Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_shells wrote:No to ja sikam w poniedziałek
Ola45 witaj! Najlepiej iść do gin i zrobić monitoring.. kiedy dojrzewa pecherzyk, w jakim tempie i czy pęka.Mozesz też zrobić poziom tsh z krwi. Taki czas starań to nie problem (do 2 lat niby)ale jest to dość irytujące jak wiemy z doswiadczenia;) no to powodzenia!YellowAnn
-
DoveLove wrote:U mnie biało...tak jak przypuszczałam. Czekam na @, zobaczymy kiedy przyjdzie po opoznionej luteinie.
Mąż w przyszłym tygodniu idzie na badanie nasienia, biedak zaczął sie stresować
A ja szukam endo. Moze od tej strony cos zdzialamy
Wielka szkodaTrzymam w kciuki za następny cykl :*
Ola witamy
Paula_shells no to trzymam w kciuki
-
Urszulka dziękuję
miałam teraz do końca roku przerwać starania, ale tak się złożyło, że przytulaliśmy się akurat przy dniu owulacji. Zdałam sobie z tego sprawę podajże z dwa dni temu, jak zajrzałam do wykresu. Zobaczymy co wyjdzie z zaniechania.
Adele a Ty kiedy? -
Adele27 wrote:Zawsze mam tak 12-13dpo czyli 1-2dni przed @
Moja ciocia tak miała i wyszło że coś z f\hormonami miała pod koniec cyklu i stąd te plamienia. Tylko nie wiem jak to było dokładnie. W gruncie rzeczy nawet jak zaszła w ciąże to poraniała bo tak jej hormony (chyba tsh?) skoczyło pod koniec cyklu.
-
Paula_shells wrote:YellowAnn to będzie 11 dpo, ale jak to tu się mówi, zrobię ruch na wątku
będzie adrenalina
Hahaha no tak. Kurcze dziewczyny kusicie.. ja mam dziś 11dpo ...też bym zatestowala. Ale pierwszy raz się boje strasznie, że nic z tego pomimo monitoringu..YellowAnn
-
Przy pierwszej ciąży test był pozytywny dopiero o w dniu @. Czyli pewnie tak 14-15 dpo a tym razem już w 10dpo. Nie wiem czym to jest.
Dziś test powtórzyłam i jest dalej taka blada kreska ale widoczna. Jutro ide na betę. Mam nadzieje,że wszystko będzie ok
-
DoveLove mmm. Chociaż jeszcze ta nadzieja jest jednak.
Ja jeszcze nie mam@. Żadnego plamienia a zawsze mam minimum 2 dni wcześniej i tak mam sucho. Objawów żadnych nicjuż bym chciała żeby przyszła @ Q nie takie zawieszenie. Jeszcze idę dziś do lekarza bo chuba mam angine.
-
Urszulka89 wrote:a może to jakiś problem z progesteronem przy końcu cyklu czy coś?
Moja ciocia tak miała i wyszło że coś z f\hormonami miała pod koniec cyklu i stąd te plamienia. Tylko nie wiem jak to było dokładnie. W gruncie rzeczy nawet jak zaszła w ciąże to poraniała bo tak jej hormony (chyba tsh?) skoczyło pod koniec cyklu.
Jutro idę zbadać proga zobaczymy -
YellowAnn wrote:Powiedzcie mi.. nigdy po owu nie miałam tak sucho.. ani grama sluzu:/
martwi mnie to.
Teaz miałam na odwrót. Ale każdy organizm ma inaczej. Pamiętam, że przy pierwszej ciąży miałam też sucho dlatego test zrobiłam dopiero jak @ miałą przyjść.