mam nadzieje ze w końcu dla którejś z nas a najlepiej dla wszystkich starania będą owocne:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka ja na każdej wizycie u gina miałam potwierdzone ze tylko lewy działa przed owu i po owu jak chodziłam . Raz się zdarzyło ze miałam w obu podobnej wielkości ale lewy i tak ciut większy wiec w prawym pewnie nic nie było. Ważne żeby były, może tak czasami jest ze jedne jest bardziej produktywny
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Ja wcześniej nie czułam się gotowa na dziecko. Pamiętam jak córka miała z dwa miesiące i mi dużo płakała (alergia na mleko wykryto dopiero w 5msc) i była u mnie teściowa i jej mówiłam, że ja już więcej dzieci nie będę miała. Taka byłam zmęczona. I ciągle. Mi to w głowie siedzi.
Nie mam też efektów ubocznych żadnych naszczescie.
Alunia jakbys pisala o mnie. Przeszlam przez to samo. Tylko ze na mnie wszyscy napierali juz zaraz po porodzie o drugie dziecko a winą za placz dziecka obarczali mnie, tesciowa uwazala ze dusze dziecko jak karmie. I powiedzialam ze juz nigdy nie bede miala drugiego dziecka. I moze to teraz sie sprawdza? -
DoveLove wrote:Adele, chcialabym byc w ciąży lub na początku macierzynskiego jak Mały zacznie szkołę od przyszlego września. Nie chce go skazywać na świetlicę i wiecej czasu bym dla niego miała na tym ważnym etapie.
Ojjj ja też bym tego chciała...DoveLove lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też jak mały się urodził mówiłam,że nie będę mieć więcej dzieci... ale rok za rokiem leciał i syn zaczął się upominać o rodzeństwo i od tego się zaczęło,że w sumie czemu nie...
-
Co do dawki to się nie znam,bo to mój pierwszy kontakt z lekami na tarczyce. Wcześniej tak się nie martwilam tsh,ale przy ciąży inaczej. No dodatkowo biorę na wieczór 1,5 tabletki jodidu. W przyszłą środę na kontrolę,ale muszę jeszcze wyniki zrobić. Mam nadzieję,że odstawi mi już,bo biorę leków jak stara emerytka xD. Aaa i zaczynałam przez 2 tyg od 0,5 tabletki 50 mg euthroxu.