Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina witaj w klubie... Tez wczoraj z przyjaciolka sobie wypiliśmy po 3 piwa i mam to samo.. Moze nie kac morderca ale glowa boli
dlatego często nie pije...juz nie to zdrowie co kiedys heh nawet po 2 piwach potrafię zdychać na drugi dzien.. Ale rosolek dzis zrobię to bedzie dobrze
Karolcia plamienie jak narazie. Ale termin @ na jutro wiec sie rozkręci... -
nick nieaktualny
-
Ja już nawet nie pamiętam kiedyś gdzieś wyszłam. W ogóle nawet mi się nie chce. Ale w domu z mężem w piątki zazwyczaj winka się napijemy.
Adele mi twz się zaczyna plamieniem. Nie wiem z czego to wynika. Dopiero po poronieniu mi się to pojawiło. -
nick nieaktualnyA za mna chodzi grzane piwo z sokiem malinowym, no i oczywiscie mąż, alo on to sam chodzi bo ja zwykle 3 dc bylam pozytywnie nastawiona na kolejny cykl i nie moglam sie doczekac konca @ a teraz nie. Zaparlam sie ze juz nie chce probowac i nic mnie nie przekonuje zeby dalej dzialac.
-
nick nieaktualnyPrzed ciążą 1-2 dni przed @ pojawiala sie u mnie krew lub brazowe plamienie ale to byla chwila, pozniej czysto i dopiero @. Wiec w cyklu w ktorym zaszlam tez tak mialam to az sie poplakalam i grzecznie czekalam na okres az 5 dni i dopiero test i super prezent pod choinke.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
A ja sobie jeszcze z mężem pobaraszkowalam zanim wstretna wredota przylezie ... Jedyny plus tego cyklu ze cycki nic a nic nie bolały i nie bola
Paula trzymam kciuki za jutrzejszy testmasz jakies przeczucia ?
-
Adele niestety mam... te najgorsze. Ale powiem Wam, że przez cały ten czas starania o pierwsze dziecko przestałam lubić "przytulania". Teraz jest inaczej, uwielbiam się starać, może to przez poród, może psychika inna, jedno dziecko jest to inaczej trochę. W każdym razie na plus
-
A ja wlasnie przestaje lubic "sie starac"
3 podejscia od wczoraj, dopiero dzis rano sie udalo, kurcze. Zeby nie bylo, meza mam ciacho i uwielbiam go ganiac, no ale ile mozna. Kiedys bylo smutno przy @, teraz dla odmiany w srodku cyklu, bo nam to nie idzie... Cud normalnie jak sie uda bzyknac raz czy dwa przy owu. A on sie potem stresuje, ze nie potrafi i w reszte cyklu sie boi probowacA Kat niedomiziana i zolzuje
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam po owu jak po prostu chcemy i wtedy jest najfajniej.
Paula może akurst dobrze wypadlas. Ile ja miałam rozmów z których byłam zadowolona i nic nie wyszło... Choć mam nadzieję że jutrzejszy test ci pokrzyzuje sprawy
Kat biedny mąż, że tak się stresuje. No i oczywiście ty...
Załamana co się dzieje?Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny