Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Ale się będzie cieszyć aż bym chciała to słyszeć hehe. Dbaj o siebie mamuśka
Wizytę mam 5.12 więc jak wszystko będzie ok to powiemy jej w mikołajki
Jak narazie to mnie tak mdli, że nic prawie nie mogę jeść.
-
aLunia wrote:Ja już próbowałam i co dwa dni i codziennie. Nic nie wyszło z tego. Teraz też jakoś mało się kochalismy, w sumie najmniej jqk do tej pory i też nic hehe.
Moja córka dzisiaj wstała i się pyta czy urodze dzidziusia bo ona chciałaby mieć braciszka Stasia. Ale już umiem mówić jej ze urodze tylko musimy poczekać. I tego się trzymam.A wcześniej to różnie było.
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie i dzidziol strasznie ruchliwy nawet zapomniałam zapytać ile mierzy. No i dziewczynka chyba będzie dziewczynką,bo lekarz mówi że wygląda na to że będzie dziewczyna. Z kosmowka niby jeszcze nie do końca ok. Szlaban na seks (kiedy ja mam największe libido
) no i dalej luteina i duphaston.
Adele27 lubi tę wiadomość
-
W sumie to takie staranie jednostronne było. Od początku w sumie się nie zabezpieczalismy. Potem mój miał jakieś ale, że nie chce przecież. Potem kłótnie z nim jak pamiętacie
. No i kurczę przyszliśmy mieszkać do moich rodziców a tu taka niespodzianka. Ale tak moze ponad pół roku takiego wyliczania mojego się uzbiera. Dwa ostatnie cykle odpuscilam mierzenie,tabletki i jakoś tak nie myślałam. No i zaskoczenie.
-
Ja z kolei mam taka metode, ze sie bzykamy jak mi sie uda meza dopasc jakims cudem
Eh a pamietam czasy studenckie, jak sie nie moglam od dziada ogonic
I tak sobie przypominam, ze zartowalismy sobie, ze my to tylko w urodziny i 15-go kazdego miesiacaI masz! 15-go dnia cyklu teraz, psiakrew.
Dla mnie szczyt marzen to dwa razy w tygodniu hahahaha
No nic to, malz wlasnie zmienil miejsce pracy w firmie i odpoczywa zamiast pracowac, mniej stresu. Moze cos ruszy, bo juz pomijajac "dzieci robienie", to ja sie na zakonnice nie pisalamYellowAnn lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
DoveLove wrote:Ja na libido Męża nie narzekam
aczkolwiek trochę boje sie badań nasienia, bo leki które bierze mogą wpływać na jego jakość, chociaż lekarka zapewniała, ze wpływu na płodność nie mają.
czasem on by mógł ponarzekac na mnie :p
-
Kat już się tak długo stara że ja tam się wcale nie dziwie.
Kiedyś czytałam o parze która się starała 7 lat i facet stał się impotentem. Ile można się kochać na zawołanie...
U nas jeszcze jest ogień chociaż nie powiem po owu to wcale mi się nie chce już. -
DoveLove wrote:A no właśnie, mam tak samo.
Jedna rzecz mnie ciekawi, zastanawiam sie czy można przedawkowac kwas foliowy, biore go niemalże przez rok codziennie. Co myślicie?
-
Dove raczej nie
Jesli bierzesz zalecana dawke, to spoko. Ja juz nawet nie biore kwasu foliowego, bo zapominam, ale wcinam garsciami szpinak i brokuly, bo lubie, wiec nie mam wyrzutow sumienia
aLunia dokladnie, ilez moznaNo ale moja mama tez sie o mnie 4 lata starala i mowi, ze tatko uciekal z sypialni ^^ Och alez tragedia, facet ma za duzo seksu hahaha
Wyczytalam ostatnio, ze kobieta do seksu potrzebuje przygotowan, budowania powoli nastroju, starania o nia, komplementow i ogolnie zabiegania o jej wzgledy.
Facet do seksu potrzebuje kobietyPaula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Nadmiar kwasu ponoć jest wydalany z moczem. Ja już też biorę ponad rok.
Kat coś w tym jest hehe. Naszczescie im nie wiele potrzebakat a masz rodzeństwo? Bo jestem ciekawa czy ogólnie było mamie ciężko zajsc czy ten raz.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:45
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany